Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Ukoliko si u Srbiji, za tebe sam, Mars, uvek raspolozen. :)
Dodji da ostarimo zajedno. :P
Korisnikov avatar
By gorilica
Ukoliko nekada ponovo i iz ko zna kojih pobuda i razloga budes citao ovo, zelim ti reci da si ispao nevidjeno govedo prema meni. Kao sto ti rekoh, mozda si bio divan klinac ali si izrastao u jako poularnu ali depresivnu i destruktivnu osobu koja bi da u svoj mrak povuce sve sa sobom, Mozda imas 4000 pedera koji balave za tobom svakodnevno na drustvenim mrezama ali si u sustini jako jadna i zalosna osoba.
Zbog tvog kaprica sam ostao bez nekih jako dragih uspomena, nadam se da te je to ono, bas ispunilo i ucinilo srecnim i zadovoljnim u zivotu. Sto se mene tice Mrtav si, nisu te ni budili iz kome.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2818890#p2818890]hippo... napisao:[/url]Mnogo je smesno kad procitas prvu i poslednju stranu samoo
Jedan pravi rolerkoster emocija dozivis :lol:
Totalno :D

Off: za par godina ću biti u godinama moje prve. Pomisao da imam seks sa nekim od 20 godina (koliko sam ja imala) me duboko uznemirava. Ne zato što mlado telo ne može da privuče pažnju (ma da, važi) već obrni-okreni, iskorišćavaš i sjebavaš neko mlado biće (ok boomer).
^
Ahh jako realna prica, zasluzuje novu temu, moglo bi svasta da se kaze. :noob:
Ja sam u dvadesetim sad i ponekad pomislim da li cu moci da budem sa nekim koje petnaestak godina mladji od men, jer koliko sam primetila, zenama koje su otprilike toliko starije od mene nije problem da me muvaju ili sta vec. :wtf:
Korisnikov avatar
By sallys
^
nije ni meni bio problem da budem "smuvana" od strane dosta starijih od sebe, jer kao neko je baš pažljiv i generalno znaš da su godine tvoja prednost, kao, i u principu znaš da osim godina i nemaš nešto mnogo da ponudiš osobi koja je 15 plus starija. Doduše, tu ekstremnu razliku u godinama sam samo jednom primenila.
kasnije sam shvatila da sam bila iskorišćena najblatantnije plus izmanipulisana jer nema šanse da ne dođe do manipulacije čak i ako ova starija nije toga svesna nego umišlja nekakvu ljubav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!