Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Das Ich
Originally posted by J...
Samo sto mislim da tada postoji veca mogucnost za idealizovanje te osobe, bilo kakav da je taj odnos, prijateljstvo ili ljubav, nebitno.
Danas imam inspiraciju da citiram :D
Recimo da se toga najvise plasim
Korisnikov avatar
By switchon1234
Originally posted by starsailor
Originally posted by Hys.
Ne verujem u tu izreku, ali verujem da ako daljina dugo potraje mosh' covek da odlepi, iako ne mora da prestane da voli :blenta:
oooooo bre :hail: dok ne osetis ne mozes znati, je l' tako :obraz:
Zašto kada pomislim na veze na daljinu, uvek se prvo setim tebe?! :smilegrin:

ABASA, 100 km i nekako pređeš (uz dobru volju i novac), ali druga osoba može biti i više hiljada kilometara daleko, pa je prosto nemoguće tako nešto učiniti. A da ne govorimo o otežavajućim okolnostima kao: dobijanje vize, vreme, veći finansijski izdaci...

Jednom davno okusila vezu na (veliku) daljinu, koju danas ni ne bih nazvala vezom. Bilo je to u suštini divno, ideal(izova)no u početku, a posle mučno i smešno.

Inače smatram da veza na daljinu može da funkcioniše i ne smatram da daljina ubija vezu (možda ubija samu osobu u nekom momentu). Više mislim da samo ranije isplivaju razlike i ranije se vidi da li osobe imaju snage da te razlike i probleme prevaziđu...

Kada sam upoznala svoju devojku, nas je delio vise od 150 km (otprilike godinu dana), a već oko 2-2.5 godine deli nas samo jorgan-ćebe. Ako dve osobe u istom pravcu planiraju svoju budućnost, onda je daljina samo privremena.
Korisnikov avatar
By starsailor
pa Freyice draga jer sam ja reprezentativni primerak :D

welcome back :mazi:
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=537797#p537797]Simor napisao:[/url]Ne, za mene ne važi data krilatica.

Ako postoji duhovna bliskost, vremenska i prostorna udaljenost ništa ne zna?e. Ako te duhovne povezanosti nema, ni svakodnevni fizi?ki kontakt nije ništa.
:up:

Prostorna daljina te ili slomi ili ojača. Ili poludiš ili stekneš mentalnu kondiciju. I nije za nezrele i površne.

Meni je prioritetna duhovna i emotivna blizina. Sa prostorom i vremenom ću se već nekako (iz)boriti.
Korisnikov avatar
By Tungi
U moru besmislenih srpskih poslovica.

Kod mene je baš suprotno.

edit:

Ovako kao što kaže stefi :sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
^Ali ovo:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364447#p2364447]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=537797#p537797]Simor napisao:[/url]Ne, za mene ne važi data krilatica.

Ako postoji duhovna bliskost, vremenska i prostorna udaljenost ništa ne zna?e. Ako te duhovne povezanosti nema, ni svakodnevni fizi?ki kontakt nije ništa.
:up:

Prostorna daljina te ili slomi ili ojača. Ili poludiš ili stekneš mentalnu kondiciju. I nije za nezrele i površne.

Meni je prioritetna duhovna i emotivna blizina. Sa prostorom i vremenom ću se već nekako (iz)boriti.
Me seti da se nikad vise u zivotu necu tripovati na to da je super da budem seksualno isfrustrirana zarad toga sto se ne mozemo redovno vidjati.

A-a taj film se nece vise gledati.

Ja kao poliamorna a pola veka sam sex starved zarad toga sto se istripujem ko kreten kad se zaljubim.
By Kragi
zavisi sta se zeli postici.
nekad 'daleko od ociju' sluzi za distanciranje a nekad je nametnuta prepreka koja se bez problema prevazilazi.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
I bilo je tako. Uopšte ne znam šta me je uhvatilo ovih dana posle svega.
By Paris
Pa ako nema emocija onda da. Ako ima, onda je razdaljina nebitna.
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni dečko sutra kreće, nema srećnijeg od mene :yay:

Kako odmiču meseci i godine, sve smo bliskiji.
Korisnikov avatar
By Miss Marple
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=537614#p537614]Dzelajza Rouz napisao:[/url]Obicno mi emocije nisu toliko plitke da bi isparile zbog neke fizicke razdvojenosti. Mislim, nije ovde rec o emocijama koje imam prema kasirki iz Maxi diskonta ili vozacu 56-ice, i sta ja znam...
.
Ovako.

A "Daleko od ociju, daleko od srce" je samo jos jedan glupi izgovor u moru drugih, koji ljudi koriste da se rastanu ili opravdaju sebe kada ne zele da otkriju pravi razlog.
Korisnikov avatar
By bern
sad ču biti pametan pa reći: zavisi...
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kod mene to obrnuto: daleko od očiju još bliže srcu.
što se duže ne viđam sa onima do kojih mi je stalo, to mi više znače i nedostaju. ovako kad su tu često ni ne kontam koliko mi znači samo to saznanje da je neko tu i koliko me to vadi od ponovnog zatvaranja u sebe, što mi nije strano.

jest da postoji i net i mob, pa smo konstantno u kontaktu, ali nije to to kao kad zasedneš sa nekim. pa možeš i da ga udariš npr. a možete i da se ljubite. i takoo
Korisnikov avatar
By V25
Ne slažem se. Štaviše, u mom životu ispade da su "blizu očima" ostali oni bez kojih se itekako može, dok su se, sticajem okolnosti, oni "bliži srcu" geografski dislocirali. Da li je to uticalo na intenzitet mojih emocija? Ne, ni u jednom trenutku.
Korisnikov avatar
By badu
nop

ali daleko od kurca, da.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!