- 05 Maj 2018, 01:00
Joj ova slika Dexter-a me vratila u studentske dane i kako sam se cascavala epizodama nakon predjenog gradiva :p. Slazem se da je jako zanimljiv kao i njegova sestra sa kojom je u realnosti i bio u vezi-doduse ne znam da li su jos uvek zajedno. Sto se mene tice nemam previse novosti. Prezauzeta sam sa poslom, nakon onog dejta sa devojkom koja mi se svidela usledilo je neko dopisivanje i ona je pocela neke igrice toplo/hladno. Videcu sta ce biti od toga, mada osecam verovatno nista. Opet mi je u mislima bivsi, verovatno jer mi je to bio poslednji dobar seks. Hvatala sam sebe da sam dosta razmisljala i o ovoj devojci sto me ispaljuje, ne znam da li mi je samo ego proradio ili mi se toliko svidela nakon jednog dejta. Uglavnom dopisujem se jos sa jednom devojkom koja mi bas deluje kao dobrica ali nesto me ne privlaci pa ne znam da li da se vidjjam uopste, mada ono razmisljam jedan dejt ne moze da skodi. Sta ima novo kod vas? Ja postajem poprilicno isfrustrirana, jos ovo prolece pocelo i bas mi se ljubi sa nekim................aaaaaaaaa