Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ali, ja Picu volim. Nisam se ni sa kim udružila. I nisam kriva po optužbama. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ma, dobro, zajebancija kao zajebancija, nije strašno, ali kada krene da se pravi filozofija i onda se ide u dubine i dubioze, e na to reagujem jer mi preko glave došlo licemerne superiornosti. Niti ima ikakve veze sa stvarnošću.
Korisnikov avatar
By *deni*
Aha, ti si sad tu kao neki vitez, razumem...
By Speculum Columbae
ono ajd nek mene i vređa i pijačari, ima i zašto, ali fin, očovečen i pošten kao deni neće biti ni u sedam života

sve u svemu jedna klasična DEBELA ĆYTI situacija.
By alexandermagic
Momci, molin vas ...
Vi pak ,Spec, ne zelim da budete banirani.

Nitko se nije izdrkavao na Picu :ozbiljan: , zaista se samo salimo. To je ocito.
By Speculum Columbae
opet velim, ja možda i jesam licemerno superiona, nerealistična, ili koja je već bravura iskorišćena, ali sam takođe u pravu glede denija, jedno ne mora isključivati drugo.

obojica bukv mogu samo da mu čiste prašinu sa šljokičavih cipela što se etike i dostojanstva tiče.
Korisnikov avatar
By *deni*
Iako jesam moralna vertikala, isključujem mogućnost zlouporabe moga imena u personalnim diskusijama ovde.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@Spec: To jeste istina. Ovo prvo što si napisao, a onda si morao da edituješ. :roll:

Neće niko biti banovan zbog ovoga, prvo, što nema razloga, drugo, čim sam se uključio u razgovor, ne bih ja mogao da dozvolim da iko bude banovan, čak i kada bi bilo elemenata, zbog funkcije koju imam.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
znate kako kazu:
svi cemo mi alexanderu na istinu
vecna tama ce nas progutati

sto je jako seksi
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2775486#p2775486]Anhedonie napisao:[/url]Smrt elitizmu sloboda mozgu
ne mogu da se ne osetim kao da je ovo upućeno meni, pa ću stoga da probam da odgovorim na fer način,

stoji da nemam baš nešto pameti i mozga, to nisam tvrdio ni ovde, ni drugde, moj život to svakako pokazuje; koliko mi je (malo) pruženo i rođenjem i prirodnim dispozicijama i od porodice i od društva, taki sam i ispao, šta ćeš (što kaže deni, kako me plaćaju, tako se konturišem, jel), a trudio sam se i još uvek trudim; sama činjenica da sam se uopšte i obratio kome sam se obratio na ovoj temi to ponajviše potvrđuje;
štaviše, uzimam da jesi i pametniji i sposobniji od mene, stoga s tim delom posta nemam ni problema ni dvojbe.

baš iz tog razloga što su tvoje sposobnosti, barem meni nesumnjive, ono što nerasumem ženska je zašto si me u ovoj situaciji optužio da sam elitista; ja se ne smatram moralnim, ili kakvim drugim arbitrom, ali smatram da u ovoj datoj situaciji imam pravo da skrenem pažnju na to da je tvoj drug ispao a bad sport (blago rečeno) i bez duha (vrlo očekivano, a i često ispoljeno na ovom forumu) kada je na naivne šale koje su dvojica korisnika (od kojih jedan i sam veli da mu je naklonjen) uputio neljubazne reči i vrlo lako potegao za uvredama i niskošću (ovo potonje je takođe više puta ispoljena osobina nekih drugih učesnika u ovoj rasprici). To što sam skrenuo pažnju na to, ne mislim da me čini elitistom, i još mi daje na neki način dozvolu da kažem debelama da ćyte kada ne ćyte, s obzirom na to, how vel boy of me, da nisam prvi započeo sukob na ovoj temi.

i baš zato što smatram da si sposobniji od mene, čudi me da si pružio podršku čoporu hijena na ovoj temi, čak iako ih smatraš prijateljima, jer nisu postupili ok, prvi zbog postupka koji sam objasnio, drugi zato što mu je pružio podršku na svoj uobičajeni HEH način.

i treća stvar by the way život svima, pa i elitistma, jer svačiji život vredan i nezamenjiv, čak i onih sa kojima se, barem nazgled ideološki ne slažeš.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Donekle ću da zanemarim sve ad homineme i ostale digresije, i na njih odgovoriti samo u dve rečenice, mislim da su dovoljne: Ti imaš loše mišljenje o meni koje si ničim izazvan želeo da iskažeš u više uzastopnih postova - go ahead, u motive ne ulazim, a na taj nivo prostačenja neću da spadam. Pritom, prostakluk je prostakluk, bez obzira na širinu vokabulara.

Now to the point:

Dovoljno sam vremena proveo na ovom forumu da umem da prepoznam kad se koji od korisnika naivno šali, a kada ta šala ima podtekst koji je, recimo - zlonameran, provokativan ili u najširem smislu ne-baš-tako-naivan.

Siksto i Kazino su radili jedno, a Medžik i Dženi nešto drugo. I moj kratak odgovor je bio upućen samo njima zbog razloga. Šalu na svoj račun itekako umem da primim, kritiku takođe, ali malicioznu provokaciju ne umem i ne želim. Ko me na takav način napadne, biće mu uzvraćeno - stoički, jednostavno i odgovarajućom merom.

I još jednom, ceo ovaj (već simptomatičan) razvoj situacije u kojoj su pojedini korisnici po ko zna koji put iole veselu situaciju uspeli da zatruju nekom negativnošću i nelagodom - otužan je.
By Speculum Columbae
moji motivi su što imaš karakter hladne tunjevine u salamuri koju su ostavili otvorenu na suncu pa se shodno tome i ponašaš

feeling zatrovano ogorčeno & nelagodno, odnosno što kaže pesma depresivna, negativna neprijatna, gruba, hladna
Korisnikov avatar
By Srklet
ontopic ^^

jedino sto mogu prijaviti lately je dejt s jednim amerikancem, pričao je o trigger warnings i safe spaces, bilo je nepodnosljivo.
otkako sam u berlinu, sve vise imam potrebu izjavljivati stvari poput 'i lived thru a war, fuck you and your trigger warnings!'...
Korisnikov avatar
By Srklet
cimer je zato imao mnogo zanimljivije iskustvo s jednim ukrajincem. (nije uobičajeno da se svakom pamti ime, pa su ljudi postali 'onaj amer' ili 'onaj ukrajinac s wc-om'.) uglavnom, ukrajinac s wc-om. ^^ došao frend kod njega, krenuli su brijati and stuff, ali cimer je morao pišati. ode u wc, podigne poklopac od školjke kad unutra hrpa govana. ono, hrpa govana, puno skoro do ruba! i frend se ipak popiša na tu hrpu govana. ja bih vjerojatno u lavabo ili kadu, al ok. enivej, izađe cimer iz wc-a i pita se treba li sad spomenuti tu hrpu govana ili ne. ipak spomene. ukrajinac je iznenađen. kao, ma zar doista?! ono, tip živi sam u stanu, kako je moguće da ne zna da ima hrpu govana u wc-u? pa jel to netko drugi srao? jel on uopće ne sere u svom stanu? wtf?! u svakom slučaju, cimer kaže da je umoran i pobjegne.

hm, ovo je bilo zabavnije kad je on to prepričavao. ^^
Korisnikov avatar
By Srklet
@zlatna ptica: a da pranje kurca od smegme jednostavno uvrstite u predigru... ono, kompromis! ^^
By Sixto
Sta dalje s forumom... hmmmm
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta dalje ? Ne može se svaka duša, koja lane nešto, strpati pod ban. To je i moderacija valjda shvatila, a indikativno je da persona koja se uvek klela u Pravilnik, duhom i slovom - Vela, prva čuči u tamnici, ispitujući Pravilnik, na koji se neprestano klela, pozivala i držala ga se k'o Pica sira i skrame. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Andre87
Necasno je iz daljine ispaljivati uvrede na nekoga..Ptico,o problemu takve prirode se razgovara iskljucivo sa partnerom,u cetiri oka(i javno diskutuje uz njegovu dozvolu!).Mozes da se krijes u zbunu(na forumu) i krades sitne poene onako kukavicki pod zastitom noci..ali ako ti se humor zasniva na zlatnim strelama,a mac ukrstio nisi...tvoj moral ce na kraju pasti sa litice..Traziti nasladu u ismevanju druge osobe je opasna navika..

(Kako sam aseksualna osoba,moguce je da je moje shvatanje ove situacije drugacije..)
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa nije to Picin partner, već neki jebač, koga je nahvatala onako s nogu.
Nije problem što Pica ogovara te mamlaze, zaslužili su, nego što sam ja protiv toga da tako feš damice, študentice, kao što je Pica, upotrebljavaju vulgarne izraze u javnoj diskusiji. Protivim se takvoj praksi. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Andre87
Kako mi je praksa one night stand-a strana(ne kritikujem,nego u mom svetu nema svrhu)..zato sam pretpostavio da je "partner za jednu noc" takodje "partner" i da ga treba tretirati sa postovanjem...i zrelo i odgovorno razgovarati o eventualnim preprekama daljem zblizavanju.Samo zle namere (makar bile zavijene u svilenu maramu)zasluzuju javno blacenje..
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako ćeš s poštovanjem tretirati personu, koja ti se dva puta pojavi sa smrdljivim kurcem u pansionu ? A lepo mu je rečeno da opere kurac pre posete. Eto, da prostite na nedoličnom izrazu, ne znam kako drugačije da se izrazim.
Korisnikov avatar
By Andre87
Ukoliko nakon obrazlozenja odbije da ga opere,razidjete se mirno..i dostojanstveno..Nema potrebe da ga dalje bichujes u mislima i onda razbucavas vec trule mentalne slike po forumu...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!