Najveci strah (u ljubavi) koji sam imao ranije,jeste to da ce decko da me kontinuirano laze/vara. A svi mi znamo kakvi su beogradski pederi pa se takav scenario naravno i desio. Iz cele price sam izasao povredjen,razocaran i mentally drained.
Smatram da nekad treba da prodjemo pakao kako bi pronasli mir. Verujem da je taj moj strah/frustracija zapravo bio rezultat moje licne nesigurnosti i neispunjenosti sopstvenim zivotom.
Naravno dosao je novi dan i ja sam nastavio dalje.
Danas me prevara uopste ne dotice i ne povredjuje. Sto ne znaci da bih voleo da mi se tako nesto desava,niti da ja tako nesto radim,niti da mi je manje stalo do druge strane.
Da li treba oprostiti prevaru?
Pa zavisi od tezine prevare....poljubac ili sex? jednom ili vise puta? da li je nesto znacilo ili ne?
Osecaj koji u tom momentu moze da nastane ume da bude jako grozan ali ne treba donositi nagle odluke u naletu emocija.
Trenutno se on and off vidjam sa jednim deckom,nismo nista ozvanicili,sasvim mi prija cela ta prica,da li je bio sa nekim drugim pored mene....paaaa moguce
ne znam
lepo mi je,uzivam i poslednje sto zelim jeste da se neko pored mene oseti kao u kavezu
a dalje cemo videti sta ce biti