Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Hollow
pa ako vec 2 godine mislis samo o njemu imas dve opcije

da mu kazes da ti se svidja...ako ne zelis direktno zbog nesigurnosti uvek postoji nacin da okolisas, tipa udelis mu neki kompliment vezan za njegov izgled. Akko je gej skontacete se...

da se odljubis tako sto ces se kretati, izlaziti i upoznavati nove ljude i tako zaboraviti..
mene licno niko nije privukao do te mere da mi ne izlazi iz glave 2 godine
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680116#p2680116]Blady napisao:[/url]Pa niste prijatelji, ako tu postoji nesto vise.
Nisi iskren prema njemu, on tebe gleda kao prijatelja, a ti njega ne.

Sedni i reci mu.
Upravo to.

Budući da je Blady rekla sve na početku, nisam dalje čitala.

Na sva pitanja i nedoumice koje imaš, može ti samo on dati odgovor.

Osim toga, lakše je okrenuti novi list kad umjesto simulacije u svojoj glavi, čuješ riječi iz usta osobe koja ti stvara nemir. Tada to postaje realnost od koje ne možeš pobjeći niti raditi pogrešne konstrukcije.

Kad se bojiš da ćeš nekog izgubiti ako budeš iskren, onda je to sraćka, a ne zdrav odnos.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima nešto na Pink televiziji: pošalješ im SMS-om imena, svoje i simpatijino, i oni ti u procentima tačno izračunaju kakve su šanse vaše veze na uspeh.

Kad sam video to kući pre mesec dana kad sam bio-odmah sam hteo za dečka i sebe da pošaljem, ali je nešto iskrslo pa nisam.

Možda to ovde, pre svega drugog, treba uraditi.
By username
Decko: cao
Devojka: cao, moram da ti kazem ...
Decko:kazi
Devojka: Volime te
Decko: i ja tebe ali jas imam 20 godina, a ti 15... i ja sam jednom starijom devojkom..
Devojka: log off
Decko je tog dana na vestina cuo da je jedna devojka presekla vene i krvlju, na dzidu napisala "Godine nisu bitne"
Decko je voleo devojku. I on je takodze sa svojim krvlju napisan na dzido "Upravo si bila... godine nisu bitne"
By Aven
...i onda je dečko20 ipak odlučio biti s dečkom15 da se ne bi i njima ponovio taj scenarij s rezanjem vena dečka15 i žaljenjem dečka20 za propuštenom prilikom. A sve spontano i zaljubljeno. I tako su živjeli nesretno do kraja života. The end. Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Je l' mu rek'o na kraju?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!