Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Svakako DA. Živim oko pola godine sa devojkom. Ponekad tu našu zajednicu nazivam i 'divljim brakom'. Mislim da je zejednički život odličan test za partnere. Isprva smo imale docimere u jednoj kući, koji su bili od onih koji vire u tuđu šerpu, novčanik i krevet, zatim živele u garsonjeri od 17 kvadrata i sad smo konačno u normalnom stanu. Hoću reći, testirajte se suživotom u 17 kvadrata na četvrtom spratu bez lifta pa ko izdrži neka priča. To nije nimalo lako, potrebni su kompromisi, ali ipak VREDI.

Moja poznanica je bila nekoliko godina u vezi sa dečkom i kad su se odlučili na zajednički život raskinuli su posle dve nedelje. Jednostavno, pali na testu.
Korisnikov avatar
By DeVision
zivot u dvoje? Naravno, zasto da - ne :smiling:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars
Tako mu to dodje... U suštini šteta. Ali opet - valjda ne bi valjalo ni da se živi u ekstazi svaki dan doveka. Onda bi nas pojeli ti problemi koje ne primećujemo a da nismo ni svesni toga...

Ovo se odnosilo na treći post odozgo, ali sam predugo bio zamišljen nad tastaturom...

:pirat:
ovo je izuzetno tacno, svaka cast. eto, priroda to nekako resi, da ostanemo tako slepi kao na pocetku, ne bi nam ginulo overavanje zida/bandere/i strmekljavanje na nosic u nekom momentu:maca:
Korisnikov avatar
By tramp
offtopickarenje o zvezdicama, parketu, skidanju, oblacenju i ostalom prebaceni u folder za Offtopike ...
Korisnikov avatar
By tramp
e sad da odgovorim na temu :gotika:
ja sam od sutra sedam dana kod cure... ko prezivi ... no nadajmo se da ce proci bolje od prethodnog pokusaja sedmodnevnog suzivota :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
srecno :kiss:
moj savet za sve koji pocinju: doza humora cak kada vas partner nervira svojim navikama je moust velkom...eto, ja i dalje pokusavam da ne primam cipele na sred sobe, carape van korpe, i tak to, onako, sto opustenije...cak i onda kada bi ih zavrljacila kroz prozor...:smeh:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sto Da Ne?

Salim se..

No, ja sam ziveo sa devojkom oko godinu i po.. bilo lepo.

I bilo je svadjanja. Mnogo.

Sve u svemu, ne moze se znati dok se ne proba, je li.

Svakako ce biti cimanja, Clash of the Titans, sudara licnosti, navika, ishrane, cistoce stana, muzike (cak i ako volite istu, nece vam se slusati u isto vreme), bukvalno svega... mora tako.

Ali ako ste kompatibilni sve ce biti ok.

Ako niste, nece.

Ako imate mogucnosti za dve sobe, savrseno, ako nemate, opet, sto Da Ne?

(Jbt, nisam ni iscitao prvi post, evo sa'cu)
Korisnikov avatar
By tramp
ja nisam kompatibilna ni sa sobom samom a sa jos nekim pored mene tesko ... ali eto posto postoji nekakav razgovor o potencijalnom zajednickom zivotu ako ne mozemo da prodjemo kroz ovih sedam dana tesko da cemo i kroz nesto duze ...

inace ja sam ta koja ostavlja carape na sred sobe :smeh:
Korisnikov avatar
By svejedno
Aha, prednosti i mane..

Mane.. 2 razliite licnosti

Prednosti.. 2 razlicite licnosti koje se kapiraju & vole & ispomazu

To je to.

No ( ;) )...Ako niste kompatibilni, ako ne mozete da se iskulirate i date prostora drugom, brate, to ne vredi nista...

To je, mozda, sustina.

Dati prostora.

Znam da meni uvek treba vreme da budem SAM. I ne bih mogao da zivim sa nekim ko to ne ispostuje (ocigledno)

Ako ste opsesivno zaljubljeni u datom trenutku...mislim, lepo...ali, sacekajte malo.. Procitajte sta pise Mars.
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Tramp

To je kul, bitno je da njoj to ne smeta, ili da joj ne smeta da ih sklanja ;)
Korisnikov avatar
By tramp
khm .. pa smeta joj ... pa ja sklanjam kod nje u stanu a ne sklanjam kod sebe ali sta bi bilo da smo non stop u istom stanu ne znam .. ne bi moglo bez odvojenih soba ni pod razno
Korisnikov avatar
By *deni*
Smatram da je najbolje da svako ima svoj smestaj, ako je to ikako moguce.
U mom slucaju je situacija uvek bila dosta komplikovana i to zbog tezachkog zivota u statusu podstanara. Desavalo mi se da sa gay deckom iznajmim smestaj, u tom smestaju se pre ili kasnije, sto zbog hladnoce, a najvise zbog slabe volje i porocnosti ( :lol: ) izrodi "spajanje" koje u pocetku nije bilo u planu, pa vremenom dodje do problema i neprijatnosti.
Zato je najbolje da svako ima svoj stan, a ako to vec nije moguce, onda makar zasebnu sobu.
PAZNJA !!!
Zajednicko useljenje u garsonjeru nikako ne preporucujem, ma koliko vam se cinilo da vam je ljubav u datom momentu velika.
:nono:
By Çâðê_DUP
Moj veliki san je da zivim udvoje sa osobom koju volim. Ima li sta lepse na svetu od toga? Nadam se da ce mi se i ostvariti. :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp

inace ja sam ta koja ostavlja carape na sred sobe :smeh:
najbolje da budes sa mojim muzem cimer dva dana...izlecilo bi te od navike:sw: :smeh:
Korisnikov avatar
By tramp
jao nemoj - opasna sam po muzeve - bar tako cujem ... sreca te muzevi nisu po mene :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
sve je to lepo romanticno i prakticno - na papiru.. then again, treba s nekim deliti kashike, prljav vesh, tripove i shta ti ja znam..

verovatno je potrebno puno ljubafi, razumevanja i sta ti ja znam da to proradi..

al kuzhim da je samonagradjujuce in the end..
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Originally posted by *deni*...PAZNJA !!!
Zajednicko useljenje u garsonjeru nikako ne preporucujem, ma koliko vam se cinilo da vam je ljubav u datom momentu velika.
:nono:
Eto bar se neko slaze :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Brate, ja sam punoletan tek nekih 5 god, ali za to vreme sm ziveo sa, ja mislim, tri -cetiri (cetiri) razlicite osobe, uglavnom u periodu od 18 do 20te. (znaci od kada su moji mogli po zakonu da me izbace, sto su i ucinili, ocekujuci da cu se vratiti i shvatiti da sam bio lud (sto jesam), sto sam, posle dve god, i uradio, (vratio se)pa se posle na normalniji nacin odvojio, ali to je vec druga prica :D )

Sve u svemu, valjda sam ja navikao na suzivot sa drugima, nemam pojma.

Ali najlepsi period je bio sa devojkom, (to je bilo do pre malo manje od 1 god) i lepo je kada spavate svake npoci zajedno, majkemi.

Malo sam navaren sad, ali zaista..

Lepa je to stvar.
Korisnikov avatar
By Seaman
Sve manje zelim tako nesto, mislim da ne moze dugo da potraje, mada to zavisi od slucaja do slucaja.
Korisnikov avatar
By Pipin
Originally posted by Angelina777
Moj veliki san je da zivim udvoje sa osobom koju volim. Ima li sta lepse na svetu od toga? Nadam se da ce mi se i ostvariti. :sweet:
Ista stvar i kod mene.
Ne razumem vaša nagađanja. Zar mislite da bi se gay život u dvoje razlikovao od str8 života u dvoje? Osim homofobije, ne verujem. Čitajući vaše postove, stekao sam utisak da se neki skoro pa pitaju da li je to moguće.
Ja sam nekako podrazumevao da će LGBT ljudima zajednički i nezavisni život sa njihovim partnerom biti velika želja prema kojoj teže, upravo zbog jake homofobije u našem društvu koja nam ne dozvoljava normalan život.
Ne znam za vas, ali ja svakako nemam nameru da se na silu ženim ne bih li zadovoljio homofobičnu okolinu ili pak da dočekam starost sam samcijat zato što sam gay, a što se nekom tamo ne sviđa. E, zabole me kurac! :mad:
Ni homofobi se ne žene zbog mene, pa neću ni ja zbog njih. :nokti:
Korisnikov avatar
By Pipin
E da, neko je ovde spomenuo da ima iskustva sa životom u dvoje. A kad već dotakoh homofobiju, interesuje me kako se to reši kad se doseljavate sa partnerom u vaš stan. mislim pre svega na komšije.
Korisnikov avatar
By Zibro
pa dok sam ja bio u roditeljskom domu bilo mi je zgodno doci kod njega kad god hocu i otici kad god mi dosadi , Situacija u mom stanu je vec malo drugacija , u pocetku mi je smetalo sto se vrzma kod mene svaki dan ceo dan , sto svaki , i najmanji trenutak slobodnog vremena odlazi na njega , vremenom sam ukapirao da to ne znaci da moram non stop piljiti u njega vec da i dalje zivim svoj zivot samo sto je voljena osoba na dohvat ruke i da je to u sustini veeeelika prednost .......
mada i dalje s vremena na vreme pozelim paliti krpe da ga malo isteram napolje i sredim se sam sa sobom u nekoliko dana samoce :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Pipin
E da, neko je ovde spomenuo da ima iskustva sa životom u dvoje. A kad već dotakoh homofobiju, interesuje me kako se to reši kad se doseljavate sa partnerom u vaš stan. mislim pre svega na komšije.
U prvom stanu smo imale docimere koji su znali za nas i koji su bili gej frendli teoretski, sve dok u zajedničkom dvorištu nisam sela devojci u krilo (i to zbog nedostatka stolica!), te shvatiše kako u praksi ne mogu biti tolerantni.
U drugom stanu smo sa komšijama razvili odnos 'zdravo-zdravo' tako da i nije bilo problema. Moram da napomenem da smo tu imele divnog gazdu s kojim smo razvile gotovo drugarski odnos. Procenila sam da njemu možemo reći i nisam se prevarila. Čovek ima 52 godine, a odlično je to prihvatio, podržao nas i rekao da nas još više ceni zato što smo bile iskrene. Iz tog stana smo se odselile zato što je bio premali (17 kvadrata) i nije imao telefon.
U sadašnjem stanu skoro da ne viđamo ni gazdu, ni komšije. Jedino stalno nailaze dva dodžera i jedna crna mačka. ;)

Važno je da proceniš kome ćeš reći i da ne budete glasni (ako razumeš na šta mislim). ;)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja sam ziveo sa drugarima i ne vidim sta je problem (osim, ajde, tisine ;) ) da dvoje ljudi istog pola dele stan.

Mislim, sto se komsija tice. Ako ste vec u fazonu da se ne otkrivate.
Korisnikov avatar
By sofia
nakon sedmogodisnjeg iskustva,mogu da kazem samo: DA!
Korisnikov avatar
By De Profundis
Da. Kako kaze jedna pametna zena, partnerski odnos je dobitak za oboje. :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by obecata
nakon sedmogodisnjeg iskustva,mogu da kazem samo: DA!
Divim se ovakvim primerima gay suživota. :klap:
Korisnikov avatar
By V25
Jedva čekam da mi se ukaže prilika za taj "zajednički život". To je nešto o čemu najviše maštam poslednjih par meseci... :bisou:
Korisnikov avatar
By nbgd26
Jedva cekam da pocnem da zivim sa mojim deckom!
Korisnikov avatar
By OldNew
veza 2,5god. zajedno smo ziveli godinu dana. Nikada nisamo imali probleme tehnicke priorode ( razlicite navike i sl...)
Delom smo se razisli i zbog zajednickog zivota, njemu je postalo tesno...
Zajednicki zivot je lep ali mislim da je neophodno da postoji mogucnost da se svako od partnera osami na neko vreme...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!