Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
prejaka je to emocija. ne mogu ne znam

mislila sam da mrzim jedno vreme ali ustvari sam bila ogorčena na ceo svet pa tražila rešenja i u takvom pristupu prema nekima, dok naravno nisam skontala da je zapravo bio problem u mom pogledu na ceo svet. ne znam da objasnim ali uglavnom nije to bila mržnja nego više neki odbrambeni mehanizam i ono "ma ne treba mi niko" i tako te klinačke gluposti. ali kako god sve je to deo života i život je lep

a najgore što neka osoba može da dostigne kod mene je da mi njeno postojanje bude potpuno nebitno
ili još gore da žalim njen način razmišljanja i delovanja na osnovu tog (ne)razmišljanja

doduše ni jedno od toga nije ni približno mržnji.
no možda se nekada neko specijalan pojavi u mom životu i zauzme to mesto :sweet:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
mogla bih u nekim okolnostima. ali do sad nisam.
Korisnikov avatar
By zozefin st
mogu , da, mrzela sam donedavno svoju bivsu devojku...
ali me proslo to... {hvalaBogu}
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ne mogu i ne zelim.

Osim jedne osobe, ona ima tu cast da je mrzim iz dna duse. :sladoled:
Mislim da nikoga ne mrzim. Neke ljude ne volim da sretnem :povez: ili da ih se setim jer izazivaju centrifugu zeluca ali ih ne mrzim. Tako je barem za sada, e sada da li ce se pojaviti neko dostojan mrznje... vreme ce pokazati. :peace:

A mrznja sama po sebi samo osobi koja mrzi stvara problem i akumulira negativnu energiju tako da: "volite nekog i neka neko voli vas" :smeh:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
E, da dodam još i ovo:
Kad sam bio mlađi i nisam baš bio skroz imun na to, ali mislim da sam u velikoj meri uspeo da se oslobodim te destruktivne emocije i da naučim sebe da ne gubim energiju, nerve i vreme na istu.
Jebem li ga, mislim da mržnja mnogo više štete nanosi osobi koja mrzi nekog, neko samom "objektu" prema kojem je mržnja usmerena. :lol:
Postoje ljudi koje ne poštujem, koji mi ne odgovaraju i koje izbegavam u širokom luku, ali ih ne mrzim ni najmanje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ponekad se iznenadim kad osetim koju količinu animoziteta gajim ponekad prema nekim ljudima. Uopšte ne moraju meni da se zameraju, naprotiv, to su uglavnom osobe koje nemaju veze sa mnom već ljudima koje ja volim.

I tako kad nešto čujem ili primetim, osetim užasnu gorčinu i jako ružne stvari želim da kažem - čak ni ne pomislim toliko ružno koliko želim da izgovorim.

Baš onako težak animozitet - nije mržnja jer nisam emotivno investirana na taj način, i ne umem da mrzim duže od pola sata.

Ali ono, fazon - kad baš imaš onako loša neka mišljenja u vezi nekih ljudi ili ti stalno staju indirektno na žulj pa bi najrađe da im nabiješ njihova proseravanja u facu i nalupaš šamare.
Korisnikov avatar
By Katengl
Mozda trenutno, ali to uvek preraste u ravnodusnost u roku od nekoliko dana. Mrznja iscrpljuje.
Nee.. bar nisam do sada nikog.. ali koliko poznajem sebe mislim da ja nisam u stanju da nekog mrzim. Uvek postoji objašnjenje i neki razlog za ponašanje neke osobe i ja pokušavam da ga nadjem i razumem. :pinknaocari:
By avgust
Mogu što ne mogu.
Učini da osjetim da si zao pa ćeš da vidiš kako znam da mrzim.

Blago svijetu sa ovolikim ljudima 'nesposobnim da mrze' :radosnice:

Dušice :sweet:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne neke određene ličnosti, već određene grupacije ljudi, čiji su stavovi dijametralno suprotni mojim (pritom naravno mislim na fašiste, naci-šoviniste, nacionaliste, rasiste, seksiste, konzervativne puritance, religijske fundamentaliste, homofobe etc.)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
EnMademoiselle napisao:prejaka je to emocija. ne mogu ne znam

najgore što neka osoba može da dostigne kod mene je da mi njeno postojanje bude potpuno nebitno
ili još gore da žalim i da se gadim njenog način razmišljanja i delovanja na osnovu tog (ne)razmišljanja

no možda se nekada neko specijalan pojavi u mom životu i zauzme to mesto :sweet:
shvatila sam da bi jedini uslov za to da možda mrzim nekoga bio taj da mi je zapravo stalo do te osobe i da ne mogu to da kontrolišem a da se ona prema meni ponaša kao apsolutni kreten

mada opet i to bi više bio neki bes na sebe i sopstveni mazohizam nego mržnja prema toj osobi ali opet jedino u toj situaciji mogu da se zamislim da mrzim nekoga
ovako bez emocija nema šanse previše su mi nebitni da bih im pridavala takav značaj

no kao što rekoh niko nije dočekao takvu privilegiju morali bi se baš potruditi :giggle:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!