Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^ ali sto, nista ja to ne razumem ...
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moguće je, imam jednog takvog. Mada, prijatelji smo zato što sam siguran da se nikako ne bih mogao zaljubiti u njega opet. Super je lik, ali imamo drugačija očekivanja od veze, pa smo se u vezi sa tim razočarali jedan u drugog, što je posle 6-7 meseci i dovelo do 'sporazumnog' raskida.

Ali ima i onih kojih se klonim kao đavo krsta, što zbog toga što su pali u mojim očima (ili ja u njihovim, hey, shit happens), što zbog toga što znam da bi se na keca odmah zaljubili u mene, ili ja u njih (again, shit happens).

:pegla:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617321#p2617321]Hys. napisao:[/url]^ ali sto, nista ja to ne razumem ...
Pa, prosto ne mogu da zamislim da se sporazumno mimoidjemo. Ako raskinemo to ce biti jer je neko nesto ujebao, prso ili nesto trece, svakako nece biti mirno.i hladno.

Jer ako je mirno i hladno onda:
1: ljubav se ugasila sto ne verujem da ce se desiti kod mene
2: ako se ljubav nije ugasila onda razlog raskida sigurno nije dovoljno dobar ako se hardkor ne popickamo
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617300#p2617300]Hys. napisao:[/url]^ mislim da sam cula ranije taj stav, ali mi nije bas jasan - ako to ne mrzi - sto to mislis?

ako se ljubav ugasila, onda i nije bila neka velika, pangalaktička ljubav. ili ljubavi uopšte nije ni bilo. simple as that.

za mene su prijatelji i ljubavnici dve razlićite kategorije. ako ostanem prijatelj sa bivšom ljubavnicom, to znači ILI da su moja romantična osećanja prema njoj iščezla ILI da nisu, ali sam mazohista jer ostajem blizu osobe do koje mi je stalo, a nikad neću dobiti onu vrstu bliskosti za kojom čeznem. tantalove muke.

naravno, to sam samo ja. ne funkcionišemo svi na isti način.
Korisnikov avatar
By belch
Moj najbolji drug mi je bio momak u srednjoj, sad oboje imamo stabilne veze (on zenu i dete), emocije su se ugasile jos dok smo bili u vezi, pa nema nikakvih prepreka da se druzimo. On je dobar i pametan covek, zbog toga sam i bila s njim i to se nije promenilo.
I sa vecinom ostalih sam u ok odnosu, da su to neki losi ljudi ne bih ni bila s njima.
Kad emocija i seksualne tenzije vise nema, ostaje lepo prijateljstvo.
NEMA!!! To su samo gluapve iluzije koje smo naucili sa americkih filmova,jednostavno meni licno je debilno da nekoga gledam kao druga nakon sto smo delili INTIMNE emocije jedan sa drugim i nakon sto smo delili UNUTRASNJE tekucine (zvale,sperma ),mislim glupava tema
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
a šta se ovde podrazumeva pod ljubavi? jel neophodno da bude obostrana?

ja mogu da pričam samo što se jedne strane tiče
svaki put kad sam pružila priliku nekome ko je "bio" zaljubljen u mene da budemo prijatelji obilo mi se o glavu. mada ne znam ni ja šta sam očekivala kad su uglavnom sve te osobe bile nerazumne od početka.
tako da rekla bih da ne postoji. postoji dok postoji zavaravanje. i uvek sam morala da raskidam po više puta iako nikad nisam ni bila u vezi :lol: ma ajde plače mi se od muke i tog mazohizma
sad to odmah sasečem u korenu. možemo da budemo okej ali prijatelji nema šanse

mada ja sam bila zaljubljena u sadašnjeg najboljeg druga celu osnovnu maltene i posle ga baš zavolela odnosno kad pogledam zapravo on je jedini muškarac koga sam volela na taj način :lol:
i sad smo najbolji drugovi a sad je još i veći frajer :drama:
ali prijatelji smo i to je to. čak se i zezamo oko toga da ćemo se veriti ako ne nađemo nekog normalnog i uopšte ne gledam na to kao na neku moguću opciju ili naznaku nego na prosto prijateljsko zezanje. jednostavno kad razgraničim sa nekim na čemu smo onda lako sa sobom rešim šta osećam i očekujem i mogu da budem kul sa tom osobom pa eto čak i najbolji prijatelj i da ga savetujem kako da smuva neku curu i da slušam kako se cima oko nje i da me uopšte ne pogađa to. mada ja sam razumna tako da.

uglavnom teško jako. ko što je teško naći razumne osobe :))))))
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
lol @^
Iz mojih iskustava, kojih do duse nije bilo mnogo...ne. Pokusao sam da budem prijatelj sa jednim likom, ali to nije bilo to. Ne mozemo da pricamo o svemu, kad god cuje od mene nesto o mom ljubavnom zivotu, postane nenormalno ljubomoran, iako smo samo "prijatelji". Takodje me je lagao u lice (btw ja sam znao da nije istina to sto prica) pokusavajuci da me napravi ljubomornog a ja mrtav ladan, couldn't care less about his love life. On je hteo da ostanemo drugovi, a onako se ponasao..Zbog toga sam okoncao prijateljstvo, i ne verujem da cu pokusati ista slicno u skorije vreme :D
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617400#p2617400]Zvonki napisao:[/url]NEMA!!! To su samo gluapve iluzije koje smo naucili sa americkih filmova,jednostavno meni licno je debilno da nekoga gledam kao druga nakon sto smo delili INTIMNE emocije jedan sa drugim i nakon sto smo delili UNUTRASNJE tekucine (zvale,sperma ),mislim glupava tema
Neki su ovo ukapirali da sam bio ozbiljan...dobro,ovako sada realno sta ja pod druzenjem mislim nakon ljubavi,postoji meni se desilo ali je kratko trajalo,kao nesto se smuvali i onda raskinuli onako razumno i ostali drugari mada putevi su nam se razisli tako da od drugarstva nije bilo nicega a kamoli od prijateljstva.Prijateljstvo je nesto sto se dugo vremena gradi,i mislim da kada zadjes u neke starije godine krug drugara i prijatelja se postepeno smanjuje,ja sam na kraju ostao sa dva tri prijatelja,verujem da da u vezi ako imate bezuslovnu ljubav i da ako ta veza pukne da mozete osecati istu tu ljubav bez imalo grize savesti,mrznje prema toj osobi,ljubomore da je jednostavno pustite tu osobu verujem da je tada moguce prijateljstvo...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617400#p2617400]Zvonki napisao:[/url]NEMA!!! To su samo gluapve iluzije koje smo naucili sa americkih filmova,jednostavno meni licno je debilno da nekoga gledam kao druga nakon sto smo delili INTIMNE emocije jedan sa drugim i nakon sto smo delili UNUTRASNJE tekucine (zvale,sperma ),mislim glupava tema
Jao sestro slatka razumem te skroz, GAZI GAMAD NEDAJ SRCE SVOJE da ti razbiju kao staklo od... Nja, postaje izlizano.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617146#p2617146]Ханс napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459150#p2459150]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459127#p2459127]4NY K3Y napisao:[/url]svi vi sto ste stava da je prijateljstvo posle ljubavi ok,

kako vasi partneri gledaju na ta prijateljstva sa bivsima?
Jedan od razloga što sam u vezi jako dugo je taj što moj dečko ne ispostavlja iracionalne zahteve u pogledu toga s kim smem, a s kim ne smem da se družim.
Ranije sam mislio da ti sve to izmišljaš, a onda sam shvatio da si samo imao sreće za nekoliko ljudi. Iako te ne poznajem takav sam utisak stekao iz tvojih postova.
Pretpostavljam da jesam imao sreće, ali mislim da sreća ponajmanje ima veze sa time kako moja veza danas izgleda. Mnogo rada je u to uloženo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ulix je savrsen kao i uvek. Uvek pomislim da bih voleo kao on, i uvek mi to u zakljucku bude nepodnosljivo. Nepodnosljiva mi je ta savrsenost.

A sto se teme tice. Mislim da glavnu ulogu imaju zrelost, iskustvo i vreme.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
ne verujem da postoji jedan tačan odgovor na ovo pitanje
Korisnikov avatar
By gossip
za neke da
za neke ne

nisam ni sa jednim bivsim ostao u takvom odnosu u smislu da se aktivno druzimo
ako sam u startu imao romantican interes prema njemu,nekako mi je smesno da budemo samo drugovi nakon svega

not my cup of tea
Cekaj mislim da bi ime teme bilo Ima li prijateljstva nakon veze?
Zar u prijateljstvu nema ljubavi? Ili se misli na one ljude da je ljubav samo prisutna kada ste sa nekim u vezi Love mode-on Love mode-off?
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617533#p2617533]Sunce napisao:[/url]

Mislim da glavnu ulogu imaju zrelost, iskustvo i vreme.
Glavnu ulogu ima obostrani interes. :D
Sto se mene tice prijatelj je skroz neka šesta kategorija i nemam nikakav interes u tome da mi to bude bivsi.
Dobar odnos je nesto sasvim drugo, mada me i za to manje-vise zabole. Generalno, umeo sam da budem takav pa da na ni sa cim izazvanu poruku 'Je l' mogu da svratim na kafu?' odgovorim 'A koji ces mi kurac?' dok sam sa druge strane umeo i da se postavim kao pravi ptijatelj u momentu kada je to bilo neophodno, odnosno u momentu kada sam smatrao da tako treba.
Prijateljstva posle ljubavi sigurno ima kod onih koji to zele no meni je 'ok odnos' sasvim dovoljan. Sretnemo se u prolazu, popricamo. :D
By space_oddity
Moj bivši nije pravio sranja oko druženja sa bivšim bivšim.. Inače bih ja pravila sranje.
Inače iz iskustva, u nekim slučajevima ima, u nekim ne.
Korisnikov avatar
By gossip
povlacim sve sto sam napisao na ovu temu

definitivno ima :)
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Naravno, ja sam u dobrim odnosima sa svim svojim bivsim muzevima....doduse neke retko vidjam, ali kad se to dogodi, fino se ispricamo kao stare drugarice...:lol:
mislim da ima i da je to super
u mom slucaju nazalost nije tako
i muci me to vec godinama, voleo ih da smo se razisli drugacije
stalno odlazem taj susret ali on je neminovan jednog dana
Korisnikov avatar
By gossip
po mom misljenju svaka veza treba prvo da bude prijateljstvo pa onda romantican odnos
kada nestane taj romantican deo,uvek moze da ostane prijateljstvo

a ko ce bolje da te poznaje i savetuje...nego neko ko te zna inside out?
najlepsi zavrsetak ljubavi jeste definitivno prijateljstvo
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!