Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ne, meni se jos to nije desilo da se smuvam sa devojkom preko provodadzijke...

preko provodazijke jedino saznajem da li ja kod nje imam sanse, pravimo "kao opustenu zurku", drugarica je pozove i onda ja stupam na scenu :smeh:
Mhm.. To se zove PROVODADZISANJE !:teletabisi:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sve varijante dolaze u obzir ako nekoga zelim
Korisnikov avatar
By Blady
Ne muvam ni tako, ja sam prokleti antitalenat za muvanje.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Šta znam, nije da mi se taj način upoznavanja gadi ili nešto slično, samo nisam još uvek imala priliku da ga iskusim, a i ne znam koliko bih se snašla u toj situaciji. Opet, ne može biti više stresno od upoznavanja nekog preko raznoraznih društvenih mreža ( a to sam već iskusila :) ).
Korisnikov avatar
By Mikili73
Preko poznanika ili prijatelja eventualno možda ta vrsta "pomoći" da se upute osobe jedna na drugu i upoznaju na nekom neobaveznom druženju zajedničkom, inače mislim da su nekakve druge vrste "pomoći" nepotrebne, a mogu biti i kontraproduktivne.
By Kragi
^ Slazem se i dodajem: džaba prijatelji, poznanici i drugovi, onda kad od tebe cujem da ti se dopadam možemo da počnemo sa pregovorima ili sexom :D
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Kragi

^ Slazem se i dodajem: džaba prijatelji, poznanici i drugovi, onda kad od tebe cujem da ti se dopadam možemo da počnemo sa pregovorima ili sexom :D
Dopadas mi se

sad se naguzi :lol:
By Kragi
Hahahahahahahahahahahahahahaha a beše glupo da ja tebe karam?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne, niti to radim, niti dopuštam takav pristup.

Ako nemaš hrabrosti, tvoj problem, da ne kažem tvoj gubitak... :canttouchthis:

Kakvo je to muvanje na tuđe vrline i tehnike?
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Takve "ponude" odbijam :roll:
Hoce li me i za ostale stvari startovati preko prijatelja? :snupi:
Ne volim da mi se prilazi ni direktno ni preko drugih, osim ako sam intuitivno ne procEnim da je osoba izuzetna. Tad dozvoljavam da sama učini taj korak, bez pomoći drugih. :ozbiljan:

No to je ne amnestira od toga da ću joj kad-tad naplatit' to što nije sačekala da prvi priđem, jer preferiram da inicijator svega budem ja. :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
too much hassle, need to get the friends first.
Korisnikov avatar
By mikeli
I mene nervira, preporuka, al kako ste rekli na pocetku, to je neka moda, generacijska, koja ne umire (bar u nekom mom okruzenju) ....
I meni nabacuju, razne izgubljene duse (da neuvredim 'lepsi' pol), a pak, ne znaju moje opredeljenje ,,, Simpaticno mi je nekad, ali retko ! Sebi nalazio sam sam, ono sto mi treba.
By Kragi
Pa dobro, cim ti nabacuju ribe znaci da si str8 look brate :smeh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
MA SAMO MI JOŠ TO FALI KO DA MI NE BUDE DOVOLJNO LOŠE DOK SE OTARASIM KAD ME NEKO LIČNO MUVA samo još da me i prijatelji dodatno dave oko nekoga ko njih davi oko mene pa sačuvaj bože

eventualno da se upoznamo u zajedničkom društvu a ovako provodažisanja........ manite me
Korisnikov avatar
By IriS
ju, kako to mene samo iritira :shrug:
Korisnikov avatar
By Torry
prijatelj NE MOZE da mi smuva nekog, moze da mi da samo smernice, u smislu, da, znam je, ok je ili nije, mogu da vas spojim u drustvu a ostalo je na vama
Korisnikov avatar
By gossip
nemam nista protiv toga da mi neko pridje na taj nacin,stavise slatko mi je,i ja sam tako ranije prilazio,ali sada preferiram da ja sam pridjem,takodje ako mi neko sam pridje to je veliki plus
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!