Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by leobgХм, код нас је слична ситуација, тј. слична разлика у годинама, с тим што ја имам 18 и што је у питању веза између две девојке. Зависи од њега, какав је, колико је озбиљан и спреман за везу... Из мог искуства, веза може нормално да функционише, уколико имате неко основно разумевање један за другог... Јер , извесне разлике ипак постоје, али се то може превазићи...
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Originally posted by *PiNkLoVe*Pink, nisi valjda u vezi sa nekom profesorkom?Originally posted by leobgХм, код нас је слична ситуација, тј. слична разлика у годинама, с тим што ја имам 18 и што је у питању веза између две девојке. Зависи од њега, какав је, колико је озбиљан и спреман за везу... Из мог искуства, веза може нормално да функционише, уколико имате неко основно разумевање један за другог... Јер , извесне разлике ипак постоје, али се то може превазићи...
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.
Originally posted by leobgNisam citao ostale komentare ali moje misljenje da ukoliko se dve osobe skapiraju, budu na istim talasnim duzinama i postuju zivot ovog drugog tj razlicitost (ipak postoji velika razlika kako zivi neko od 18god a kako neko od 30) onda apsolutno, ali apsolutno godine ne predstavljaju nikakvu prepreku.
Originally posted by GalatejaNe, profesore posmatram kao brojeve, ne kao ljude:)Originally posted by *PiNkLoVe*Pink, nisi valjda u vezi sa nekom profesorkom?Originally posted by leobgХм, код нас је слична ситуација, тј. слична разлика у годинама, с тим што ја имам 18 и што је у питању веза између две девојке. Зависи од њега, какав је, колико је озбиљан и спреман за везу... Из мог искуства, веза може нормално да функционише, уколико имате неко основно разумевање један за другог... Јер , извесне разлике ипак постоје, али се то може превазићи...
Bas sam veceras upoznao lika koji ima 18 godina, a ja sam usao u 30-tu. Lik je skroz ok i trazi vezu. Sta mislite da li razlika u godinama moze da utice na eventualnu vezu. Meni se dopada ali bruka, a i ja njemu.![]()
Originally posted by leobgNe znam jesam li pisao neshto ovde, mrzi me da trazhim.
Originally posted by mmikiIsti slucaj! Moj savet neka gornja granica ostane ista!
Meni je neka gornja (naravno ne bas striktno definisana) granica 28god. Ja ne mogu sebe da zamislim sa nekim ko je mogao u razred sa caletom da mi ide... o tome mi je grozno samo da pomislim.... Mada istina je da jednim delom kod mene preovladjuje i predrasuda vezana za starije da hoce da iskoriste "nezrelo mlado meso"...
Originally posted by ZemunacNisu svi od 18 detinjasti samo su manje cinicni i vise spremni da iskreno vole od starijih.
Pa, ako mislish da mozesh da istrpish detinjasto ponashanje dechka od 18 godina, onda ce vam uspeti... Mene lichno to privlachi sada, ali za par godina kad dodjem u tridesetu to ce me sto posto smarati...
Originally posted by leobgA, mene bas juri ucenik...
Naravno, ne znaci da se ne treba kresnuti sa klinjom od 18 god.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!