Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by WightOpet banalizujes..Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by WightTi bas volis da banalizujes !
Zajednicki zivot svakako...Predivno je doživljavati osobu koju voliš kroz sve moguće i nemoguće situacije, kroz dan, noc.... Neuporedivo je sa odvojenim zivotom... A koliko to tek nema veze sa kvadraturom... zamislite dijalog :
A: Jel me voliš?
B: Obožavam te!
A: I ja tebe. Da li bi volela da živiš samnom?
B: A koliki ti je stan, mislim koliko kvadrata i jel ima terasu i dve sobe?
... veoma je mala verovatnoća da bismo ikad zivele zajedno. Meni baš nema smisla da je infostan u korelaciji sa ljubavlju. Što veći račun, veća ljubav. strasno.![]()
Taj razgovor nikako ne bi isao tako, ili bi isao kod sponzorusha. A sta ako nije jedna strana nije to?![]()
Ako se vec planira zajednicki zivot, treba da se misli na SVE, od toga sta ces sa svojim stvarima, ako si vec ziveo sam do toga da li vam ta kvadratura odgovara, do iznajmljivanja stana, nacina placanja itd., itd., itd.
Jer ako vec planiras da zivis sa nekim treba da imas u vidu sve, kako pozitivne stvari, tako i negativne koje bi mogle da iskrsnu i da radis na njima koliko je moguce pre nego sto iskrsnu..![]()
hm.. mislim da ne banalizujem. Da se misli na sve kazes? pa ako je tako lako, sad cu sesti i srediti sebi zivot u pola sata za narednih 20 godina. Inace, zivela sam i zajedno sa devojkom i veruj mi, zapitala se nisam koliki nam je stan. na ostale, elementarne stvari u koje spada i novac, razmisljam i dok sam sama. Planirati i ziveti zajedno je totalno razlicita stvar. Daleko od toga da sam mislila na sponzoruse. Ali lako iz stana od 80 mozete zavrsiti u stan od 25 m2, i sta onda? Da raskinemo ? Nemoj pogresno da me razumes, ja volim svoju slobodu, imala sam je i imam koliko god sam htela, nije mi trebala odvojena soba za to.
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by WightOpet banalizujes..Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by WightTi bas volis da banalizujes !
Zajednicki zivot svakako...Predivno je doživljavati osobu koju voliš kroz sve moguće i nemoguće situacije, kroz dan, noc.... Neuporedivo je sa odvojenim zivotom... A koliko to tek nema veze sa kvadraturom... zamislite dijalog :
A: Jel me voliš?
B: Obožavam te!
A: I ja tebe. Da li bi volela da živiš samnom?
B: A koliki ti je stan, mislim koliko kvadrata i jel ima terasu i dve sobe?
... veoma je mala verovatnoća da bismo ikad zivele zajedno. Meni baš nema smisla da je infostan u korelaciji sa ljubavlju. Što veći račun, veća ljubav. strasno.![]()
Taj razgovor nikako ne bi isao tako, ili bi isao kod sponzorusha. A sta ako nije jedna strana nije to?![]()
Ako se vec planira zajednicki zivot, treba da se misli na SVE, od toga sta ces sa svojim stvarima, ako si vec ziveo sam do toga da li vam ta kvadratura odgovara, do iznajmljivanja stana, nacina placanja itd., itd., itd.
Jer ako vec planiras da zivis sa nekim treba da imas u vidu sve, kako pozitivne stvari, tako i negativne koje bi mogle da iskrsnu i da radis na njima koliko je moguce pre nego sto iskrsnu..![]()
hm.. mislim da ne banalizujem. Da se misli na sve kazes? pa ako je tako lako, sad cu sesti i srediti sebi zivot u pola sata za narednih 20 godina. Inace, zivela sam i zajedno sa devojkom i veruj mi, zapitala se nisam koliki nam je stan. na ostale, elementarne stvari u koje spada i novac, razmisljam i dok sam sama. Planirati i ziveti zajedno je totalno razlicita stvar. Daleko od toga da sam mislila na sponzoruse. Ali lako iz stana od 80 mozete zavrsiti u stan od 25 m2, i sta onda? Da raskinemo ? Nemoj pogresno da me razumes, ja volim svoju slobodu, imala sam je i imam koliko god sam htela, nije mi trebala odvojena soba za to.![]()
Zivot 20godina unapred ne mozes planirati, jer ne znam ni da li ces ziveti jos toliko.. Ali, nesto tako jednostavno kao kvadraturu (AKO ti je ona bitna) mozes planirati i traziti odgovarajuce stanove..
Tebi npr. ne smeta tako mali prostor, mozes u njemu da funkcionises, blago tebi, dosta ti je olaksano. Ali, ja zaista ne bih mogla, osecala bih se kalustofobicno, skuceno i ograniceno.. Eto, to je sve..![]()
Originally posted by Val
Svak´ svoj stan (negde u blizini), pa kako nam se svidi. Mozh´ vala celo vreme da budemo u jednom, al´ ipak...nek´ se nadje!
Originally posted by Zibroreko ja pre godinu dana
U jednom trenutku se prevazidju sva ona vidjanja na sat dva tri , sve moguce i nemoguce kafe izlasci, druzenja, putovanja i sl ukoliko se u medjuvremenu osobe ne udalje po meni sledeci prirodan korak jeste zajednicki zivot, tj neka vrsta zajednickog zivota , u protivnom partnerski odnos jednostavno stagnira.
Originally posted by Val
Svak´ svoj stan (negde u blizini), pa kako nam se svidi. Mozh´ vala celo vreme da budemo u jednom, al´ ipak...nek´ se nadje!
Originally posted by Zibro
U jednom trenutku se prevazidju sva ona vidjanja na sat dva tri , sve moguce i nemoguce kafe izlasci, druzenja, putovanja i sl ukoliko se u medjuvremenu osobe ne udalje po meni sledeci prirodan korak jeste zajednicki zivot, tj neka vrsta zajednickog zivota , u protivnom partnerski odnos jednostavno stagnira.
Originally posted by smaug
Originally posted by Hys.E sad ozbiljno: mislim da za zajednicki zivot (u dva/dve/dvoje) treba mnogo strpljena, kompromisa i, pre svega, ljubavi. Meni je ovo jednostavno - ako hoces da zivis sa nekim onda zivis (cak i ako nemas uslova, terasu, vise od 50 kvadrata itd), ako neces onda ne zivis (i onda dobro dodju svi izgovori).Originally posted by foolishDa
ako je ozbiljna i duza veza onda da![]()
Ja znam da ovo zvuci super easy ako ne zivis u Srbiji, al samo da priopcim da bih i da sam u Srbiji zivela isto ovako, sa zenom mi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!