- 21 Feb 2013, 07:11
1. Prilazi mi lik u apartmanu i pocne da blene u mene bez reci. Posle kratkog vremena mi postaje neprijatno, pogledam ga u fazonu: Ok, I'll be going now... i kidnem kod ortakinje. Posle par minuta on opet stoji pored mene. Moja ortakinja umire od smeha.
On: Cesto dolazis ovde?
Ja: Pa kako kad...
On: I kako ti se svidja ovde?
Ja: Ok je, valjda.
10ak sekundi neprijatne tisine...
Upucujem mu isti pogled od malopre i bezim. On opet krece za mnom. Na kraju sam mu rekao da nisam zainteresovan i posle jos par minuta buljenja je otisao.
2. Prilazi mi decko u apartmanu i kaze: Svidjas se mom drugu, mozda si ga primetio, igrao je tu malopre, u plavoj kosulji?
Ja: Ne...
Drug: Pa uglavnom, ako hoces da se upoznate...?
Ja: Pa moze.
Dolazim kod tog lika, upoznajemo se, kazem mu svoje ime.
On: Jaoooo to mi je omiljeno ime!
Ja: Ok...
Posle kraceg vremena razgovor je postao besmislen i neprijatan i da bih zavrsio sto pre rekao sam: Znas, ja imam decka... (sto je bila istina)
On: Pa imam i ja!
Pa vidimo se...
Ja: Pa kako kad...
On: I kako ti se svidja ovde?
Ja: Ok je, valjda.
10ak sekundi neprijatne tisine...
Upucujem mu isti pogled od malopre i bezim. On opet krece za mnom. Na kraju sam mu rekao da nisam zainteresovan i posle jos par minuta buljenja je otisao.
2. Prilazi mi decko u apartmanu i kaze: Svidjas se mom drugu, mozda si ga primetio, igrao je tu malopre, u plavoj kosulji?
Ja: Ne...
Drug: Pa uglavnom, ako hoces da se upoznate...?
Ja: Pa moze.
Dolazim kod tog lika, upoznajemo se, kazem mu svoje ime.
On: Jaoooo to mi je omiljeno ime!
Posle kraceg vremena razgovor je postao besmislen i neprijatan i da bih zavrsio sto pre rekao sam: Znas, ja imam decka... (sto je bila istina)
On: Pa imam i ja!