Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
mi lešinari ovde smo jadni i gladni i dosta da neko baci kosku i eto nas, jato
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2693009#p2693009]Mars napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692922#p2692922]*deni* napisao:[/url]Inače, onaj srčani kikot, što se čuje na jednom od gornjih snimaka, pripada nikom drugom, do Dušanu Maljkoviću.
A u kom je svojstvu ona bila tamo?!

Predstavnica grupe građana koja je novac od donacije za Merlinkin spomenik preusmerila na nabavku firmirane garderobe i aksesoara-sebi?

:sweet:
Posle toliko godina, mislim da konačno treba da se zna. To je bila konstruisana priča, vrlo smišljeno i ciljano - na iritaciju pučanstva. Nikad se to nije zaista desilo, barem ja tako mislim, ali je cilj ostvaren - Ljudi i dalje žive u uverenju da se desilo. :trach:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve zavisi od teme i prilike. Mislio sam da je u ovoj temi na delu sveopšte demaskiranje, kako Madonne ( one američke, ne ove naše ), a što da ne - i ove naše, tako i demaskiranje sitnijih, domaćih zvezda, kao što su Belly i Dušmanija Maljković od milošte zvana Duda. Nije ovo trač arena, Mars.
Korisnikov avatar
By *deni*
Mada, istina je da je u to vreme ( brat-bratu, prošlo od tada preko 10 godina ), Duda uživala pun komfor, kao tadašnja predsednica Gaytena ( u narodu poznatijeg kao Gajtan ), rezidentkinja je bila u deluks stanu u epicentru Beograda, gde nas je primala u posete i proslave, sa vrhunskom ponudom pića i divnih kolača, dve godine zaredom sam dobijao pozivnice za Dudine rođendane i odlazio na njih, vrlo ekstravagantne su to zabave bile, tako da - ko zna... Možda je ona priča o otuđenju novca za Merlinkin spomenik i tačna. Ali, svejedno, to je danas i tako apsolutno zastarelo i sa stanovišta međunarodnog i javnog i sa stanovišta domaćeg prava, a i taj novac je potrebniji bio Dudi, koja je živa, nego Merlinki, Bog da joj dušu prosti. :molise:
Korisnikov avatar
By Mars
Nek se nose svi do đavola.
Korisnikov avatar
By *deni*
:lol:
Orosila rosulju. Džaba, Guzana, ni majmunske žlezde tu više ne pomažu.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!