Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Kittrieslazem se sasvim,ali sexipil dolazi iz glave,znas ono, ne izgleda nista posebno ali je HOOOOT,na to sam mislila kad rekoh mozakOriginally posted by jennymiSSiS??
pa to ti onda dodje mozak
aLLi kako ja proceniM taj moUzak u roku od 5 min??
ma bRRe, svi mi imamo neke Svoje radare, sliCice u glaFi... pa kaD se poklopE sa realnom oSSobom DESAVA SE
p.s. i ja oboZaFljem miSS conelly
Originally posted by m..A ko je po tvom debil i ruzan?
Tako nesto otprilike. naravno ne zaljubim se ako je neko debil ili ruzan, to se podrazumeva, ali ono sto na kraju prevagne je ovo sto sam navela.
Originally posted by m..Kontam te potpuno. I po toj teoriji mozesh ruzne i debile u isti kosh! Shto bi nash narod rekao...ruzni u dushi.
Ruzan nije bas fizicka kategorija, vise nesto kao bez sharma sa zlom facom, to je nesto sto definitivno ima koren iznutra a fizicki se ispoljava... Jako teshko objasniti.
Originally posted by bigirlA volish devojcice sa dugom kosom? I shta je to neshto shto ne mozesh da opishesh?
Pre godinu dana (i nešto više...) napisala sam frizura. To stoji, samo sad dodajem i pogled i osmeh i nešto... Što re?ima ne može da se opiše... Ili jeste ili nije (moj tip)...
Originally posted by ValNe ne ne ne... Frizuru primetim kod onih sa kratkom kosom.
A volish devojcice sa dugom kosom? I shta je to neshto shto ne mozesh da opishesh?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!