Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Calypso
Originally posted by Supervixen

Kad je neko govno, pusti vodu za njim:pop:

Savrseno!!!

Mislila sam da mogu da prastam ali no no noooo........
Ne zavisi ni od kakvih faktora, nema cile mile, jednostavno :sekirica:

Takodje, iskrenost mi je najbitinija, te ako hoce nesto sa nekom drugom bolje ona da mi kaze nego ja da saznam pre ili kasnije..... :nunchake: naravno, u svakom slucaju se nasa prica tu zavrsava

:happy:
Korisnikov avatar
By Modesty
Mogu ja da oprostim ali bi prema svojoj dragoj izgubila poštovanje,povjerenje i od te ljubavi više neb bi bilo više ništa osim mučenje za obje.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne. mada, ne oprastam nista i svetim se, jeste i zlopamtilo sam :D

(kad odlucim da se vec nekako osvetim, pamtim jel...sjebem i cao - mogu i meseci, godine proci....) :D
Korisnikov avatar
By barni011
Naravno, Hriscanski je prastati :smilegrin:

Mislio bi par dana o tome, bilo bi mi tesko svarljivo ali bi svario.
I naravno nikada ne bi pozeleo da saznam kako taj neko drugi izgleda :D
Korisnikov avatar
By Galateja
Važan je kontekst i u zavisnosti od njega bih ili ne bih oprostila.
Kako god bilo - boli.
Ja nikad nikog nisam prevarila i poznajući sebe mogu reći da nikad ni neću.
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Ne znam, jos uvek sam u fazi da li mogu da predjem preko toga.... previse pitanja u mojoj glavi :ves:
:lol:

No, da odgovorim.
Prastam prevaru, ali ne zaboravljam.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ma sve se oprosti dok ima interesovanja. ono, praviš se da ne vidiš, kao poveruješ u neke prozirne izgovore etc.
Korisnikov avatar
By gossip
nikada do sada mi se nije desilo da me neko prevari(not as far as I know) tako da nemam pojma kako bih se tada ponashao xD
Korisnikov avatar
By barni011
Sanja Steppenwolfin napisao:fizicku-da, jebanje u mozak-ne
to sam hteo reci zapravo i ja...ovo drugo ja evo vec 4 godinu pokusavam da oprostim
Korisnikov avatar
By tebra
Nikad ne bih oprostio! To mi je jedna od najodvratnijih stvari koju neko moze da priredi svom partneru. Moj cale je varao kevu godinama i... znam da je to kevu dovelo bukvalno do smrti zbog celokupne sekiracije koje je prozivljavala.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja oprostila, i to sve proslo i sada nam skroz super...
Ne bih oprostio.

O svemu se možemo unaprEd dogovoriti i ukoliko postoji želja da se bude s nekim o tome bih trebao biti unaprijed obaviješten, kao što i sam radim. 1:1 i tad problem ne postoji.

U protivnom, partner bi bio sankcioniran. I polomljen. I ostavljen.
By Ulix
Ne doživljavam više prevaru kao nešto što se radi meni, tj. nešto što bi trebalo da opraštam. A i nisam ljubomoran, tako da verovatno moj dečko ne bi morao to da krije od mene, mogao bi prosto da mi kaže šta želi da uradi i pre nego što to uradi.
Korisnikov avatar
By bu
svaki put kad sam oprostila prevaru uvek sam najebala :)..tako da se trudim da ne oprastam :)
By Kragi
Ne bih, i ma koliko se trudio da budem flexibilan i da vremenom po tom pitanju korigujem stavove ja ipak ne mogu da budem nista drugo do jedna jako konzervativna osoba. Svi ti odnosi sa prefixom 'poli' su mi jako, jako strani.
Isto tako umem da budem jako ljubomoran jer jednostavno nisam sposoban da uzivam u sreci moga decka kojeg, of kors, volim ako je ista za njega jebanje sa tamo nekim :radosnice:

Sve se to definise u startu, te ako se mimoilazimo u stavovima nema ni potrebe da razmisljamo o vezi. :D
Korisnikov avatar
By De Vil
Mogu da oprostim ali nikako ne mogu da zaboravim.A i jako sam tvrdoglav,osvetoljubiv i vrlo lako gubim poštovanje prema osobama koje mi učine nešto što ne bi trebalo.
Korisnikov avatar
By Mage
Nisam nikad bio u situaciji tako da stvarno ne znam. Glupo mi je da teoretišem sada kada stvarno nemam pojma kako bi se osećao i kako bi postupio. Takođe mislim da nije svaka "prevara" iste jačine tako da zavisi od konkretne situacije... Sve u svemu nemam definisan stav o tome.
By RuznaGlupaZla
Ne znam. Nije me niko varao.
Mislim da bih jedino u slučaju da mi prenese neku STD pobjesnila.
Za takvu bezobzirnost bih joj bila u stanju život zagorčati.
A sa tugom mislim da bih se lakše nosila.
Korisnikov avatar
By Josh Alone
Nisam Isus da oprastam :smilegrin:
a nisam ni osoba koja bi se svetila, tako da, kad bih oprostio osecao bih se inferiornije u odnosu na partnera.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2320989#p2320989]Mage napisao:[/url]Nisam nikad bio u situaciji tako da stvarno ne znam. Glupo mi je da teoretišem sada kada stvarno nemam pojma kako bi se osećao i kako bi postupio. Takođe mislim da nije svaka "prevara" iste jačine tako da zavisi od konkretne situacije... Sve u svemu nemam definisan stav o tome.
isto. al skoro sigurno pa bih, zavisi koliko ga volim.
Korisnikov avatar
By disaster blue
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2317696#p2317696]tebra napisao:[/url]Nikad ne bih oprostio! To mi je jedna od najodvratnijih stvari koju neko moze da priredi svom partneru. Moj cale je varao kevu godinama i... znam da je to kevu dovelo bukvalno do smrti zbog celokupne sekiracije koje je prozivljavala.
:up:
slazem se sa svime.. i prvenstveno zbog toga sto sam ja svetica :lol:
salu na stranu nikada nikog nisam prevario i jednostavno mi je to ogavno..ako vec imas potrebu da varas to znaci da nesto ne stima u vezi i bolje je prekinuti je a ne varati.
a i drugo zbog iste price.. gore navedene, i prezivljavanja istog sranja.
Korisnikov avatar
By Markiza
Ne znam kako bih reagovala u trenutku kada saznam.A kasnije kako vreme prolazi,u zavisnosti od uzroka prevare i od svih drugih okolnosti možda i bih.A možda i ne bih. :) Bih,ne bih,bih....
Korisnikov avatar
By Darling
Ne, a ne vidim ni zašto bih. Ljudi mnogo komplikuju stvari. Niko nikoga ne poseduje, niti je iko dužan da trpi svakakve gluposti. Dok se volite i lepo vam je, budite zajedno. Kada to prođe, rastanete se lepo, kao ljudi, bez svađa, osveta, frke i panike. Simply as that!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!