Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Verovatno da moze... ali ja sam srecna sto su svi moji sadasnji prijatelji cisto to. Zivot mi je i ovako komplikovan samo bi mi jos takve komplikacije falile... Bivsim partnerima svaku srecu zelim, ali nemam nikakvu zelju da ih sada gledam.
Korisnikov avatar
By veks
Ima, ima.
Onda kada ga nema znaci da se partneri nisu do kraja porudili i zeleli da ga bude.
By Çâðê_DUP
definisimo: ima li prijateljstva posle ljubavi/strasti/zaljubljenosti?

Posle LJUBAVI-IMA.:sesir:
Korisnikov avatar
By Adenim
Zavisi kako se veza zavrsi, ali verujem da moze da postoji jer sam svedok svog licnog zivota.
By Lemur
Originally posted by Adenim
Zavisi kako se veza zavrsi, ali verujem da moze da postoji jer sam svedok svog licnog zivota.
Tacno! Voleo bih da ima! :shake:
Korisnikov avatar
By tramp
ako obe osobe stvarno zele prijateljstvo nakon ljubavi onda je to i moguce, ako bar jedna od osoba ulazi u prijateljstvo sa nadom da ce ponovo doci do veze onda nije moguce ...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tramp
ako obe osobe stvarno zele prijateljstvo nakon ljubavi onda je to i moguce, ako bar jedna od osoba ulazi u prijateljstvo sa nadom da ce ponovo doci do veze onda nije moguce ...
Slazem se 100%.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by tramp
a poSSto ja ne znam sto i sta radim, jel to znaci da se ne mereM druZit poSSle ljubavisanja?? :nerd:
kmeeeeeee
By Infatuation
Samo ako obe strane to zele i ako je posle raskida prijateljstvo moguce...u suprotnom, prijateljstvo - ne, povremeno druzenje - mozda.... :mazi:
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Verujem da ima...mada ljudi kazu "ne moze da ti bude prijatelj onaj ko ti je do juce kxm kxm kxm.." al o5, verujem da moze...jer stvarno je glupo da posle raskida il ne znam ni ja vise cega da prolazite jedno pored drugog ko pored turskog groba... mwah
Korisnikov avatar
By mili86
ne!
ne moze
pokusao sam
lepo kaze Indira Radic: ljubav kad prestane, ljubav kad prestane, nista ne ostane, samo LAZ, sve je laz!!!! "
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Eh sad...pa kad bi svi slushali shta Indira kaze...gde bi nam bio kraj?? xexe...

Learn on your own
Learn on your own somehow
Korisnikov avatar
By Khons
zavisi od ljubavi, od veze...
By love_hunter
Ne može da bude tu prijateljstva. Pokušavao sam, samo sam sebe mu?io, bilo u slu?aju kada sam ja raskinuo ili druga strana. Nek svako ide svojim putem, samo neka bude dostojanstveno. U slu?ajevima kada sam ja taj koji je raskinuo, onda ne znam do kraja šta sam to izgubio, u slu?aju da je druga strana raskinula, onda ta druga strana ne zna šta je izgubila.
Uf, al sam parlamentaran, ko da sam iz neke jebene NVO.
Ma, u svakom slu?aju, druga strana gubi, a mi smo sveci i zlatni! :) :snob: :elektro: :snob: :elektro: :elektro: :snob:
Korisnikov avatar
By Laika
Ma nema. Ne može, ako je ljubavi bilo, ma i ako je bilo samo jake privla?nosti, c.
Korisnikov avatar
By Adenim
sto volim generalizacije....
Korisnikov avatar
By svejedno
Ima.
Ali uz casual sex, u principu, po mom nekom iskustvu.

ne mos izbeci sex sa nekim koga si voleo & voleo sex sa njima.

Mozda gresim.
Korisnikov avatar
By Nemiroff
Ljudi...ja vam kazem da ima!
Samo lep sporazum i to je to... al "najteze" je prichati...

-lud i ponosan-
Korisnikov avatar
By svejedno
E da, zaboravio sam da napomenem da ne volim da varam, pa ako sam u vezi nema tog casual sexa sa bivsim devojkama.

Ali svakako ima prijateljstva.
Korisnikov avatar
By Kupper
Nema. Neke vrste drugarstva da ali te cenjene reci nema pa nikako. Iz svog poprilicnog iskustva ali i iz iskustva svog okruzenja znam, tj. ne znam ni jedan slucaj prijateljstva, kraljevica nad recima.

Dobar odnos potom, kazem cak i neka vrsta drugarstva - to je maksimum koji se moze izvuci (ako si dobar covek ili imas srece).
Korisnikov avatar
By svejedno
Kapiram da je drugacije od osobe do osobe.
By srbija
nazalost prwi decko i prwa prawa weza nije se zawrsilo kako sam zamisljao....ali znate onu.....
KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOZE :molise:
By srbija
Originally posted by FireGox
Ma naravno da ima,ja sam primer.
Ali u odredjenim situacijama kada vam dodje smotali bi ga na trenutak,ali se vratite.
De?ko koga sam voleo je sada o?enjen i super smo drugovi,pro?lost ne pominjemo.?to ne zna?i da ne pri?amo o mojoj sada?njosti:D
u jbt brate ne bi woleo da si mi ddecckoo...mislim ne planiram jos da se zenim,.... :cigareta:
Korisnikov avatar
By doktor_NS
Mislim da neka vrsta "dobrih odnosa" moze da postoji,u zavisnosti kako se veza zavrsila.Ali neko veliko prijateljstvo,ne verujem...Ipak,posle raskida ostaju odredjene emocije,bilo pozitivne,bilo negativne,.Ako sam bio povredjen,ili sam jos uvek zaljubljen u osobu sa kojom sam bio u vezi,ne znam iz kojih namera bi postali najbolji prijatelji posle raskida...
Korisnikov avatar
By someone
sve zavisi od osoba,razloga i nachina na koji je veza prekinuta.U mom sluchaju je nemoguce,jednostavno ne mogu da slusham lazi koje je u stanju da izrekne bez ikakvog povoda i razloga,muka mi je vishe od svega,ne trebaju mi takve osobe kao "prijatelji" :sw: ovako mi je mnogo lepshi ziwot,na pomen njenog imena obavezno se iznerviram i skochi mi pritisak tako da,shto dalje od mene to bolje :)
Korisnikov avatar
By Sky123
''ima li zivota poslije Bozica?'' pita jedno prase drugo...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!