Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
ni ja

ja to nazivam nutelom. a imam pravo da ne volim nutelu, right?
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, nemam ja ništa protiv, osim što se protivim pogrešnoj terminologiji.
Možemo reći - '' Ne opraštam ti svoju posesivnost, ne opraštam ti što si me povredio-la ! '', ali ne možemo reći - '' Ne opraštam ti prevaru ! '', prosto jer partner u slučaju koji se ovde pretresa nije izvršio nikakvu prevaru.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da je stvar u tome da imamo drugacije percepcije veze.

moje veze su u 90% slucajeva bile monogamne, a kada bi jedna drugoj davale slobodu da budemo sa drugim osobama na bilo koji nacin, onda to naravno nisam dozivljavala kao prevaru.
Korisnikov avatar
By Hys.
^
^ (@deni) ako je reko' da ce se jebe samo sa jednom jedinom svojom onda jel te se taj jedini oseca prevarenim jer ga je ovaj prvi lago' da ce samo njemu da njuska glavic il mazi vulvu, mhm.

I onda bude drama.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa možemo reći i ne opraštam ti nutelu :yes:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ček, hys. je l' ti govoriš da ne smeš da se ljutiš* zbog prevare/nutele ili..? ne mogu da provalim u kom smeru ideš. (zaista ne razumem, spora sam prilično)

* patiš dramiš reaguješ
Korisnikov avatar
By Hys.
ne idem u smeru, zajebavam se; kaze deni to nije prevara - ja mu objasnjavam zasto se to percipira kao prevara - kazes necu da njusim tudje polne organe, samo tvoj i onda odes i uradis suprotno recenom, jel te.
Korisnikov avatar
By *deni*
Da se razumemo, ni ja to ne volim, nisam ja ništa bolji od vas, jednako sam posesivan, bezobrazan i besan kad ustanovim da je neko, do koga mi je više stalo nego do ostalih, njuškao glavić ( kako se to Hys lepo, slikovito izrazila ) tamo nekom desetom, ali se trudim da reakcije držim u okviru racionalnog i logičnog, odnosno da ne krivim tu osobu zbog toga što je živa duša, koja se odazvala prirodnom nagonu i zovu. Ali, ja se izbesnim, ispsujem, prokunem i onda se smirim i možemo da nastavimo gde smo stali. :setnja:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa da. da se ne bi osetili izdano/izigrano/prevareno/nutelizirano, mehanizam odbrane i racionalizacija izrode te stavove poput ''ja sam posesivan/na, svako ima pravo''. naravno da ima ali ova/j drugi/a isto ima pravo da mu/joj raskine zbog toga. zbog bilo čega, ekšli :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da vi sad znate kako bi ja sada posrkala jednu palacinku sa nutelom.

mrmljmrmljmrmlj
Korisnikov avatar
By Hys.
Da nema ovog snega i leda mozda bi se i iscimatala do pinokia, al znam da zbog otezanog hoda po ledu dok stignem odatle ima da bude palacinka tvrda ko nebalkanska kurcina.
Korisnikov avatar
By Hys.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
balesumikrenule.

placemise.
Korisnikov avatar
By ScorpioMilos
Nisam je imao, ne znam kako bih se osećao, mislim da bih pokušao da oprostim ako bi je pratilo otvoreno priznanje i iskreno kajanje (setite se pesme Vesne Zmijanac - Kazni me kazni :) ). Ipak, siguran sam da bi moj doživljaj te osobe bio drugačiji na dalje, nekako bih osećao da je veza koju imamo od tog trenutka "slabija", "bleđa", "neizvesnija", i taj osećaj nepoverenja bi me teško napustio koliko god iskrenosti da prepoznam.
Naravno, ponovljene prevare već ne zaslužuju oproštaj.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ma kakva prevara.. Uopšte na seksualne odnose sa strane ne gledam kao na prevaru, dok postoji iskrenost i spremnost da se priča o tome. Nešto drugo je prevara.
Rekoh već jednom, kad se raščisti sa spopstvenom sujetom, raščišćava se sa svim problemima.
By Kragi
Ako se iskreno pokaje i to potkrepi recimo jednim Casio Edifice - da. :D

Slika
Korisnikov avatar
By FlameOn!
Ne znam stvarno. Imam tek 18 godina i imao sam jednu dugu i pravu vezu, ali se ona nije zavrsila prevarom, vec odlaskom an fakultet u Bg.

Mozda bih oprostio, ali znam da bih bio strasno povredjen i svo poverenje koje sam imao prema toj osobi bi nestalo i onda bi moralo da se ponovo izgradi.

Malo smo u podredjenoj sitaciji samim tim sto smo gej i teze je upoznati nekoga. A kad upoznas i zavolis, jos je teze pustiti ga, jer znamo da ce biti tesko naci nekog drugog.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!