Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Allkey
Ovo me potseća na QaF... Ne znam kako na lep način da saznam da li je ovo istina, jer je zaista pisano književnim jezikom, kao da imamo profesionalnog pisca koga je uhvatilo talas inspiracije...

Sve mi zvuči nerealno... :doh:
Da, meni izgleda kao neki copy-paste...
Shto dodushe ne mozhe da negira da je pricha istinita.
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by gorilica
Ja drugačije ne znam da pišem o svom životu, a da to ne deluje debilno i smorno. Pisao sam ovako jer sam imao potrebu da podelim nešto sa vama a inače nemam običaj da sa svojim prijateljima toliko otvoreno govorim o svom privatnom životu, barem ne verbalno.
Shvatiću prethodni post kao kompliment, tako da hvala.
Ок, нека си тако схватио, тако се и мени више допада... :)

А што мрзим кад чујем да неко има конзервативне родитеље, па то је... :mad:
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
Originally posted by xyz
neka iskulira dok ga oni izdrzavaju.

u ovim situacijama tesko sta moze da se uradi. kakvi crni sos telefoni gluposti bre, zivi pod njihovim krovom, niko ga ne bije pa nece ta sos linija da ga hrani. kontam da se ta cela psihicka tortura ustvari svodi na zabranu i svadje zbog nocnih izlazaka i standardne srpsko-roditeljske brige (da mu dete ne zapadne u drogu, pederisanje ili pu pu pu neku sektu).

neka se mane pederluka dok zivi pod njihovim krovom, neka zavrsava skole i trpi jos neko vreme. to je tipican sindrom srpske porodice i tu se nista ne moze uraditi - jedino da se iseli, sam placa svoj stan, sam placa skolu, sam se hrani i oblaci, itd. ako to moze, onda super. znam o cemu pricam, prosla sam slicnu stvar.

e sad je fora, ako se zaposli (nema zavrsen faks, znaci upada u konobarisanje), imace kesha da placa neku brvnaru koju ce da deli sa cimerima, imace taman za kiriju i hranu... nece imati kesa da isfinansira skolovanje i zivece bedno ceo zivot!! zacarani krug u koji je upalo 90% pedera koji su prevremeno napustili roditeljski dom.

kuliranje je charobna rec.

Znam ... ali pokusao je samoubistvo ... mozda je bolje da poprica sa psihologom koji se bavi takvim ... tipicnim porodicama

.... sad mi se svidja ideja gej mafije ........ :balon:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by gorilica
U ponedeljak, uspeo je da mi sa nečijeg telefona pusti poruku da ga predveče čekam kod konja, kako bi se videli i razgovarali.
Prišao mi je s leđa, izašavši iz podzemnog, sav zakamufliran, hladan i bled, smrtno ozbiljan i onakav, kakvog ga nikada nisam video.
Krenuli smo odmah u šetnju zabačenim ulicama, vodeći računa da nas niko ne prati i pretežno ćutali, svako nošen svojim mislima. U ono malo rečenica što sam uspeo da izvučem iz njega, saznao sam da su ga opet psihički maltretirali, ali i da se sada bolje nosi sa tim, i da ga ne pogađa kao ranije i da je našao način da se izbori sa tim.
Elem, pošto sada i nemam više volje da pišem o svemu tome, razgovor se završio tako što smo obojica zaključili da je bolje da se ne viđamo, barem izvesno vreme. I zbog njega, ali i zbog mene, da ne bi došli u situaciju da mi njegov otac ponovo dolazi na vrata i ne daj Bože napravi skandal. Rastali smo se, i više se nismo videli. :(

Tek pre par dana sam čuo da ga njegovi i dalje šikaniraju, da pati i da je u teškoj depresiji. Srce mi se cepa, ali ne mogu nikako da mu pomognem.
Pa onda kazu homoseksualizam je bolest. Pa ko da ne poludi posle konstantnog pritiska i osude okoline i sto je najgore psihicke torture najblizih u pukom pokusaju da budes srecan.:cupakosu:
Korisnikov avatar
By blenta
homoseksualizam mozda i jeste
homoseksualnost nije

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by mladunac
homoseksualizam mozda i jeste
homoseksualnost nije

:uljenavatru:
Off: It looks like someone has sand in his vagina. :sweet:
Korisnikov avatar
By blenta
pa bebo loshe si se izrazila ako se zavrshava na izam onda je bolest
i ja uvek imam peska sooo :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by mladunac
pa bebo loshe si se izrazila ako se zavrshava na izam onda je bolest
ama bre, pederastija...
Korisnikov avatar
By gorilica
Mališa, znam da si ranije pratio ovu temu povremeno.
Ako ti nešto znači, nisam te zaboravio. Nedostaješ mi više nego ikad.
By extraboy
U bedaku sam! Tek sada sam prelistao temu, procitao od prvog do poslednjeg posta, i zaista sam se prvo raznezio, a sada sam besan.
Zasto zivot ume da bude takvo sranje!!!
Korisnikov avatar
By Sky123
upravo zato, jer je to zivot...
Korisnikov avatar
By gorilica
Samo tebi:

Alanis Morissette
"Simple Together"

You've been my golden best friend
Now with post-demise at hand
Can't go to you for consolation
Cause we're off limits during this transition
This grief overwhelms me
It burns in my stomach
And i can't stop bumping into things
I thought we'd be simple together
I thought we'd be happy together
Thought we'd be limitless together
I thought we'd be precious together
But i was sadly mistaken
You've been my soulmate and mentor
I remembered you the moment i met you
With you i knew god's face was handsome
With you i suffered an expansion
This loss is numbing me
It pierces my chest
And i can't stop dropping everything
I thought we'd be sexy together
Thought we'd be evolving together
I thought we'd have children together
I thought we'd be family together
But i was sadly mistaken
If i had a bill for all the philosophies i shared
If i had a penny for all the possibilities i presented
If i had a dime for every hand thrown up in the air
My wealth would render this no less severe
I thought we'd be genius together
I thought we'd be healing together
I thought we'd be growing together
Thought we'd be adventurous togheter
But i was sadly mistaken
Thought we'd be exploring together
Thought we'd be inspired together
I thought we'd be flying together
Thought we'd be on fire together
But i was sadly mistaken
Korisnikov avatar
By ogi_ns
...i onda neko kaze OUTUJ SE roditeljima i sve ce biti lakse!

aha Qr*c!!!
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by ogi_ns
...i onda neko kaze OUTUJ SE roditeljima i sve ce biti lakse!

aha Qr*c!!!
slažem se, i to i nevezano za ovu priču

out roditeljima je nešto nanepromišljenije što uradih u poslednjih par godina

roditeljima u stvari (ako ne mogu hendlovati iskrenost) treba dati svoje, bogu božje, dečku dečkoovo i tako dalje...

:maljkovic:

ps:drž' se gorilice
Korisnikov avatar
By gorilica
A kada sam već toliko trtljao o svom privatnom životu, da dojedem do kraja. Razlog zbog čega sam već danima u downu je maill koji sam napokon dobio od njega.

"...Ja sam u nekoj psihickoj bedi u zadnje vreme, pre nekih pola sata izasao sam iz psihijatrijske ordinacije, plakao sam i pricao i plakao i pricao sa onim divljenja dostojnim covekom, s' obzirom na njegovo strpljenje. Uzgred srecna ti nova, sve najlepse. Stvarno bih voleo da te vidim............ nadam se da hocu, nadam se uskoro, ali ne mogu da dodjem kod tebe, nesmem. Valjda me razumes ..."

Srce mi se lomi zbog njega.:sigh:
Korisnikov avatar
By deželaš
baš ste ga zamesili vas dvojica...
Korisnikov avatar
By Galadriel
zivela ljubav:protest:
smrad homofobima:protest:
Korisnikov avatar
By gorilica
Proshlo je godinu dana.
Ako posecujesh ovaj forum, znaj da te nisam zaboravio.
Chesto mislim na tebe.
Voleo bih da te vidim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne znam zasto ali evo malo sam zaplakao na ovu temu...

Kazem ne znam zasto iz razloga sto ranije nisam to tako doziveo.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A, ovaj... Ok, mozda je glupo, ali...
Da li si ikada pomislio da se organizujes sa nekom drugaricom, da ga cimne na fiksni ili mobilni i pretvara se da mu je ortakinja, a onda mu u nekom momentu kaze nesto da skapira da si je ti posla. Ili eventualno da mu ode na gajbu, pa da se vidi sa njim. Tako mozete da drzavate kontakt, a da ga njegovi ne izvale.

Korak dalje je, naravno, ona fora - da budemo shatro par, tj. da mu ta cici glumi devojku, pa ce njegovi matorci malo da o'lade..
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Covece, volim ove stvari. :cigareta:
Prenesi mu moje cestitke.
Ja sam 1000 puta bila u situaciji da se vise od 15 minuta preispitujem oko zvonjenja na vrata... 1001 put u situaciji da naletim na nju a resena sam da zavrsim sve unutar theMozga i okrenem se i pobegnem glavom bez obzira da me ne bi videla... :(
By Sixto
Uf Gorilice, pored svega ja ti zelim da ti to stvorenje bude ostvarenje tvojih zivotnih snova, neko s kim ces sede docekati! Znam da sam patetican al u mojoj koncepciji zivota to tako izgleda!
Eeeeee kad bi se meni ..... pojavio na vratima! Bolje da ne mislim o tom!
Korisnikov avatar
By ns.happy
:(
citao sam temu dok je sve jos bilo lepo i divno.. zasto se svaka gay prica zavrsava sa ovim momentima? ... :(
Korisnikov avatar
By gorilica
Videli se pre dve nedelje u Beogradu.
Bio sam kod druga, i stize mi poruka na Grindr-u: Ova brada mi deluje poznato. :) Pogledam profil, on, lepsi nego ikad.
Sredio je zivot. Otisao od kuce, ziveo neko vreme u Vranju a onda se preselio u Beograd. Imao jos jednu veliku ljubav nakon mene, opet je u vezi, zeza se, putuje po svetu....
Drago mi je zbog njega. Zasluzuje sve lepo sto mu se desava.
Korisnikov avatar
By Galadriel
tako i ti treba kad nisi verovao u klinacku zaljubljenost :P
Korisnikov avatar
By Hys.
awwwwwww.

btw samo da primetim - kako kad smo mladji nam dve godine (koliko u prvom postu pises da je proslo od prvog do sledeceg susreta) nam deluje mnogo, a sada kao da je bilo juce. Meni je sada dve godine - stvarno juce.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!