Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Volim kada je glas jebozovan, npr volim svoj glas, volim svoj naglasak...
Osoba sa super glasom.. hm... JA
Da nije piskav, a ni previse grub, dubok... mada i taj grublji moze biti hot :love:
Bitan, nekada mi cak i naglasak bitan :sigh:
Korisnikov avatar
By BBM91
Pa bitno mi je da muskarac nema neki mezosopran glas :) Mislim, zelim preko telefona prepoznati da je musko. U svakom slucaju, kad je grub muski glas, svakako je sexy xD
Korisnikov avatar
By *deni*
Najbitnije je da glas bude usklađen sa osobom koja ga ispušta.
Ne smeta mi kad sitan, lepuškast, krhak muškarac ima nežniji glas, bude čak i seksi, ali mi je odbojno kad takav glas ima neka mrcina od 100 kila.
Sve mora da bude usklađeno.
U svakoj varijanti mi smetaju piskavi glasovi. :bljak:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako se zove onaj film, drama o dve polusestre - jedna je crna, a druga bela, u kojem ona bela nesnosno piskavi kroz čitav film ?
E takav glas je katastrofa i teško osobi koja s osobom takvog glasa mora da živi.
:njuska:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
ja bih ovoga ubio od kurca samo da čujem kako hercegovački stenje :jumpfuck:

''
Korisnikov avatar
By bern
bitan mi je ako zazvuči drugačije ne što sam očekivao. desilo mi se da glas presudi u odluci da li mi se neko sviđa ili ne... bio je onaj gram koji je prevagnuo u negativnom smjeru.

sad kad razmišljam o tome, glas (boja, dikcija, akcent) potvrdio je moja strahovanja o tome kako osoba izgleda uživo. i sve u svemu - nije mi se svidjelo.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Bitan je... ako mi se sviđa. Postoji jedan peder, uopšte mi se ne sviđa fizički, i nikad ne bi očekivali takvu glasčinu od tako sitnog, blago femi pedera, ali kad progovori... Ja samo ćutim, i nešto mi igra u stomaku... i mogu satima da ga slušam... i onda uvek ispadnem glup i smešan, jer nikad ne znam šta je rekao, pošto sam ko-zna-gde dok ga slušam... eto koliko može da bude bitan.
By Aven
Imam osjetljiv audio aparat so glas mi je jako, jako bitan.
Kreštalice i visokofrekventne glasove ne mogu čut.

Najljepši su mi "pušački" altovi (Anna Mouglalis) ili baršunasti glasovi (Michelle Dockery).

Astrid North mi je žena s najljepšom bojom glasa:

:leviathan:

Što se mog glasa tiče, mnogi su mi rekli da ih smiruje.
Meni zvuči najbolje kad sam vokalno utrenirana, a spada u alt. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520790#p2520790]Lovefool napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2187919#p2187919]Insorcer napisao:[/url]...avaj :drama: ...ovakav glas volim:

''

:bale:
oduvek su mi govorili da mu super kopiram glas :D

i evo nije me mrzelo, nestalo mi piva pa sam morao da se zabavim nekako :D

http://vocaroo.com/i/s1mqvGl6OrBu" target="_blank

ne bavim se pevanjem iz ociglednih razloga :D
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By heldenbariton88
Bitan je.Ja se bavim pevanjem bas-bariton sam. Bitno je da lik nema neki previsoko postavljen glas da zvuci kao riba ali mislim da je bitnije kako govori, ja nisam preterani fan naglasaka i loseg akcentovanja reci,neispravnog govora nepostojanje padeza i slaganja, da ne pominjem pogresno izgovaranje reci.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jeste bitan. i volem kad neko ume da peva, a dosad je samo jedna od bivsih kvalitetno pevala, sve ostale su tuc muc :sigh:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
blejdi pomenu naglasak.. partnerka i ja dolazimo iz područja koja, svako na svoj način, imaju poprilično ... nelep dijalekat. :D ipak, uživam kad je slušam dok sa ljudima iz svog kraja priča na dijalektu. da čujem druge ljude, verovatno bi mi bilo smešno :)
da, i zaključile smo koliko je neprirodno kad pokušavaš na dijalektu da pričaš sa nekim ko nije iz tvog kraja..
Korisnikov avatar
By ultraviolet
tebra napisao:
Mene cesto nervira moja boja glasa, jer je jako gruba i stalno mi se desava da u toku razgovora pojacavam intonaciju tako da na kraju ispadne da se derem...
uh, ovo, pucala bih si u grlo.
još mi se čini da postaje sve grublji.
i dublji. grublji i dublji :/ odvratno.

:drama:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2527643#p2527643]ultraviolet napisao:[/url]
i dublji. grublji i dublji
:love:

:hypno:

Ont
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2520814#p2520814]Over_the_rainbow napisao:[/url]Nije mi preterano bitan, mada generalno volim dublje glasove.
Plus (osim na telefonu i tako tim posrednicima) kazu i da ja imam dubok glas. Ne nesto preterano dubok, ali nije ni piskav.

:love:
Korisnikov avatar
By gossip
pa da je presudan...nije
volim glasove koji su promenljivog tonaliteta
but I can't think of any person with that voice right now o.O
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sve je ok sem pistanja nalik na one visoke tonove koje deca proizvode
Korisnikov avatar
By Taki
Bitan je, bitan.
Volim mnogo Anđin glas. Ondaaa... glas Amber Heard, Ciare, Beyonce, Famke Janssen, Anastacie, Marine Tadić, Jelene Ristić... Toliko mi se sviđa Marinina i Jelenina boja glasa, čini mi se da bih mogla da :drkanje: samo slušajući ih.
A od muškaraca, hmm... glas Johnny Depp-a, Chace Crawford-a, Liam Hemsworth-a...
A Chris Tucker!? JAO! Obožavam njegov akcenat i strašno me zasmejava njegov glas, msm, i ovako je duhovit muškarac.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jako mi je bitan. i jako padam na glas. ali ne znam da definišem kakav mi se sviđa. :shrug:
pa promukao onako štaznam

ko kad bi vas ova mačka u kasne sate sačekala kući u toj pozi, spazila s vrata, zapalila cigaru, izdahnula, uputila pogled i onako sniženim tonom rekla:
- trebalo bi da porazgovaramo..
Slika

E TAKAV <33333333333333 samo malo manje creepy

inače i ovo je okej
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2527916#p2527916]4NY K3Y napisao:[/url]sve je ok sem pistanja nalik na one visoke tonove koje deca proizvode
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!