Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Ding_Dong
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1891159#p1891159]mmiki napisao:[/url]
Mislim da je pre svega problem u tome sto ja ili funkcionisem sto posto sa nekim, ili funkcionisem jako slabo (cisto poslovno ili nikako)... sredine nema.
isto! a tako nekako funkcionisem i u vezi, a ne samo s prijateljima. za mene obicno kazu: 'ili nebo ili zemlja, nema nista izmedju'
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1891159#p1891159]mmiki napisao:[/url]
Moze se reci da se plasim da otkrijem sve svoje privatnosti i slabosti... Verovatno je to strah da ne budem povredjen a cesto me je lako povrediti.
:up: introvertan sam i prilicno osetljiv, zato me brzo umara veliko drustvo. Mnogo bolje funkcionisem u manjem i odabranom drustvu. Generalno nemam poverenja u ljude da se odmah otvorim a opet prazni razgovori me brzo zamore
Divim se onim ljudima koji se lako prilagode svakom i nadju zajednicki jezik. Ja to prosto ne umem. :cut:
Ovo nikako ne... Za mene su takvi ljudi licemeri, sa 100 lica, za svakog po jedno. To mi je isfolirano i potpuno neprirodno. Vise od polovine ljudi koje upoznam mi se prosto ne svidi i ne nadjem zajednicki jezik.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Za mene postoji razlika izmedju asocijalan i selektivno socijalan.

Sebe smatram (veoma) selektivno socijalnim. Volim da se druzim sa ljudima ali radije bih bio sam nego da provodim vreme sa nekim ko mi ne odgovara ili sa kim nemam o cemu da pricam pa se druzimo ''jer mora'' - fuck that. Ah, da, i izbegavam ljude koji ne shvataju sarkazam, preventive radi.
Korisnikov avatar
By hippo...
Drugim ljudima delujem asocijalno, čak poneki misle da malo nisam normalna zbog toga i da preterujem.
U stvari, ja samo ne mogu da se družim sa bilo kim. Ne podnosim seljacizam koji je u velikoj meri prisutan kod moje generacije ( najizraženiji kroz muziku ) tako da bežim od takvih što dalje.
Postoji mali krug ljudi koji mi odgovara i sa kojim provodim puno vremena.
U svakom slučaju, ja sam zadovoljna :cvetduga: !!!!!!
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576033#p2576033]Kadmiel napisao:[/url]Za mene postoji razlika izmedju asocijalan i selektivno socijalan.

Sebe smatram (veoma) selektivno socijalnim. Volim da se druzim sa ljudima ali radije bih bio sam nego da provodim vreme sa nekim ko mi ne odgovara ili sa kim nemam o cemu da pricam pa se druzimo ''jer mora'' - fuck that. Ah, da, i izbegavam ljude koji ne shvataju sarkazam, preventive radi.
^ ovo sam i ja,ja znam za jednu asocijalnu osobu i to su meni teske osobe,mada mislim da kada je neko asocijalan to uvek ide iz dubine,i uvek su upitanju neke traume iz detinjstva koje su ga napravile takvim,tako da ih ne mrzim i ne krivim sto su takvi
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da nisam asocijalna. stidljiva sam i introvertna. i depresivna.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
imam asocijalne periode i mislim da su prekopotrebni i korisni.
ono odem negde na nedelju dana, slabo se kome javim, slabo se sa kime čujem i ne viđam se ni sa kim.
iskuliram se i vratim se u haos. u suprotnom bih odavno pukla.

inače mislim da nisam asocijalna, nego ovo što je kadmiel rekao - selektivno socijalna + stidljiva u novom društvu. a opet ta selektivnost se odnosi samo na to kad gledam da stvarno imam dobar odnos sa nekim. ovako mogu da se družim, nađem teme za razgovor i lepo provedem i sa osobom koju prvi put vidim bilo na ulici bilo na jahti. dobro ne idem na jahte, ali kontate poentu.

btw uvek su mi bile zanimljive asocijalne osobe, oo kakve se priče kriju iza toga, pa svaka asocijalna osoba po prst neka mi odseče samo da mi ih ispriča, umirem za time.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Prilično sam povučena i introvertna osoba, oko sebe imam malobrojan (ali probran :lol: ) krug prijatelja, više volim da sam okružen manjim brojem kvalitetnih ljudi, na koje vredi izdvojiti vreme i kojima vredi pokloniti pažnju, nego da oko sebe imam hordu njih sa kojima ne mogu da uspostavim kontakt koji bi mi odgovarao i da traćim vreme na odnos zasnovan samo na površnim budalaštinama. Što bi rek'o moj muž - nisam asocijalan, al' držim do sebe! :lol:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
došla sam da napišem pa sam videla da sam već ispisala to što mislim. pametnica moja <3

s dodatkom da sad jesam malo asocijalna jer znatno ređe nailazim na osobe sa kojim se poklapam i sa kojima bih volela da provodim više vremena, a prema ostalima sa kojima mogu da nađem tako poneku temu za razgovor ili razlog za druženje imam znatno manje tolerancije i uglavnom se brzo zapitam šta ja radim tu sa njima, pa sledeći put izbegnem susret. odrastam :((((
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576852#p2576852]Dark Walker napisao:[/url]Prilično sam povučena i introvertna osoba, oko sebe imam malobrojan (ali probran :lol: ) krug prijatelja, više volim da sam okružen manjim brojem kvalitetnih ljudi, na koje vredi izdvojiti vreme i kojima vredi pokloniti pažnju, nego da oko sebe imam hordu njih sa kojima ne mogu da uspostavim kontakt koji bi mi odgovarao i da traćim vreme na odnos zasnovan samo na površnim budalaštinama.
Otprilike tako nekako. :)

Imam svojevrstan problem socijalne fobije. Anksiozna sam kad moram iz nekog razloga (posao, fakultet i sl.) doći među nepoznatu skupinu ljudi i s njima boraviti. Dugo mi treba da se opustim. U početku se u takvim situacijama imam tendenciju izolirati od skupine, a to ljudi uglavnom dožive vrlo osobno i već na samom početku projiciraju neku svoju sliku moje osobnosti. Kasnije se to teško ispravlja.

Radim na tome da to prevladam jer želim volontirati negdje gdje je ljudima potrebna pomoć.

Najviše volim druženja 1:1. To smatram najkvalitetnijim provođenjem vremena. Nije se još dogodilo da sam nekog upoznala prvi put na taj način i da mi je kliknulo nešto lijepo i relaksirajuće s tom osobom, a da kasnije nismo postali prijatelji ili barem jako dobri poznanici.

Grupne kave i izlasci me i na privatnoj razini uglavnom smaraju. :/
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636156#p2636156]EnMademoiselle napisao:[/url]...a prema ostalima sa kojima mogu da nađem tako poneku temu za razgovor ili razlog za druženje imam znatno manje tolerancije i uglavnom se brzo zapitam šta ja radim tu sa njima, pa sledeći put izbegnem susret. odrastam :((((
:lol:

......

u globalu nisam asocijalan, svaki dan se susrecem sa nekim novim ljudima, bilo preko posla, u prolazu, volim upoznavati ljude kroz neke zajednicke situacije, tipa cekamo kilometarski red na kasi, na nekom salteru
volim takva iskustva sa ljudima i neke od tih ljudi znam pamtiti dugo do detalja

...ali u zadnje vreme primetio sam da mi se desava ovo sto je napisala EM
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ljudi cesto misle da sam asocijalan ali ja sam samo mizantrop :''''(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!