Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Ako je u pitanju poligamija, ne smeta mi.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja već pisao na temi? Ah da, jesam... Pa, i dalje isto :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
bas nesto mislim........ ja bih verovatno ostala uz nju (cak samo u svojoj glavi) sve i da se nije razvela. to je bio period kada sam imala neko bolesno nisko samopostovanje (ne ponovilo se)

a nije se razvela zbog mene u prvom redu, sto stvar znacajno olaksava
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402824#p2402824]Anhedonie napisao:[/url]odvartno mi je to. osim ako su poligamni brakovi u pitanju. ali klasicno varanje mi je jadno i mizerno, a tek da ne pomisljam koliku bi bol osetila druga strana u slucaju da voli datu osobu i da sazna, ne zelim da budem instrument koji ce to da prouzrokuje.
e bas tako :up:

plus sto mi se gade odvratna autohomofobna govna koja se zene/udaju da bi bili prihvaceni, pa se posle jebu okolo u 100% zagarantovanoj diskreciji. Fuj!
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Ne bih, pa sve i da je visoka, zgodna, kratkokosa, andro/butch doktorka u pitanju. :nokti:
Korisnikov avatar
By Madonna
ont: najverovatnije da ne bih bio s takvom osobom.
Korisnikov avatar
By gossip
desilo mi se da sam se muvao sa likom koji mi je kasnije rekao da je ozenjen sa drugaricom(koja je lez) i rekao mi je da su morali to da urade radi njhovih...i ma koliko god razumeo njihovu situaciju opet nisam mogao da nastavim dalje sa njim...ne znam ni sam zasto...jednostavno mi nije bilo okej...

i moj konachan odgovor je...ne,ne bih bio sa ozenjenim muskarcem...
totalno sam protiv seksa sa svim homoseksualcima koji koriste privilegije heteroseksualnosti praveći se da su strejt. well, kad su već u braku sa ženom, onda im nikako i nikada ne treba dati kurca!
uostalom, to samo znači poštovati izbor koji su sami napravili. :)
Korisnikov avatar
By ROYAL
Pa nešto ne bi...meni i te varijante kad je neko u vezi pa švrlja okolo nisu baš prirasle srcu...mislim, jebe mi se, ali ne mora sa mnom da švrlja
S tim oženjenim se može bit maximalno u sexualnoj vezi, nikakvoj ljubavnoj. Imao sam nekoliko takvih, ti su iz zaleta trčali s vrata ravno u krevet, hop, hop, hop i odmah poslije tog ispalili na vrata kao interkontinentalna balistička raketa van a o svojim ženama nisu imali ne znam kakvo visoko mišljenje, najčešće se to dalo svest na - krava jedna glupa. Obično su komunikovali sms-kama i najavljivali svoj dolazak u pauzama između nečeg i nečeg s objašnjenjem kako imaju samo pola sata, sat, nekad čak i dva i koja su naravno sva iskoristiili u sexanju, nisu htjeli bit dekoncentrisani čak ni nekakvom suvišnom pričom. Neki su imali i čitav harem dječaka a najčudniji su dva oženjena u vezi, ti su bili najgori. Većinom su to bili društveno exponovani uspješni mladi muškarci: muzičari, sportisti, manageri i slično. Na ostale gayeve su uvijek gledali poprijeko i s visine, govorili s velikim prezirom u despektom o njima i držali distancu od njih jer oni naravno nisu kao sve te pederčine okolo, oni su bili nešto drugo, bolje, viša kasta šta li. Čak se nisu smatrali ni gayevima, oni su prijatelji, ostali su pederi, kakvi glumci i farizeji su to bili, da se čovjeku smuči. Znao sam dvojicu takvih muzičara u jednoj metalovoj grupi, pjevač i solo gitarista, oba imali porodice, žene i djecu s kojima su provodili minimalno vremena, uvijek ili zajedno svirali, vozili se svuda po koncertimai ili radili u disco-baru koji su otvorili. Briga me kako ko živi, nek si žive kako hoće i oni, smetao me samo takav njihov nipodaštavajući odnos i ponašanje prema ostalim gayevima kojim su se često podsmijavali za leđima kad bi im neki zalutao u taj njihov disco-bar. Mjesni gayevi su znali kakvi su to nekarakterni ljudi pa tamo nikad nisu ni išli, to se dešavalo samo takvima sa strane koji nisu poznavali te pomjesne, lokalne prilike, ko je ko itd. Bili tu na dan-dva u prolazu i htjeli se zabavit i izaći negdje na disco. Baš su mi se gadili takvi. Lažu sebe. druge dečke, ženu, društvo, Boga, sve... lažove baš ne moram Isprobao sam par puta s njima, svaki se ponašao isto. Poslije me prestali zanimat takvi. Osjećao sam se s njima kao jeftina šoferska kurvetina na parkingu za TIR-ake, trofrtaljka, jedna numera za 15 minuta, zwei nummer za pola sata a drei za dreiviertel Uhr. Šta će mi takvi pored toliko razvedenih i slobodnih. Otkačio sam ih čim sam shvatio kakvi su. Prolazna epizoda, čovjek si rekne, hajd šta smeta, šta fali isprobat si to i sa njima. Ali smeta dosta, sva pravila igre određuju oni, ako nećeš, ćao, idi gubi se i ispadni! Najgora mogućnost je zaljubit se u oženjenog, to se na sreću meni još nije desilo ali mnogim jest. Vrlo loš izbor, samo gubljenje vremena, nikom ne preporučujem. Dobro samo za mazohiste. Ali razvedeni, to je već sasvim druga stvar, mnogo su bolji i perspektivniji za vezu od ovih oženjenih. Mnogi su ustvari razvodom stigli do nekakvog tog svog polovičnog out-cominga i da se s njima razumnije razgovarat nego s ovim oženjenim. Mnogo su iskreniji, ne traže samo sex i ne moraju svuda i svakom lagat i pretvarat se. Bolje onda na njih pričekat da se razvedu. Tako se izbjegnu i otpadnu ti sasvim suvišni, besmisleni i nepotrebni problemi. Nije problem s njima u tom što oni kao ne znaju šta hoće, već baš u tome što to odlično znaju, znaju to bolje od svakog neoženjenog gaya. Oni hoće oboje, i jedno i drugo istovremeno, sve zajedno u jednom pakovanju ili poklon paketu. i ženu i porodicu i dječaka usput na sve ostalo za sex, radost i zabavu. All inclusive...

Slika
Slika nema veze nikakve s pričom, činila mi se simpatična i zanimljiva, hahahaha, Putin i Medvedev, kakav bi to cool par bio, omg!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^ sve da pročitate!

ot: uopšte ne bih volela da mi se to desi.
By Reomir Klon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2538313#p2538313]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2538307#p2538307]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2538267#p2538267]ultraviolet napisao:[/url]^ sve da pročitate!
Slika

Reče jednom jedan forumaš: Da sam htio čitati sastavke bio bih učiteljica hrvatskog jezika.
:drama:
I reče na kraju isto tako jedan forumaš: "Da sam se ja htio igrat nabrajalica Eci, peci, pec, ti si mala vjeverica a ja mali zec, Ringe, ringe jaje i Plakala mala Vidica otišao bih ovdje".
http://goo.gl/7DeXB
a ne na Gay-Serbia forum, ahahahaha. To još ima biti najreprezentativniji gay-forum u Srbiji, izložbeni exponat, dika i ponos Gay-zajednice u Srbiji? Daj ne brukajte se i to u međunarodnim razmjerima, neko će pomisliti da su na Gay-Srbija Forumu samo takvi mentalno insuficijentni individui, pojedinci koji su u stanju ispratit samo ovakvu fejsbukovu "very, very simple" konverzaciju dostojnu dječijeg vrtića i obdaništa ili škole za osobe s posebnim potrebama:
Ćao Ceci! - Juju Mici! - Ćao! Ćao! - Haj! Haj!
i maximalno ovakav status na FB profilu: Je*o te, gdje ste!
Ovo nije FB, ovo je Forum. Nadam se da primjećujete razliku između FB i Foruma? Da nekakva takva uopšte postoji?
Ovako izgleda JEDAN post na českom pandanu Gay-Srbija Foruma, najvećem i glavnom češkom gay forumu http://gay.komunita.cz/index.php a drugačije to nije ni u Italiji, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Poljskoj i bilo gdje u Evropi. po Gay-forumima. Ima i dužih postova od ovog a i ovakvih je tamo dosta, evo link pa provjerite to sami.
Odnosi s bisexualcima:
http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?p=26411#26411
Brak i dećko kao tajna ljubav.
http://gay.komunita.cz/viewtopic.php?t=184
Docijela dugi postovi se nalaze tamo svuda, sasvim normalna i uobičajerna stvar za forumski način komunikacije. Kad zarovite malo više i dalje po tom forumu uvidite da je tih takvih "dugih" postova dosta u svim temama i podforumuma i ovaj nije nikakvom iznimkom a nikom ni ne pada na pamet napisat kako su ti postovi dugi. Najvjerovatnije bi takvog s takvom primjedbomn poslali na nekakav Forum s djecom, osobama predškolskog uzrasta ako takav postoji. Izabrao sam baš takve slične teme - bisexualce i oženjene. Ako su vam nečiji ili nekakvi postovi predugi imam jednostavno rješenje: ni ne čitajte ih, preskočite ih a gotovo. I opustite se.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
jednom sam bila u vezi sa udatom.. kasnije se razvela. nije mi smetala okolnost da je u braku, jer nisam mnogo želela od te veze, mada je imalo izvestan uticaj na moju sujetu. više kao neko pitanje zašto mi je to bilo potrebno.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Bio sam u tajnoj "vezi" sa dečkom koji je već bio u dužoj vezi sa drugim, i na kraju sam ga ostavio jer mi je pričao razne lepe stvari kad smo zajedno a potom se uvek vraćao svom dečku. Kod mene je sve na "ili-ili" - možda ću sa tobom da se viđam neobavezno neko vreme, ali na kraju moraš da se odlučiš - on ili ja.
Korisnikov avatar
By zozefin st
u zadnjih tri godine skoro da me samo udate zene startuju{ i to sve zgodne zene},
jednoj nisam odolela...
uglavnom skontala sam da mi to nikako ne odgovara - da budem svalerka...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!