Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
zaljubljujemo se u nesto drugo ali mozak je ono sto cemo/necemo voleti
By srbija
faca No1 uvek bilo i ostalo,narawno da ima malo i corbe unutra :dance:
Korisnikov avatar
By Mortis
Dosao sam do stava da se ne zaljubljujemo u necije vrline, vec u necije mane. Retko kad fizicke, dakle odgovor mora biti mozak.
(malo uvrnuto, ali true.)
By Pending-For-A-Bending
Hmmm. Koliko god bih hteo da moralisem ovde, ne mogu.
Rekao bih da je mozak, ali nije. Mislim, u 85% slucajeva cu se zaljubiti u spoljasni izgled. A to ce verovatno splasnutu u sledecih pola sata kad progovorim sa tom osobom (Da. Smatram da osobe koje dobro izgledaju najcesce nemaju nista izmedju usiju. NAJCESCE! Izuzeci postoje).
A kad se zaljubim u osobu zbog mozga... osobu koja me ocara pamecu, sharmom, zanimljivoscu, otkacenim humorom... e to tesko da ce me brzo proci. A kad se zaljubim u mozak tad automatski pocinjem da volim.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pa u principu primetim spoljašnji izgled. Volim da je neko neupadljiv, one koji se utapaju u masu svojim izgledom /ne mislim na lepotu, nego da na razne dodatke ne ra?unaju?i pirsinge/, dakle to je prvo što mi se dopadne. Ako je to zadovoljeno, fizi?ki izgled sam po sebi nije neko merilo sve dok ne iska?e drasti?no od proseka u negativnom smislu.

E onda dolazi na red mozak. Da bi privla?nost i po?etna op?injenost prešla u zaljubljenost i ljubav neophodno je da nam mozgovi rade na bliskim talasnim dužinama. U mom slu?aju je ono "svaka ptica svome jati leti", dakle tražim nekog kompatibilnog po interesovanjima. Inteligencija je "conditio sine qua non" zasnivanja bilo kakvog dubljeg odnosa.

Da ne dužim dalje, ukratko - mozak je preko 90%, ali definitivno nije sve.
Korisnikov avatar
By Khons
spoljasnji izgled, kao sto rece kiborg, je ono sto me prvo privuce.
ali daleko da sve ostaje na tome.
ponasanje, stav, mozak, razmisljanje, nazovimo to kako god, je ono u sta se ja zaljubljujem.
Korisnikov avatar
By gorilica
Uh, pa slazem se sa Kiborgom.
Nije sve, ali u 90% inteligencija kod mene igra glavnu ulogu.
A leto je, i ja sam ovih dana bash neshto zeljan da ponovo malo lebdim u oblacima. :)
By Çâðê_DUP
U mozak mostly, samo ako je dovoljno screwed.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Val
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)

Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?
:wow:

Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Na prvi pogled, mislis?

U sve.

Sto je pre svega, stav.

Znaci u stav.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Val
Kada si single i ne bas u potrazi za devojkom/deckom...vidis nju/njega! Nasmesi ti se i osetis, tu bi moglo nesto da se "desi". (Ne govorim o sex-u!)

Sta ti prvobitno "zapadne" za oko? Izgled u celini, njene/njegove oci, kako se krece, kako se oblaci...ili nesto sasvim deseto?

Jel mozes da se zaljubis u tu istu osobu, bez da s njom progovoris ijednu rec ili ti je bitno, sta ima u mozgu, kakav glas ima i sta iz njenih/njegovih usta "izlazi" kao proizvod postojece ili nepostojece inteligencije...?
Na prvi pogled, mislis?

U sve.

Sto je pre svega, stav.

Znaci u stav.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Val

Hmm.. To mi se desilo pre malo manje od mesec dana. Za oko su mi odmah zapale njegove ochi, onda boja glasa i nachin konstruisanja rechenice. Oblachenje mi nije bitno, tj, ako vidim neku ekstra-fensi markiranu garderobu, uklopljenu bez stila (shto uglavnom jeste tako) zgadi mi se zhivot :transprst: 2 fashion!!!

Prichali smo oko sat vremena i ja sam uhvatio sebe kako pochinjem da mu pricham dosta toga iz moje proshlosti.. Inache, ne verujem ljudima i u tom momentu sam bio u single, not looking periodu, koji je trajao godinu dana. A i bilo mi je jako chudno zashto sam mu sve to isprichao, jer jednostavno nisam tip osobe koja je sposobna da se na keca otvori (shkorpija, mesec u jarcu). Pleksus solaris je krenuo da mi vibrira i imao sam jak feeling oko svega toga.. I bio sam u pravu :D

ne mogu nikako da se zaljubim, a josh manje da zavolim nekog ako nisam poprichao sa njim. Jako sam rigorozan po tom pitanju, imam jasno definisane standarde od kojih ne odstupam (nije fiz. izgled u pitanju) i ukoliko ih taj neko ne ispunjava jednostavno ne zhelim da gubim vreme.
Korisnikov avatar
By Skyen
pre par godina sam cula genijalnu izjavu jedne teske ludace aka Seke Sabljic, a to je: Ako se hemija poklopi mozes se zaljubiti i u magarca (eto kako objasnjavamo zoofiliju, xexe)

ja se ne zaljubih u magarca, ali def sam shvatila da je u pitanju samo pure chemistry (tipa strujni udar slabije voltaze), na kraju priroda tako fercera, a zaljubljenost je samo zamka, pa ko se i kada upeca...

sto znaci da ipak ima veze sa mozgom (no, malo manje sa pamecu), a rest my case
By жњ
Ako je rec o bash bash ZALJUBLJIVANJU i necem bas ozbiljnom (sto je kod mene retkost), onda u smrtonosnu kombinaciju!!

ehhh tiiii rariteti.. :shrug:
By love_hunter
Originally posted by lthr_yu
Hmmm. Koliko god bih hteo da moralisem ovde, ne mogu.
Rekao bih da je mozak, ali nije. Mislim, u 85% slucajeva cu se zaljubiti u spoljasni izgled. A to ce verovatno splasnutu u sledecih pola sata kad progovorim sa tom osobom (Da. Smatram da osobe koje dobro izgledaju najcesce nemaju nista izmedju usiju. NAJCESCE! Izuzeci postoje).
A kad se zaljubim u osobu zbog mozga... osobu koja me ocara pamecu, sharmom, zanimljivoscu, otkacenim humorom... e to tesko da ce me brzo proci. A kad se zaljubim u mozak tad automatski pocinjem da volim.

Nešto najpametnije što sam ?uo :mini:
By Çâðê_DUP
Zaljubljujem se u dobitnu kombinaciju :D
By Infatuation
Kod mene je to komplikovano..ne umem da definisem u sta se zaljubim i sta me momentalno privuce..mislim da se uglavnom zaljubim na prvi pogled...prvi dodir...naravno, sve se razvija u toku razgovora sa tom osobom! Kad osetim jaku privlacnost istog trenutka kada tu osobu pogledam u oci i usne znam da cu se zaljubiti.... :love: ..ili da vec jesam! :blush:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Infatuation
Kod mene je to komplikovano..ne umem da definisem u sta se zaljubim i sta me momentalno privuce..mislim da se uglavnom zaljubim na prvi pogled...prvi dodir...naravno, sve se razvija u toku razgovora sa tom osobom! Kad osetim jaku privlacnost istog trenutka kada tu osobu pogledam u oci i usne znam da cu se zaljubiti....ili da vec jesam!
da, i kod mene je ovako (nekako) ... (samo, sto nekada i ne dolazi do razgovora). Znam samo da je ili na prvi pogled, ili (nikako). "Mozak" presudnu ulogu odigra kasnije i obicno upropasti sve. (inace, tesko se zaljubljujem, tj. takve situacije mi se ne desavaju cesto)
Korisnikov avatar
By crawen
osmeh.... :love: na to "padam" istog momenta....

naravno ako mi se i ostatak svideo...
By жњ
Originally posted by crawen
osmeh.... :love: na to "padam" istog momenta....

naravno ako mi se i ostatak svideo...

soooo true :up:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
sve zavisi... U sushtini "padam" na...ma ne znam! blokiro mi mozak :D al uglavnom uvek zapazim ochi...
Korisnikov avatar
By Adenim
nesto drugo, mozak je nevidljiv i nepredvidiv
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Angelina777
[ "Mozak" presudnu ulogu odigra kasnije i obicno upropasti sve. (inace, tesko se zaljubljujem, tj. takve situacije mi se ne desavaju cesto)

Ko ti je kriv shto mozak zanemarish u startu. :doh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by svejedno
Originally posted by Val

Na prvi pogled, mislis?
Da, na prvi i za mene presudni pogled. :yay:
Korisnikov avatar
By donquijote
U idealni spoj mozga i srca koji se ogleda u njegovim prelepim plavim o?ima.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
U stav i ponasanje.
Ali dzaba sve to ako izgleda kao Kvazimodo...
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Zaljubljujem se u "zvaku" koju mi prodaju za jbn 3 dinara!!!
A naravno ta "zvaka" ima super ukus prvih 2 ipo min i posle izgubi ukus...
Korisnikov avatar
By coka
ono sto me privuce je spoljasnji izgled, pre svega lice, a ono u sta se zaljubim je ta osoba sa svojim vrlinama i manama :kissing:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!