Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Živeti zajedno ili ne???

* zajednicki zivot sa partnerom
64
70%
* "svako kod svoje kuce"
28
30%
Korisnikov avatar
By Val
Svak´ svoj stan (negde u blizini), pa kako nam se svidi. Mozh´ vala celo vreme da budemo u jednom, al´ ipak...nek´ se nadje!
Korisnikov avatar
By Dina
I ovo sto Val kaze je odlicno... :klap: i ako ima dece takodje, da se malo odmori od njih a da se ipak bude blizu :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Wight
Originally posted by Zwezdica
Zajednicki zivot svakako...Predivno je doživljavati osobu koju voliš kroz sve moguće i nemoguće situacije, kroz dan, noc.... Neuporedivo je sa odvojenim zivotom... A koliko to tek nema veze sa kvadraturom... zamislite dijalog :
A: Jel me voliš?
B: Obožavam te!
A: I ja tebe. Da li bi volela da živiš samnom?
B: A koliki ti je stan, mislim koliko kvadrata i jel ima terasu i dve sobe?

... veoma je mala verovatnoća da bismo ikad zivele zajedno. Meni baš nema smisla da je infostan u korelaciji sa ljubavlju. Što veći račun, veća ljubav. strasno.
Ti bas volis da banalizujes ! :doh:

Taj razgovor nikako ne bi isao tako, ili bi isao kod sponzorusha. A sta ako nije jedna strana nije to? :misli:

Ako se vec planira zajednicki zivot, treba da se misli na SVE, od toga sta ces sa svojim stvarima, ako si vec ziveo sam do toga da li vam ta kvadratura odgovara, do iznajmljivanja stana, nacina placanja itd., itd., itd.
Jer ako vec planiras da zivis sa nekim treba da imas u vidu sve, kako pozitivne stvari, tako i negativne koje bi mogle da iskrsnu i da radis na njima koliko je moguce pre nego sto iskrsnu.. :hvala:

hm.. mislim da ne banalizujem. Da se misli na sve kazes? pa ako je tako lako, sad cu sesti i srediti sebi zivot u pola sata za narednih 20 godina. Inace, zivela sam i zajedno sa devojkom i veruj mi, zapitala se nisam koliki nam je stan. na ostale, elementarne stvari u koje spada i novac, razmisljam i dok sam sama. Planirati i ziveti zajedno je totalno razlicita stvar. Daleko od toga da sam mislila na sponzoruse. Ali lako iz stana od 80 mozete zavrsiti u stan od 25 m2, i sta onda? Da raskinemo ? Nemoj pogresno da me razumes, ja volim svoju slobodu, imala sam je i imam koliko god sam htela, nije mi trebala odvojena soba za to.
Opet banalizujes.. :doh:

Zivot 20godina unapred ne mozes planirati, jer ne znam ni da li ces ziveti jos toliko.. Ali, nesto tako jednostavno kao kvadraturu (AKO ti je ona bitna) mozes planirati i traziti odgovarajuce stanove..
Tebi npr. ne smeta tako mali prostor, mozes u njemu da funkcionises, blago tebi, dosta ti je olaksano. Ali, ja zaista ne bih mogla, osecala bih se kalustofobicno, skuceno i ograniceno.. Eto, to je sve.. :)
Korisnikov avatar
By Wight
Zajednicki zivot svakako...Predivno je doživljavati osobu koju voliš kroz sve moguće i nemoguće situacije, kroz dan, noc.... Neuporedivo je sa odvojenim zivotom... A koliko to tek nema veze sa kvadraturom... zamislite dijalog :
A: Jel me voliš?
B: Obožavam te!
A: I ja tebe. Da li bi volela da živiš samnom?
B: A koliki ti je stan, mislim koliko kvadrata i jel ima terasu i dve sobe?

... veoma je mala verovatnoća da bismo ikad zivele zajedno. Meni baš nema smisla da je infostan u korelaciji sa ljubavlju. Što veći račun, veća ljubav. strasno.
Ti bas volis da banalizujes ! :doh:

Taj razgovor nikako ne bi isao tako, ili bi isao kod sponzorusha. A sta ako nije jedna strana nije to? :misli:

Ako se vec planira zajednicki zivot, treba da se misli na SVE, od toga sta ces sa svojim stvarima, ako si vec ziveo sam do toga da li vam ta kvadratura odgovara, do iznajmljivanja stana, nacina placanja itd., itd., itd.
Jer ako vec planiras da zivis sa nekim treba da imas u vidu sve, kako pozitivne stvari, tako i negativne koje bi mogle da iskrsnu i da radis na njima koliko je moguce pre nego sto iskrsnu.. :hvala:

hm.. mislim da ne banalizujem. Da se misli na sve kazes? pa ako je tako lako, sad cu sesti i srediti sebi zivot u pola sata za narednih 20 godina. Inace, zivela sam i zajedno sa devojkom i veruj mi, zapitala se nisam koliki nam je stan. na ostale, elementarne stvari u koje spada i novac, razmisljam i dok sam sama. Planirati i ziveti zajedno je totalno razlicita stvar. Daleko od toga da sam mislila na sponzoruse. Ali lako iz stana od 80 mozete zavrsiti u stan od 25 m2, i sta onda? Da raskinemo ? Nemoj pogresno da me razumes, ja volim svoju slobodu, imala sam je i imam koliko god sam htela, nije mi trebala odvojena soba za to.
Opet banalizujes.. :doh:

Zivot 20godina unapred ne mozes planirati, jer ne znam ni da li ces ziveti jos toliko.. Ali, nesto tako jednostavno kao kvadraturu (AKO ti je ona bitna) mozes planirati i traziti odgovarajuce stanove..
Tebi npr. ne smeta tako mali prostor, mozes u njemu da funkcionises, blago tebi, dosta ti je olaksano. Ali, ja zaista ne bih mogla, osecala bih se kalustofobicno, skuceno i ograniceno.. Eto, to je sve.. :)
:shok2:
i na kraju pozdrav pesmom : pozivi nam jos toliko !

:lol: :lol:
By Kragi
Originally posted by Val

Svak´ svoj stan (negde u blizini), pa kako nam se svidi. Mozh´ vala celo vreme da budemo u jednom, al´ ipak...nek´ se nadje!
:up:

nije problem zajednicki zivot, ali ako vec moze da se bira ....
:)
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih to vise uradila, cini mi se....
Smaranje je, ako dodjem do te faze da bi trebali ziveti, da... ali za to ce mi trebati jedno 100godina
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Zibro

U jednom trenutku se prevazidju sva ona vidjanja na sat dva tri , sve moguce i nemoguce kafe izlasci, druzenja, putovanja i sl ukoliko se u medjuvremenu osobe ne udalje po meni sledeci prirodan korak jeste zajednicki zivot, tj neka vrsta zajednickog zivota , u protivnom partnerski odnos jednostavno stagnira.
reko ja pre godinu dana :) :samozadovoljan:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Val

:yes:
By tasa
Originally posted by Zibro

U jednom trenutku se prevazidju sva ona vidjanja na sat dva tri , sve moguce i nemoguce kafe izlasci, druzenja, putovanja i sl ukoliko se u medjuvremenu osobe ne udalje po meni sledeci prirodan korak jeste zajednicki zivot, tj neka vrsta zajednickog zivota , u protivnom partnerski odnos jednostavno stagnira.

niceg lepseg od zajednickog zivota :mazi: :sunce:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by smaug
Originally posted by Hys.
Originally posted by foolish
ako je ozbiljna i duza veza onda da
Da :sigh:
E sad ozbiljno: mislim da za zajednicki zivot (u dva/dve/dvoje) treba mnogo strpljena, kompromisa i, pre svega, ljubavi. Meni je ovo jednostavno - ako hoces da zivis sa nekim onda zivis (cak i ako nemas uslova, terasu, vise od 50 kvadrata itd), ako neces onda ne zivis (i onda dobro dodju svi izgovori).
Ja znam da ovo zvuci super easy ako ne zivis u Srbiji, al samo da priopcim da bih i da sam u Srbiji zivela isto ovako, sa zenom mi.
Slažem se i uvek glasam za zajednički život, makar bio i u deset kvadrata. :meda:
Korisnikov avatar
By Khons
naravno, posle odredjenog vremena
Korisnikov avatar
By ordnick
Da, živeti zajedno. Kao neko u stalnom radnom snošaju, glasam da i partner radi. Samo u tom slučaju pristajem na zajednički život.

Jednom sam živeo sa pijavicom i izdržavao ga skoro 3 godine. Neka, hvala, ne bih više.
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Al' si usput i voleo tu osobu?Jer,u suprotnom,ne bi bio 3 godine u vezi.

Ruzno je reci to.

ot:

Za zajednicki zivot.
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:Ne bih to vise uradila, cini mi se....
Ako dodjem do te faze zajednickog zivota onda da... ali za to ce mi trebati jedno 100godina
Korisnikov avatar
By Galateja
Pristalica sam zajedničkog života. Naravno, podrazumeva se da se do toga dolazi postepeno, kao logičan sled jedne uspešne veze.

Sa bivšom devojkom sam od pet godina veze četiri živela zajedno. Bile smo u raznoraznoj kvadraturi, jednom i u stanu od 17 kvadrata, čak smo jedan period živele sa mojom mamom... Kada postoji ljubav i dobra volja stambena skučenost se da prevazići.
Korisnikov avatar
By IMPACT
Никако првих месеци упознавања ... Свако да има свој кутак где да оде кад загусти... А у почетку загусти редовно! И никад не живети у стану оног другог већ тражити заједно нешто треће. Да не буде да иако све делите, ти си ''као'' код њега или ње. Ако и будем поново живео са неким чуваћу свој стан... Кошмар сам доживео једном, поновити се неће! :smokin:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja vec jedno hmmm pa recimo godinu i po dana zivim pola sa jednim partnerom, pola sa drugim :).
Korisnikov avatar
By Galateja
Kako uspevaš? Kakva je dinamika takvog odnosa? Jel neko kuka da fališ kad nisi tu? :D

Izvini ako sam navalentna, ali me baš interesuje. Ako nećeš da odgovoriš ok. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Vrlo je jednostavno - dva kraja grada su u pitanju tako da u odnosu na obaveze u jednom ili drugom kraju uskladjujem i to gde sam. Kako ko radi/ima obaveze tako se i uskladjujemo sto rezultira u najkvalitetnijem iskoriscavanju vremena.

Ja recimo imam poslovne obaveze u jednom kraju grada - onda dodjem u taj. Ako sam slobodna u isto vreme kad i osoba a ili b-onda dodjem na mesto a ili b.

A ako 'ocu da budem sama, odem tamo 'de je trenutno prazna gajba - to jest tamo de je osoba zapalila na poso' :lol:
Ја бих, будући да сам ипак непоправљиви романтик, изабрао живот у двоје. Ако сам ја са неким пар месеци и супер нам је онда ће заједнички живот само олакшати и растеретити везу.
Морале би да постоје прилично свињске навике, које нисам приметио за све време боравка са дотичним, које би, у мојим очима, угрозиле везу до пуцања.
Korisnikov avatar
By De Vil
Živeti zajedno,naravno :)
Ako nekoga volim i ako taj neko voli mene onda ne vidim razlog zašto ne bismo živeli zajedno...Jednog dana ću živeti sa osobom mog života ^^
Ali načekaću se do tada... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Hys, upravo si mi postala idol (iako sam matora za tu vrstu sporta) :D
i, kako matorim, sve sam komplikovanija za suživot :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!