Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ValNa prvi pogled, mislis?
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)
Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Originally posted by ValNa prvi pogled, mislis?
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)
Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Originally posted by ValHmm.. To mi se desilo pre malo manje od mesec dana. Za oko su mi odmah zapale njegove ochi, onda boja glasa i nachin konstruisanja rechenice. Oblachenje mi nije bitno, tj, ako vidim neku ekstra-fensi markiranu garderobu, uklopljenu bez stila (shto uglavnom jeste tako) zgadi mi se zhivot 2 fashion!!!
Originally posted by lthr_yu
Hmmm. Koliko god bih hteo da moralisem ovde, ne mogu.
Rekao bih da je mozak, ali nije. Mislim, u 85% slucajeva cu se zaljubiti u spoljasni izgled. A to ce verovatno splasnutu u sledecih pola sata kad progovorim sa tom osobom (Da. Smatram da osobe koje dobro izgledaju najcesce nemaju nista izmedju usiju. NAJCESCE! Izuzeci postoje).
A kad se zaljubim u osobu zbog mozga... osobu koja me ocara pamecu, sharmom, zanimljivoscu, otkacenim humorom... e to tesko da ce me brzo proci. A kad se zaljubim u mozak tad automatski pocinjem da volim.
Originally posted by Infatuationda, i kod mene je ovako (nekako) ... (samo, sto nekada i ne dolazi do razgovora). Znam samo da je ili na prvi pogled, ili (nikako). "Mozak" presudnu ulogu odigra kasnije i obicno upropasti sve. (inace, tesko se zaljubljujem, tj. takve situacije mi se ne desavaju cesto)
Kod mene je to komplikovano..ne umem da definisem u sta se zaljubim i sta me momentalno privuce..mislim da se uglavnom zaljubim na prvi pogled...prvi dodir...naravno, sve se razvija u toku razgovora sa tom osobom! Kad osetim jaku privlacnost istog trenutka kada tu osobu pogledam u oci i usne znam da cu se zaljubiti....ili da vec jesam!
Originally posted by svejednoDa, na prvi i za mene presudni pogled.Originally posted by ValNa prvi pogled, mislis?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!