Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
svaka ljubav je prava..
:drama:

okej sad lepo. bitno je osećanje, sve ostalo je irelevantno. koji god uzroci ili ishodi ljubavi bili dok voliš - voliš, dok ljubav traje - voliš, kad prestane - prestalo je, dakle važan je taj period trajanja i to je ili pravo ili ljubav ni ne postoji i okeeeej razumeli ste me. end
By barni
verujem
nista coveku ne moze toliko otvoriti dusu i oplemeniti ga kao takva ljubav
takvi ljudi krse sva zemaljska zadata pravila o sreci zivljenja
takve ljubavi i duse su vecne
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne, samo u krive :sudija:

ozbiljno: ne. cista uvek altruisticka ljubav (jel to definicija "prave"?) mi deluje vise kao psihoza neka.
Korisnikov avatar
By Madonna
Zamenite ljubav sa deda mraz i dobijete moj odg. Deda mrazeva ima milion (svako moza da bude) al onaj sto lebdi sankama preko neba je nonsens. Keep it real :onajsmajli:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Da ja verujem u pravu jjubav,moj otac je umro 2005 do tada su on i keva bili u braku i moj otac iako su bili matori je pokazivao ljubav ka njoj cak joj i tepao,jesu se i svadjali i sve to ali ipak moglo se videti da je on voli,i moja keva i dan danas pati za njim ali sta ces nista niej vecno,tako da to je meni dokaz da postoji prava ljubav :)
Korisnikov avatar
By Laerem
Naravno da vjerujem u pravu ljubav. Međutim, to logički podrazumijeva da postoji i kriva ljubav. A sinteza bi dakle bila da je ljubav fundamentalno neodređena. Ona je kao silni talas koji odlučiš zajahati - ako uspiješ uhatiti ravnotežu osjećaj je, vjerujem, neponovljiv, ali ništa ti ne garantira da u bilo kojem trenutku nećeš slomiti kičmu.

Iako ne sumnjam da je autentična, ne volim tu figuru "parova u zlatnim godinama koji se i dalje drze za ruke dok setaju", jer se njome prekrivaju polja slomljenih, napuštenih, ispranih ljubavnih aveti koji trunu u samoći. Ljubav nije benigna stvar.
Da se razumemo,ljubav nije nikakvo čudo.To se ne dešava s neba pa u rebra da jednoga dana upoznate osobu s kojom će te se voleti do besvesti još od prvog dana i sve mora da bude savršeno.Ne treba verovati u tako nešto,jer je to nemoguće.Ljubav se gradi i raste vremenom,a to koliko će uspeti da poraste zavisi koliko se vi(obe strane)trudite i ulažete u nju.
Korisnikov avatar
By Arijel B
oo, ali desava se, s neba pa u rebra.
sto ne znaci da ce biti savrseno (stagodtobilo).
i da se nece graditi.
tj - da.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643631#p2643631]Arijel B napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407239#p2407239]Dr_Shortbus napisao:[/url]Ljudska bića su govna! Nisu sposobna za ljubav! FUJ! :regan:
Ljubav je žrtva. A hajde neka mi se samo neko od vas javi i kaže da je spreman na žrtvu od koje nema nikakve koristi! Čekam! :kosach:
hahahahahahah
ja! ja! ja! ja! nastnce
da, i govna. (ne treba to poetizovati)
Ali zasto bi neko bio govno ili sta god zato sto nije spreman ili nece da se zrtvuje zbog bilo koga tj ljubavi?
I skroz se ne slazem da je za ljubav (ma kako je dozivljavali) neophodna nekakva zrtva. Kompromisi da, mada ni to nije pravilo a svakako nije pravilo ni to da se isti prave iskljucivo i samo zbog drugih. Cesce je zbog nas samih samo je valjda lepse toliko laskati sebi :love:

Znaci, kompromis cu da napravim zato sto ce i meni sa njim biti lepo tj. biti lepse nego bez njega. :)

.... ili sam ja lud pa vas ne kontam :D
Korisnikov avatar
By Arijel B
u razumljivijem obliku gornja recenica glasi: ne treba poetizovati to da su ljudska bica i _____, izmedju ostalog. (ta poruka je ionako sitno lakrdijasenje na rigidne postavke stvari)
laskati sebi je dosadno.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643970#p2643970]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2643631#p2643631]Arijel B napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407239#p2407239]Dr_Shortbus napisao:[/url]Ljudska bića su govna! Nisu sposobna za ljubav! FUJ! :regan:
Ljubav je žrtva. A hajde neka mi se samo neko od vas javi i kaže da je spreman na žrtvu od koje nema nikakve koristi! Čekam! :kosach:
hahahahahahah
ja! ja! ja! ja! nastnce
da, i govna. (ne treba to poetizovati)
Ali zasto bi neko bio govno ili sta god zato sto nije spreman ili nece da se zrtvuje zbog bilo koga tj ljubavi?
I skroz se ne slazem da je za ljubav (ma kako je dozivljavali) neophodna nekakva zrtva. Kompromisi da, mada ni to nije pravilo a svakako nije pravilo ni to da se isti prave iskljucivo i samo zbog drugih. Cesce je zbog nas samih samo je valjda lepse toliko laskati sebi :love:

Znaci, kompromis cu da napravim zato sto ce i meni sa njim biti lepo tj. biti lepse nego bez njega. :)

.... ili sam ja lud pa vas ne kontam :D
Mozda je shortbus imao takva iskustav ljubavi,kao neko zrtvovanje zbog nje,ja isto ne smatram da za ljubav treba neka zrtva itd,zasto nekoga uslovljavati nekom zrtvom..
Shortbus voleo bih da dozivis ljubav u kojoj ne treba zrtva,da to bude nesto priblizno bezuslovnoj ljubavi mozda ces tada imati drugaciji pogled na ljubav :)
Korisnikov avatar
By bern
u ljubav, da. u pravu... mnogo me pitaš!
Korisnikov avatar
By Hys.
Kad god vidim ovu temu sada se setim onog posta, kako bese nesto ...."a onda ti razbije srce kao casu od kristala" :radosnice:

ako neko nadje di je ta mudrost bila bih mu zahvalna...mozda je i na ovoj temi, jbg ^^
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!