Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa, ako mislish da mozesh da istrpish detinjasto ponashanje dechka od 18 godina, onda ce vam uspeti... Mene lichno to privlachi sada, ali za par godina kad dodjem u tridesetu to ce me sto posto smarati...
By Dionysus
Originally posted by leobg
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Хм, код нас је слична ситуација, тј. слична разлика у годинама, с тим што ја имам 18 и што је у питању веза између две девојке. Зависи од њега, какав је, колико је озбиљан и спреман за везу... Из мог искуства, веза може нормално да функционише, уколико имате неко основно разумевање један за другог... Јер , извесне разлике ипак постоје, али се то може превазићи...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by *PiNkLoVe*
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Хм, код нас је слична ситуација, тј. слична разлика у годинама, с тим што ја имам 18 и што је у питању веза између две девојке. Зависи од њега, какав је, колико је озбиљан и спреман за везу... Из мог искуства, веза може нормално да функционише, уколико имате неко основно разумевање један за другог... Јер , извесне разлике ипак постоје, али се то може превазићи...
Pink, nisi valjda u vezi sa nekom profesorkom? :trep:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Nisam citao ostale komentare ali moje misljenje da ukoliko se dve osobe skapiraju, budu na istim talasnim duzinama i postuju zivot ovog drugog tj razlicitost (ipak postoji velika razlika kako zivi neko od 18god a kako neko od 30) onda apsolutno, ali apsolutno godine ne predstavljaju nikakvu prepreku.

GO 4 IT!
By Bombina
imam poznanica preko od 25 godina razlike nije velika
vec su je navikava.medjutim imaju vise apsalutno prepreka ne odnosi nikakve ,netko moze da bude starije do 10 godina nego 20 godina
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni je neko vreme trebalo da mi iz podsvesti u svest uleti misao da me privlace starije osobe..Mislim, sa 15 sam balavila nad kd lang sa sve leptiricI u stomaku, nesvesna da volim em butch em starije...
I evo, smotala me ko panta pitu butcHca od 45 dina :doh:
Da, cak i maltene isto godiste ko' kd :zid:
Ono sto ocem reci je da su godine takooooooooo nebitne ako se ljudi prepoznaju...ali mogu biti tako popaljive... :D
Jedini problem je kada sam skapirala da sam u losijoj kondiciji od moje zene 18 godina starije:kesa:
:namig2:
By Bombina
auu devokice nasa -ako si zaljubiva stariju zenu -nevoravatna si bila predugacka kada postoje 18 -25 god-jos duze..
By Dionysus
Originally posted by Galateja
Originally posted by *PiNkLoVe*
Pink, nisi valjda u vezi sa nekom profesorkom? :trep:
Ne, profesore posmatram kao brojeve, ne kao ljude:)
Kao i oni ucenike uostalom:)))
Mada, dobili smo jednog novog profesorA (tip), tek zavrsio faks, stariji od nas nekih 5-6 godina, taman kako treba, prosto mi dodje zao sto nisam strejt:)))))
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ne znam jesam li pisao neshto ovde, mrzi me da trazhim.

Ja sam uglavnom bio sa starijima od sebe (daklem - sa osobama od 35 do 45 god +/- par god, gore dole). Mozhe eventualno da utiche na vezu u smislu da ti i on imate drugachije navike, kao i to da drugachije percepirate stvari. Dakle, ono shto se zove generacijski jaz.

Uostalom, teshko da bi bilo koji mladji lik bio u stanju da proprati tripove mog mozga.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Imao sam jednu duzu vezu sa 12 god. starijim likom.

Jedino dobro je to sto sam naucio sta necu od zivota!

I jos neke dobre sitnice, ali necu se vracati u proslost, smesi mi se lepa buducnost na ljubavnom planu :love:

A sto se znatno starijih tice NIKAD VISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By mmiki
Meni je neka gornja (naravno ne bas striktno definisana) granica 28god. Ja ne mogu sebe da zamislim sa nekim ko je mogao u razred sa caletom da mi ide... o tome mi je grozno samo da pomislim.... Mada istina je da jednim delom kod mene preovladjuje i predrasuda vezana za starije da hoce da iskoriste "nezrelo mlado meso"...
E sad znam i osobe koje su razmisljale kao i ja dok ih ljubav nije naterala da otkriju neku skrivenu stranu njihove licnost.
Mada ne bih zeleo da nadjem nekog mnogo starijeg od mene.
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by mmiki
Meni je neka gornja (naravno ne bas striktno definisana) granica 28god. Ja ne mogu sebe da zamislim sa nekim ko je mogao u razred sa caletom da mi ide... o tome mi je grozno samo da pomislim.... Mada istina je da jednim delom kod mene preovladjuje i predrasuda vezana za starije da hoce da iskoriste "nezrelo mlado meso"...
Isti slucaj! Moj savet neka gornja granica ostane ista!
Korisnikov avatar
By Manon
mislim da su godine kao faktor za izbor partnera individualno opredeljenje i da ne treba unapred limitirati izbor. U razlicitom zivotnom periodu imamo razlicite potrebe i treba da sledimo svoje osecaje a ne stereotipe. Ja sam u pocetku imala veze sa nekoliko godina starijima, da bi kasnije bila u vezi sa 20 god starijom osobom i to me je u potpunosti ispunjavalo par godina. Kada je moj nemirni duh i energija ponovo poceo da buja napustila sam tu vezu i sada uglavnom imam po desetak godina mladje ... sta ce biti u buducnosti, ko zna?
Korisnikov avatar
By ns.happy
sta se desilo leu na kraju? da li se smuvao sa klincem?:gric:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Godine su samo broj u vecini slucajeva.
Ja licno preferiram osobe mojih godina ili nesto mladje a nekada i malo vise mladje ( oko 18-19 god :blush: ).

Meni je licno smesno kada se neko cudi ili osudjuje neki par kod kojih je razlika u godinama 20 ili 30 godina na primer.
Treba ziveti i pustiti druge da zive svoj zivot kako im odgovara.
:angel:

:sunce:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Zemunac
Pa, ako mislish da mozesh da istrpish detinjasto ponashanje dechka od 18 godina, onda ce vam uspeti... Mene lichno to privlachi sada, ali za par godina kad dodjem u tridesetu to ce me sto posto smarati...
Nisu svi od 18 detinjasti samo su manje cinicni i vise spremni da iskreno vole od starijih.
Korisnikov avatar
By anchez
Meni godine nisu bitne, ama ni malo... Bila sam sa devojkom koja je 10 godina starija od mene, a trenu tno sam sa devojkom koja je 8 godina mladja od mene....moram priznati da mi je prelepo!!!
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Dragi leobg, sve zavisi od licnosti tvog izabranika. Ja sam u vezi gde je razlika 9 godina (on 19, ja 28) i moram ti priznati da tek sada vidim da je taj raspon idealan, iako sam se u pocetku strasno, strasno plasio... Znam jako puno primera gde je upravo ta razlika doprinela da se jedan-drugom posvete ceo svoj zivot. Samo opusteno. Verujte jedan drugom, postujte se i budite tolerantni, ostalo ce sve doci na svoje... :love: :meda:
Korisnikov avatar
By ns.happy
meni skroz odgovara da partner bude stariji od mene. sta vise, pozeljno je, ali to podrazumeva i da bude zreo u skladu sa godinama.
By Çâðê_DUP
Ne privlace me starije. Privlace me nesto mladje devojke u odnosu na mene. Nekako najvise odgovaraju zlatne dvadesete, sredina, od 23 do 29, otprilike 5 godina mladja od mene je neki ideal :)
O zenama preko 35 ne razmisljam uopste, kao ni o deci ispod 20.
Korisnikov avatar
By m..
Ranije sam se lepila za starije zene ko muva na govno trazeci izvesnu dozu samosesti i izvesnu vrstu zrelosti, za koju sam verovala da se uglavnom stice iskustvom. Tako da su zene sa kojima sam bila u proseku bile nekih 4-5 godina starije od mene. I onda sam to sto sam trazila nasla u godinu dana mladjoj devojci. Tako da to nesto sto trazim nema veze sa godiama, vec je individualno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Imala sam vezu u kojoj je moja druga polovina bila starija od mene 15gog. Jednostavno, bili smo dugo zajedno, ali osobe kod kojih jetolika razlika u godinama imaju potpuno drugacije potrebe i potpuno drugacije gledaju zivot. Ja kao mladja sam htela da izlazim, da se zezem, ludujem, da se izivim, dok druga polovina posto je sve to prosla pre 15god. je samo htela da sedimo u stanu, da kuvamo, sto je mene izludjivalo.
Korisnikov avatar
By leobg
Evo, posto sam postavio temu da posle skoro godinu dana kazem neka moja iskustva. Kao sto je neko napisao, deca su samo za sex. E to je istina. Ako nisu za nesto duze, a to podrazumeva materijalnu podrsku dok zavrse fax i sl. Imao sam momke od 18-38 godina i ono sto mogu da kazem posle svega je da covek vremenom shvati da su u gay svetu duze veze skoro nemoguce. Bar je to moje iskustvo. Neko je ovde postavio i tu temu da su klinci vise za vezu, a stariji nisu. Pa evo ja trenuto nisam za vezu, igrom slucaja desile su mi se neke lose stvari, cak sam i doziveo da sahranim decka, sto je uzasno. Nisam za vezu, a mislim da vise nikada i necu biti za to. Jednostavno, shvatio sam da svi teze ka promeni, teze ka tome da upoznaju nekog novog,....
Sto se tice teme, nema veze ko koliko ima godina, ali jeste cinjenica da ne treba praviti vecu razliku od 5 godina, to je moje iskustvo. Naravno, ne znaci da se ne treba kresnuti sa klinjom od 18 god. :)
Korisnikov avatar
By blenta
... deca su samo za sex. E to je istina. .... Naravno, ne znaci da se ne treba kresnuti sa klinjom od 18 god. :)
au
:invalid:
ostadoh bez teksta
kakva tuga
:nazalost:
By ~ Le Saint X ~
Naravno, ne znaci da se ne treba kresnuti sa klinjom od 18 god. :)
A, mene bas juri ucenik...
IV godina

:)

znaci li to da treba da se kresnemo?
iako sam mu bio profesor?
Korisnikov avatar
By Tomek
Pa godine ne bi trebale da predstavljaju prepreku...
Mada, ne mogu sebe da zamislim sa starijim od 35 godina...
A kad sam bio mladji - tete 30-35 :love:

Iskusniji, a mladji - idealno...
By Compaq
Meni su godine bitne... za zenu mi nije bitna razlika(ono do 10 godina moze, a za muskarca jeste.... e, takodje mi je kod muskarca presudan fizicki izgled, a kod zena nije...malo offujem, ali tako je...npr, moze muskarac da je dobar i sve, ali mi je bitan fizicki izgled, a za zene mi je bitno da ima nesto, jednostavno:)...da li je isto kod ostalih BI osoba?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Tek sad kad sam video ovu temu,upalila mi se sijalica u glavi... Naj naj veza koju sam imao bila je upravo sa mojim vrshnjakom... Kasnije sve veze koje sam zapochinjao bile su iz krajnosti u krajnost... od 7 godina mladjih do 7 god starijih,ali vrshnjaka nigde...
Pochinjem da pomishljam da je generacijski jaz mozda ipak vazhan faktor u kvalitetu veze...
Korisnikov avatar
By geeky_dork
+ 2, -4,vise mi odgovaraju mladje,sa starijim devojkama se uvek osecam nedoraslo :indijanac: mada to je zato sto i jesam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!