Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by Laika
:povez: :zid:
a SStou toU?? :nerd:
Korisnikov avatar
By Laika
imam ovaj problem ---> :pinknaocari:

:nerd:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by Kittrie
Originally posted by jenny
pa to ti onda dodje mozak

:pickme:
miSSiS?? :shocked:

aLLi kako ja proceniM taj moUzak u roku od 5 min??

ma bRRe, svi mi imamo neke Svoje radare, sliCice u glaFi... pa kaD se poklopE sa realnom oSSobom DESAVA SE :setnja:

p.s. i ja oboZaFljem miSS conelly :D :eya:
slazem se sasvim,ali sexipil dolazi iz glave,znas ono, ne izgleda nista posebno ali je HOOOOT,na to sam mislila kad rekoh mozak

yeah miss connelly rules :lizalica:
Korisnikov avatar
By Kittrie
yeah......
u goT that right :D
Korisnikov avatar
By d` Winter
kad bolje razmislim uvek padnem na neku neobicnost kao recimo kod jednog tipa koji suska vrlo diskretno ali to je tako slatko i naravno obavezan intelekt,zvaku little gray cells...
telesna privlacnost je podjednako vazna stvar ali cesto ne i presudna
vivent la différence!!!:love:
Korisnikov avatar
By m..
U razno, negde sam pisala, pa me mrzi bash.

O ono sto govori, u nacin na koji to govori, nacin na koji naglasava neke reci, pravi male pauze u govoru, u gestikulaciju, u vajb koji siri, u mimiku, u nacin na koji razmislja, nacin na koji vodi tok misli, u osmeh, u lice, u nacin na koji se osecam u njenoj blizini, u poljubac, pogled, texturu kose, nacin na koji hoda ili stoji ili drzi cigaretu, texturu koze, miris, nekako u sve ili u nista...

Zaljubim se u celu pojavu. Nikada mi se nije desilo da se zaljubim na osnovu necije slike, ili maila, chata, telefonskog razgovora ili cega vec, to mi nije dovoljno... dovoljno je da mi neko bude lep, pametan ili duhovit, ali je ono sto me zacara u stvari je sve ono izmedju redova, one male nesvesne radnje koje su specificne samo za nju.
Tako nesto otprilike. naravno ne zaljubim se ako je neko debil ili ruzan, to se podrazumeva, ali ono sto na kraju prevagne je ovo sto sam navela.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Tako nesto otprilike. naravno ne zaljubim se ako je neko debil ili ruzan, to se podrazumeva, ali ono sto na kraju prevagne je ovo sto sam navela.
A ko je po tvom debil i ruzan? :)

Pri tome, ako je neko ruzan ipak moze da ima mozak i neshto drugo shto ce te privuci, zar ne? OK debili svakako ispadaju iz konkurencije...

:novinar:
Korisnikov avatar
By m..
Ruzan nije bas fizicka kategorija, vise nesto kao bez sharma sa zlom facom, to je nesto sto definitivno ima koren iznutra a fizicki se ispoljava... Jako teshko objasniti.
Korisnikov avatar
By Oziris
Prilicno se tesko zaljubljujem... Mislim da mozda imam prevelika ocekivanja i kriterijume da bi mi se cesto desavalo tako nesto. Sasvim druga stvar je neki telesni fluid, ili misljenje o nekom da je sladak, ili pametan, ili sarmantan - to mi se desava svakog dana i ne pridajem puno znacaja tome.
Da bih se zaljubila u osobu, ista mora da bude kompletna (opet se ogradjujem od objektivnog - meni kompletna), a to znaci: fizicki izgled kao objektivan pojam lepote - nebitan, ali mora da ima prodoran, izrazajan pogled kojim oslikava sve svoje emocije - bes, ljubav, mrznju, radost, ljutnju, smirenost - M O R A da ima tu ekspresivnost ociju!!! Zatim, M O R A da ima lep i zavodljiv osmeh - ne volim ljude koji ruznije izgledaju nasmejani nego ozbiljni!!! Mora da ima lepe, negovane sake, jer zaboga, to je lezbejska primarna alatka :lol: Obavezno je da ima "spiku" i da se potpuno dopunjujemo u razgovoru sto i nije tako tesko koliko sam ja brbljiva u drustvu ;) E sad, ako i pored mene ovakve konverzacija zapne, sve mi postaje jasno :D Nebitno mi je cime se bavi dok god je to potpuno ispunjava, dok god je ona srecna i posvecena tome... Bitno mi je kako reaguje na razlicite socijalne i emotivne probleme, sto svoje sto ljudi oko sebe - bilo kakva povrsnost u tome iskljucuje bilo sta dublje i dalje sa moje strane. Bitna mi je intonacija njenog govora, na koji nacin skrece paznju na sebe i u kom trenutku pricanja to radi. Nebitno mi je koliko kilograma ima i koliko je visoka, dok god je ona srecna i zadovoljna svojim izgledom, ali mi je bitno kako hoda - hod mi uvek pokaze kako se ona oseca u svom telu i da li ume "da ga nosi"... Nebitno mi je kako se oblaci ako se ona u toj garderobi oseca "kao da je rodjena s tim". Da sumiram, osoba koja me obara s nogu mora biti toliko samouverena i psihoanaliticna da ostavi dojam na ljude u okolini gde god da se pojavi... Povrsne stvari, poput boje i duzine kose, i boje ociju uopste necu da komentarisem.
Korisnikov avatar
By m..
Ja se nekako cesto (tj najcesce) zaljubim (a zaljubim se svake desete Jupiterove godine) u ovo sto je Oziris navela i najebem nacisto. :roflmao:
Korisnikov avatar
By Oziris
@m.. Pa, uglavnom to bude tako :D Hoces svojevoljnu, autonomnu, odraslu osobu, a onda nacisto najebes, jer kad hoces da je ubedis u nesto - zauzvrat dobijes hiljadu i jedan dobar argument zasto to ne uraditi, a tvoja ideja ti je, pre nego sto je doticna argumentovala svoje "protivno progovaranje", izgledala racionalno. :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Ne bash zato, nego se vremenom pokaze da te osobe nisu ni zrele ni autonomne, da su previse zaljubljene u same sebe da bi imale vremena i bilo cega za ikoga drugog.... barem sam imala takvo iskustvo pre nekih 10 meseci. To sto je meni izgledalo kao neka sigurnost u samu sebe i sve to, pokazalo se da je cista narcisoidnost iegoizam, a stvarno nije delovalo tako u startu... Vrag ce ga znati.

S ubedjivanjem nikad nisam imala problema.

E, da volim kad je devojka spontana, ali ne ono lazno satro spontana, nego...
Korisnikov avatar
By jenny
potpisujem!
dosla do istog zakljucka :drama:
By Dj-Girl
ne zaljubljujem se uopste...

too many fake people
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Ruzan nije bas fizicka kategorija, vise nesto kao bez sharma sa zlom facom, to je nesto sto definitivno ima koren iznutra a fizicki se ispoljava... Jako teshko objasniti.
Kontam te potpuno. I po toj teoriji mozesh ruzne i debile u isti kosh! Shto bi nash narod rekao...ruzni u dushi. :bljak:
Korisnikov avatar
By m..
Pa ne bash zapravo ima debila koji dobro izgledaju, lol.
Korisnikov avatar
By radoznala
ja sam se jednom zaljubila u debila koji dobro izgleda, ali ne u izgled nego u pricu, sarm i zavodljivost, a i nije bas debil... o boze, bas je bilo :love:
By Ulix
Prvo, jako se tesko zaljubim, i ne znam koji je za to kriterijum jer to ne radiom svesno. Da radim, nikada se ne bih zaljubio, kod mene je to suvise komplikovano.

"Zaljubljenost" je kod mene obicno samo posledica fizicke privlacnosti i to traje toliko kratko da prosto nije vredno pomena.

A ako nekoga zavolim onda zavolim ceo paket. I fizicki izgled, i inteligenciju, cak i slatku ogranicenost koju svako od nas poseduje u odredjenoj meri. Zavolim cak i mane, sto je, shvatate, vrlo problematicno.
Korisnikov avatar
By bigirl
Pre godinu dana (i nešto više...) napisala sam frizura. To stoji, samo sad dodajem i pogled i osmeh i nešto... Što re?ima ne može da se opiše... Ili jeste ili nije (moj tip)...
Korisnikov avatar
By Laika
ja kad pogledam u nazad, cini mi se da mi se dopadala plejada toliko razlicitih ljudi da ne moze nikakva generalizacija da se napravi.
By White flower
Ne znam... Prvenstveno moram nekog uociti(zapaziti izgled) da bih razmišljala da je upoznam... Ali ako je neizmerno glupa, moze biti samo igracka za jedno ve?e... Ne bih izdržala ni 2 sata razgovora... A isto tako neka moze biti pametna kao Ajnštajn, ako je ružna kao grob, ponovo ne bih bila sa njom... Ajd sad na?i i lepu i pametnu?... Kada bih imala obe varijante devojke da izaberem, možda bih nekako pre lepu, uostalom, dublje razgovore mogu voditi i sa drugaricom... Ali sex NIKAKO...
By Gost
Da bi uopšte došlo do upoznavanja ne?ijeg
mozga/duše/unutrašnje lepote, taj neko treba
da mi se dopadne fizi?ki, a tu postoji toliko
detalja na koje obra?am pažnju, mada svi mogu da
se obuhvate pod " zgodna, lepa, odnegovana osoba".
Zaljubljujem se u osobu u celini. Ne mogu da kažem da
mi spoljašnjost nije bitna, jer jeste, i to veoma.
(da parafraziram mog zlo?u Sajmona: "Džaba ti duša
anðela ako imaš lice i telo hobita".)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Pa ne bash zapravo ima debila koji dobro izgledaju, lol.
Ja sreco pricam o dushi. ;)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Pre godinu dana (i nešto više...) napisala sam frizura. To stoji, samo sad dodajem i pogled i osmeh i nešto... Što re?ima ne može da se opiše... Ili jeste ili nije (moj tip)...
A volish devojcice sa dugom kosom? :P I shta je to neshto shto ne mozesh da opishesh? :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val
A volish devojcice sa dugom kosom? :P I shta je to neshto shto ne mozesh da opishesh? :D
Ne ne ne ne... Frizuru primetim kod onih sa kratkom kosom. :andjelak:
A to što ne mogu da opišem... Pa ne znam... Zaljubim se u pogled, u nešto što mi kaže "e, ovo je devojka za tebe... graðena je onako kako voliš, a ?ini mi se da imate dosta things in common..." To kad ?ujem (bog te pita odakle...), o'ma' se spržim, ovaj zaljubim. :njami:
Korisnikov avatar
By Val
Ej sprzena, shta radite danas? Aj javi na u2u.
Korisnikov avatar
By Adam*
MOZAK DEFINITIVNO......................:love:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!