Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

1. Prilazi mi lik u apartmanu i pocne da blene u mene bez reci. Posle kratkog vremena mi postaje neprijatno, pogledam ga u fazonu: Ok, I'll be going now... i kidnem kod ortakinje. Posle par minuta on opet stoji pored mene. Moja ortakinja umire od smeha.
On: Cesto dolazis ovde?
Ja: Pa kako kad...
On: I kako ti se svidja ovde?
Ja: Ok je, valjda.
10ak sekundi neprijatne tisine...
On: Cesto dolazis ovde?
Upucujem mu isti pogled od malopre i bezim. On opet krece za mnom. Na kraju sam mu rekao da nisam zainteresovan i posle jos par minuta buljenja je otisao.

2. Prilazi mi decko u apartmanu i kaze: Svidjas se mom drugu, mozda si ga primetio, igrao je tu malopre, u plavoj kosulji?
Ja: Ne...
Drug: Pa uglavnom, ako hoces da se upoznate...?
Ja: Pa moze.
Dolazim kod tog lika, upoznajemo se, kazem mu svoje ime.
On: Jaoooo to mi je omiljeno ime!
Ja: Ok...
Posle kraceg vremena razgovor je postao besmislen i neprijatan i da bih zavrsio sto pre rekao sam: Znas, ja imam decka... (sto je bila istina)
On: Pa imam i ja!
Ja: Ok... :D Pa vidimo se...
Korisnikov avatar
By Madonna
to su otprilike jedina dva načina prilaženja u apartmanu izgleda :lol: i varijacije na temu... :sarana:
Korisnikov avatar
By gossip
nemam nikakav problem da pridjem liku niti se plasim odbijanja

mada vecina prilazenja koje sam imao se svode na gore navedeni tekst

jednom mi je prisao jedan amerikanac u apartmanu i bas je to nekako uradio na neki :awesome: nacin mada ne mogu da se setim sta je tacno pricao :D
Korisnikov avatar
By Timothy
Doživljaj iz Apea.....stojimo Nikola, Nenad i ja i prilazi jedan lik što je drug nešeg druga iz Bg i kaže....."A vi ste kao Mean girls"....znači umirem, znači od tad uživeo sam se u tu ulogu :D
Skoro sam izasao na jedno 'strejt' mesto (i utesio sam se :P), sa par ortakinja. Moj utisak je da oni prolaze manje vise kroz iste tragikomicne situacije. Npr: oni koji ti se svidjaju te ni ne primecuju, a hvala bogu prilaze ti raspali i/ili mortus pijani koji ne mogu da izgovore ni dve reci, obicno po dvojica (verovatno se prethodno dogovore ko ce koju) :D
Mada vise se muvaju, ima ih vise, pa je i veci izbor, i cini mi se da se tamo 'zna' ko kome prilazi, tj pritisak je na momcima uvek, dok je u gay svetu to malo konfuznije
Korisnikov avatar
By blenta
setih se jos jednog u rangu sa "koliko imas plombi"

"E cao, rekli su mi da treba da se upoznamo jer si nizi od mene, hihi"
autor jedan intelektualac sa foruma
Korisnikov avatar
By Zonche!
Joj kako mi bude zao kad naletim na ovakvu temu pa ne mogu da se setim ni jedne jedine gluposti a bilo ih je vala...

Ali imam konja za trku, jos iz vremena Flojda...

Nosio sam neku FBI majicu i pred ulazak u klub me zaustavi i kaze mi onako pun sebe sto je smislio dobru foru:

- Ej mali, jel te zovu MOLDER?
- (ja sokirano i zgrozeno) NE. (i krenem da ulazim u klub)
- (on nadrkan sto mu nije prosla fora) Ma jel? A jel te zovu SKALI?
Korisnikov avatar
By Zonche!
A sad se setih i lika koji je startovao moju drugaricu sa:

- Cao, jel skaces nekad sa bojlera u kadu?

Ja bih se licno pokidao od smeha i nastavio razgovor, samo zato sto je originalno.
Korisnikov avatar
By scout_finch
decko iz mog odeljenja, pre jedno 10 godina, prilazi devojci u kaficu, mazi joj glavu i kaze joj "sto ti je masna kosa" :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pita me juče neki dečko da mu dam broj i ja tu nešto ne mogu u vezi sam nešto već nalupetala

a lik kreće da povlači majicu i mrtav ozbiljan kaže

ALI VIDI MI TRBUŠNJAKE
VIDI PLOČICE
PIPNI VIDI

i uzima mi ruku i stavlja da pipnem EJ i kao a, šta kažeš, jel može broj ipak?:)

ja ne znam
By Kragi
Jednom mi prisao jedan, posle spleta nekih okolnosti, uz recenicu: - E, znas kakav bi ti frayer bio kad bi hteo samo malo da se ugojis!?

:smeh:

a inace mi se najcesce desava da ljudima lepo kazem nesto u fazonu 'Pa pridji slobodno, ne ujedam' kad mi je vise nego providno da bi ali iz nekog razloga ne smeju/zele/mogu na sta mi je opet jedan mali odgovorio 'Pa i da ujedas nije problem!'

E da i jedan Rom koji je bio u fazonu: 'Brate, si za neku kombinaciju, ja sam cist i uredan, nisam ko ostali cigani'. :drama:

...
By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2517905#p2517905]EnMademoiselle napisao:[/url]pita me juče neki dečko da mu dam broj i ja tu nešto ne mogu u vezi sam nešto već nalupetala

a lik kreće da povlači majicu i mrtav ozbiljan kaže

ALI VIDI MI TRBUŠNJAKE
VIDI PLOČICE
PIPNI VIDI

i uzima mi ruku i stavlja da pipnem EJ i kao a, šta kažeš, jel može broj ipak?:)

ja ne znam
Moja reakcija na to bi bila:
:sweet: :love: :pop: :venchanje: :saksofon: :dancing: :kolo: :obraz: :bj: :fuckbed: :beba:
Korisnikov avatar
By Madonna
ali ona nema kurac da bi njim mislila
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni su sve te divne, smešne, slatke stvari vezane za L.A.
Ne mogu da izdvojim toliko vremena sad.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!