Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Neca
Da!Dve godine sam u vezi, a vec mesec dana zivimo zajedno...
Ispunio se san!
:mazi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Svakako da bih volela svake veceri da je hranim zalogaj po zalogaj dok je ui polulezecem polozaju, ALI....
"ali" je veznik koju gomila ljudi jednostavno izuzima.
Pre svega, na taj korak bih se odlucila da sam finansijski nezavisna, ili da imam 25 godina, ne pre. I mislim da zajednicki ziot nema ukoliko se ukljuci u mladu, novu vezu.
Isuvise "ali" momenata. :smirk:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Neca
Da!Dve godine sam u vezi, a vec mesec dana zivimo zajedno...
Ispunio se san!
:mazi:
:sweet: ... Ljubi vas Pakita do neba! :grouphug:
Korisnikov avatar
By svejedno
E, sad iskreno, zajebana je to stvar... Ma koliko da se volite, ako niste spremni da zrtvujete svoj nacin zivota
(sto ja nisam bio/niti cu ikada biti)
..mozete samo da se nadate da je doticna osoba prilicno kompatibilna sa vama (tu imadoh 'srecu')
..ili da je prilicno submisivna.

(sto bi mene licno smoriilo)

LM & ostale cigarete - licno ne bih mogao da zivim sa oosobom koja nema svoje 'ja' (pokusao), niti sa osobom koja preterano forsira svoje 'ja' (pokusao-odustao-posvadjao se na krv & noz)

Kompatibilnost/dopunjavanje licnosti je sushtina.

Sto se ljubavi tice. Kod mene.

Sve ostalo je samo cimerisanje.
Korisnikov avatar
By Deksi
ponekad mi se baca pegla kad cujem tako nesto i uopste ne verujem u pravu ljubav i zivot u dvoje...a onda u trenutku shvatim da je i meni ponekad bas potreban neko......onda me prodje.....i tako sve iz pocetka
Korisnikov avatar
By ::fy::
nbgd26 zelimo da ti se sto pre ostvari zelja :D
fy i amable
By Snow_Crystal
Podrzavam...Zamisli samo kad se budis pored nekog koga volis i ko te voli odmah bi sve mane nestale...
Korisnikov avatar
By Markiza
Život u dvoje? Kad odete da pazarite odeću i čekate partnera ispred kabine a partner se zaglavio unutra isprobavajući pantalone, bože broj da potrefi nikako, i potom izlazi iz kabine i kuka tesne su mi, ne mogu da ih zakopčam, a onda ulazi u sasvim neku drugu kabinu. Ja šapćem, pogrešila si kabinu...
Šta, pogrešila sam? Kako mogu da pogrešim kabinu?! Tako se bečila na mene i bečila i siktala dok nije skontala, kad se skinula naravno da nema šta da obuče...
:elektro: :elektro: :elektro
A još kad joj kažete usput da je frizerka, koju nam je ona birala, olindrala na jedinicu, a olindrala je i mene ko skota, sledi:
:elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro:

Život u dvoje? Mnogo je lepo evo vec skoro 5 godina. Ako se ne spalimo do tada.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2784910#p2784910]Markiza napisao:[/url]Život u dvoje? Kad odete da pazarite odeću i čekate partnera ispred kabine a partner se zaglavio u kabini isprobavajući pantalone, bože broj da potrefi nikako, i potom izlazi iz kabine i kuka tesne su mi, ne mogu da ih zakopčam, a onda ulazi u sasvim neku drugu kabinu. Ja šapćem, pogrešila si kabinu...
Šta, pogrešila sam? Kako mogu da pogrešim kabinu?! Tako se bečila na mene i bečila i siktala dok nije skontala, kad se skinula naravno da nema šta da obuče...
:elektro: :elektro: :elektro
A još kad joj kažete usput da je frizerka, koju nam je ona birala, olindrala na jedinicu, a olindrala je i mene ko skota, sledi:
:elektro: :elektro: :elektro: :elektro: :elektro:

Život u dvoje? Mnogo je lepo evo vec skoro 5 godina. Ako se ne spalimo do tada.
ja kada ga čekam da isproba sve stvari u kabini

Slika
Korisnikov avatar
By Stripi
Nekad mi je to bila želja.
Pa se ispunila.
Na žalost, živjeli smo u njegovom stanu i kad je veza pukla ja sam bio taj koji je morao seliti, što mi se nikako nije dopalo.
Sad želim svoj mir.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Кад си са неким сањаш да живиш сам а кад си сам хтео би да будеш са неким...

Ми смо живели свако у свом стану три године сад заједно две...

Живот у двоје, кад је права особа у питању, је квалитативно бољи него живети сам.

Мада... Сад ми се сад чини да би било идеално живети на истом спрату сваки у свом стану.
Или у кући свако на свом спрату...

Укуси, навике, особине и код оног кога највише волиш једном ипак почињу да ти иду - (да му иду) на живце. Проклето али је тако...
Korisnikov avatar
By Stripi
^^
Upravo.
Mi smo se na kraju svađali oko potpuno nebitnih stvari. Ok, bio je to definitvno kraj, ali doslovno nismo krenuli negdje a da se nismo zbog nečega posvađali.
Zato i kažem, nekako je nabolje da svatko živi za sebe.
Korisnikov avatar
By Hys.
Javite mi se kad zivite sa nekim skoro 17 godina.

Plus u isto vreme vise od 7 sa jos jednom osobom uporedo u drugom stanu.

:de je onaj smajli koji zonglira:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbg you signed up for it :D
Korisnikov avatar
By Hys.
uh ja ne mogu to "it's never boring"

otisla bih da ne bih zadavila osobu :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
I prefer equal partnership. Koliko god je to moguce. S obzirom na moj track record, poprilicno dobro uspeva.
Kako god da se okrene, dodjem do faze 'ajde mici mi se s ociju da te ne gledam. Pitanje je da l' je prolazna ili konstantna. Ovaj dobro hendla sa tim.
Istina nikad nisam gledao nekog s kim sam na ravnoj nozi, uglavnom je iz ovog ili onog razloga inferioran/na.
Korisnikov avatar
By Madonna
ako ne kaplje mokrim rukama/posudjem svuda, ako dok priprema hranu nije neuredan i aljkav, ako ne ulazi obuven u prostorije gde boravimo bosi, ako razumno raspolaze vodom, strujom i ostalim potrosnim materijalom, i tako te neke sitnice, onda ne vidim zasto ne.
Ali Medi, zamisli ulasten pod a taj neki ti bos tuda hoda, a stopala mu vlazna ili znojava. Pa ... stravicno. Moze imat neku obucu samo za nosenje u kuci tipa DZapanki ili nekakvih espadrila, papucetine bilo kog tipa ne dolaze u obzir, logicno. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
ti si super sa zivcima onda.

@magic

Ja ne mogu da podnesem da budem sa ljudima koje smatram inferiorinima u odnosu na mene. Sto smo vise na istoj razini to bolje, volim taj izazov.

Mada ne ovaj Markizin izazov :D
Korisnikov avatar
By mOwbid
Zajedno živimo već neko vreme u jednoj sobi, a u drugoj mi je brat. Planira uskoro da se seli, što znači da ćemo biti same u dvosobnoj. Drago mi je, biće nam lepo tako. Fino se slažemo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!