Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Katengl
Meni nesto ne polazi za rukom ta metoda 'emocija je neproduktivna' => 'ne osecam je'. Cini mi se da sa emocijama mozes tako da se raspravljas tek kada se vec pojave. Bar je u mom slucaju tako, tj. najbolje sto mogu da uradim je 'emocija je neproduktivna' => 'potrudicu se da ne utice na moje postupke'. To, naravno, pod uslovom da je kao neproduktivnu prepoznam.

Pravu, destruktivnu, 'sve cu da vas pobijem' mrznju osetio u vise navrata. Vecini situacija je bilo zajednicko ponizavanje/povredjivanje/ismevanje/izivljavanje nad meni bliskim osobama koje su u tom trenutku bile potpuno nemocne.

Edit: Samo za Korvina: mrzim Manuela!
Sasvim razumljivo Daniele, to svakako... No rizikovati zatvor u kom ste prostorno limitirani ili biti u bijegu ili pak strepiti od razotkrivanja da ste direktni izvrsitelj ili nalogodavac umorstva - pa znate kako, nije prijatno. A pozvati se na trenutnu neuracunljivost i nije bas idealan argument za sve i sva. Nekad ne upali. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Alexandre, slažem se da nije prijatno, toliko je neprijatno i užasno da čovek ako se, ne daj Bože, nađe u takvoj situaciji više i ne mari za nove neprijatnosti, koje će da uslede.
Ne verujem da bih pustio da živi osobu koja je nanela užas meni bliskim osobama, ili ih čak lišila života, ne daj Bože.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ja npr. ne moram da mrzim nekog da bih smatrala da ne treba da živi zapravo baš suprotno, kad bih mrzela nekog potrudila bih se da mu zagorčam ceo život i gledam kako se muči dok se sam ne ubije :D

a dovoljno je da mislim da je neko ignorantan kreten da bih smatrala da ne treba da živi i da bih mogla da ga ubijem kad bih znala da ću se izvući bez posledica, a to je kod nas bar lako :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Malo je to komplikovano - zagorčavati nekom život, pa još u tolikoj meri da poželi sam da se ubije. To deluje jednostavno u knjigama Sidnija Šeldona i Agate Kristi, ali u životu baš i nije tako. Pogotovo ako nisi u situaciji da vreme trošiš na planiranje i realizaciju takvih produženih poduhvata.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
niko ne osporava to da je komplikovano, no mržnja je jaka emocija i može biti ogroman pokretač, što dalje može dovesti i do opsednutosti nekom idejom i ulaganjem truda u cilju njenog sprovođenja

same as love :D

naravno sve zavisi od toga koliko se neko prepusti bilo kojoj emociji odnosno u kolikoj meri je emocija dominantna nad razumom, kao i od nečije volje, spretnosti, sposobnosti planiranja i realizovanja itd.
ja rekoh za sebe, za ostale ne mogu da pričam jer jelte nisam upoznata sa tuđim faktorima
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ja ne bih želeo da trošim vreme na opsedanje i preokupiranje, već bih želeo jednim do dva poteza da eliminišem osobu koja mi je nanela užas i tako je pošaljem na đubrište istorije.
By Kragi
Lol, konacno.
I laze svako ko kaze ne.
Laze sebe, naravno.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637609#p2637609]EnMademoiselle napisao:[/url]ja npr. ne moram da mrzim nekog da bih smatrala da ne treba da živi zapravo baš suprotno, kad bih mrzela nekog potrudila bih se da mu zagorčam ceo život i gledam kako se muči dok se sam ne ubije :D
Pre čitanja ovog posta rekao bih da mogu da mrzim nekog ali da do sada ne mogu reći da sam zaista nekog i mrzeo. Onda sam shvatio da postoji osoba kojoj radim baš to - zagorčavam joj život i gledam kako se muči i da, definitivno je mrzim. :dropdead:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637630#p2637630]Srklet napisao:[/url]mislim da smo se u ovom topicu pošteno izasrali.

odgovor na pitanje iz naslova je za svakog čovjeka - da.
a ja do ovog posta nisam obratila pažnju da je pitanje da li MOŽEŠ da mrziš a ne da li mrziš :ozbiljan:

stoga - da. mogu, ali ne mrzim trenutno nikoga niti sam ikad mrzela.
mrzela sam samo sebe ranije no i to je opet bilo više neshvatanje nekih stvari nego mržnja
By Kragi
Jasno, kao sto je jasno da ljudi obicno uzimaju dosadasnja iskustva u obzir bez razmatranja nekih potencijalnih, heavy zivotnih situacija.
Mislim, ko ne bi mrzeo pedofila koji vam je silovao osmogodisnje dete?
ok serem.

Mozda su i simptomi i manifestacija mrznje razliciti ili nejasno definisani da bi svako od nas tu emociju mogao da prepozna u sebi.
Bar ja tako mislim.
svaki covek moze mrzeti,
danas mozes voleti sutra mrzeti jednu istu osobu
bez obzira koliko snazan svaki covek ima granicu preko koje ga teret zdrobi

mozda je pravo pitanje kako sebe sacuvati od mrznje
kako sebe izbaviti ako si upao u to
postoje mehanizmi ali potrebna je ogromna snaga, cesto nadljudska

zato je preventiva najbolja, cuvajte se tereta, odbacujte ga svakodnevno
Korisnikov avatar
By RetributioN
^Svaki dan gulim bananu, pa se tako opustim i držim pod kontrolom.

Mrzim još kako. O, da, mrzim i neizbežno moram da dodam debeli fil od GAĐENJA u taj kolač.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!