[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2712333#p2712333]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ugovorim ja tako kres sa likom, i sve super, sve po PS-u...
Pritom je lep, kulturan, obrazovan, simpatičan dečko, ladno smo se raspričali jedno pola sata, iako je došao samo na kres...
I krene akcija, sve ide svojim tokom...
Skinem mu gaće, uzmem kurac u ruku, i kako sam povukao kožicu samo se začulo mljac...
Ja pogledam, kad ono jebene naslage i naslage onog belog 'kajmaka'.
Znate, muški, ono kad drkate, pa ga ne operete odmah? E pa kao da je uzeo supenu kašiku toga i razmazao po kurcu.
Msm jebote
je bo te
Epilog: postideo se, izvinjavao se, otišao u kupatilo, oprao ga, vratio se, hteo da probamo opet, ja ga odbio. Oprah ruke, pa smo tako awkward popušili po cigaretu, izvinjavali se jedan drugom, pa kurtoazni small talk da skrenmo sa teme, i evo sad ode.
Ja ne znam kako sebi neko može da dozvoli da sa takvim kurcem ode u jebačinu. Dakle kao da ga nije prao jedno 5 dana, izgledalo je kao da ima jebeni sifilis, gljivice, neznamšta. Opet sam još jedno 10 minuta prao ruke nakon što je otišao.
E pa, dragi moji i drage moje!
Iako je bilo proteklih godinu i po dana dejtova za ovu rubriku, apstinirao sam od ove teme jer jebiga, nije ipak sve za forum.
Ali, ova priča, koja je na neki način postala running gag i epitom mog prisustva na ovom forumu -
upravo je dobila svoj epilog! Kad kažem upravo, stvarno to i mislim - pišem vam odmah po okončanju tog epiloga, još uvek pod utiskom.
Dakle, dođoh na čet, izdopisivah se lepo sa jednim momkom, videsmo se preko kamerice. Vidim ja nešto mi dečko poznat, ali ne mogu da skontam odakle. Dovršismo dopisivanje, i pozvah ga da dođe.
I dođe on. I beše on. Dečko iz ove priče.
A nisam ga instant prepoznao preko kamerice, jer je pustio bradu.
Iskren da budem, prve tri misli su mi bile:
1. Fuck, not again
2. Ajd, možda je ovog puta oprao kurac
3. Ovo ide na forum.
Da skratim priču - on je, što je i najavio tokom dopisivanja, bio naduvan. I to onako lepo. Zapravo sam mu zavidio, jer sam i ja duvao par sati pre toga, ali me do tad već prošlo.
Elem, zbog tog stanja on mene nije isprva prepoznao, ali smo se raspričali i podsetio sam ga na minuli incident - setio se svega, i opet postideo. Ismejali smo se, deklarisali da je sve ok, i nastavili bleju. Objasnio mi je da je tada imao neku infekciju.
Posle sat i po vremena bleje, krenuli smo da se mazimo i ljubimo. Svim snagama sam se trudio da se ne prisećam prethodnog ishoda predigre. I manje više uspeo.
I tako smo se lepo zaneli u svemu tome.
I moja ruka krenula je ka njegovoj erogenoj zoni.
I moja ruka otkopčala je njegove pantalone.
I moja ruka svukla je njegove gaće.
I moja ruka povukla je njegov prepucijum.
I moje oko bacilo je pogled na njegov glans penis.
I moje oko ugledalo je smegmu.
Prilično manju količinu smegme nego prošli put, recimo da nije petodnevna nego dvodnevna količina. Svakako - fuj.
Moja instant reakcija je bila - 'Ma da li me zajebavaš'? On se ponovno postideo, šaljivo prokomentarisao 'pa ti si baš neki čistunac', vratio ga u gaće, i krenuo intenzivno da me ljubi po vratu. Zbunjen, prepustio sam se tom vatanju i cmakanju još nekih 10ak minuta, onda smo onako spontano prešli iz vatanja u bleju i razgovor. Zazvonio mu je telefon, pa smo konstatovali da mora da krene uskoro.
Rekoh mu da mora da pere kurac, sramota je bre, a i šteta. Nasmejao se, rekao 'jebiga', dovršio cigaretu i krenuo kući. Ispratio sam ga uz poljubac i osmeh.
Zaključna razmatranja:
Dečko je stvarno super u svakom pogledu, dok ne baciš pogled međ noge. Zašto ne pere kurac? Ta kobajagi-infekcija sigurno ne traje dve godine. Kad sam ga već podsetio na incident od pre godinu i po dana - zašto je, valjda znajući kakav mu je kurac, uopšte pokušavao bilo šta seksualno, znajući da je prljav kurac NO-NO? Zašto se barem nije dosetio da npr. kobajagi ode u WC da piša - pa da ga na brzinu opere? Barem to, u pičku materinu?! Zašto je lagao da je to bila infekcija, kad mu je kurac sad u skoro istom stanju? Dakle definitivno nije infekcija, nego lifestyle. Zašto takav lifestyle? Zašto, o, zašto? Bio je naduvan, ali ne nesposoban da isprocesuira sve ove stvari u glavi pa promeni taktiku. Dečko je inače zdrav, prav, bistar i pametan - pa kako i zašto sebi dopušta takve gafove? Ako je medicinski problem - pa leči ga, jebote. Ako je fetiš - pa nađi istog fetišara, jebemu sunce, šta pokušavaš uopšte kod mene? ZBUNJEN SAM. VRLO SAM ZBUNJEN.
Eto. To je to. Kajmak saga dobila je svoj epilog, i to kakav. Nepotpun, thought-provoking cliffhanger.
Hvala na pažnji.