Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2390453#p2390453]ROYAL napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385719#p2385719]Mia123 napisao:[/url]Verujem. To sto ja imam tendenciju da je fanaticno trazim na pogresnom mestu je sasvim druga stvar.

:smeh: Otprilike ...

LM, verujem bez daljnjeg. Isto tako verujem i da ne uspeju svi da je pronađu.
Da preciziramo, većina ne uspe da je pronađe. :potapsava:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Ne, naprotiv, većina uspe da je pronađe.
Korisnikov avatar
By TauCeti
Ja verujem u nju, ali ona izgleda ne veruje u mene :S
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Da, definitivno.
Da li cu je (odnosno, ga) ikada naci, eh. Good luck to me.
By loreenche
Ah, the wonders of twue wove. Da, verujem, ali ne u smislu "tamo mene čeka neko", nego "ako se potrudim, naći ću je u njemu."
Korisnikov avatar
By Madonna
pa eto u royalovom okruženju je drugačija situacija ovijusli :awesome:

ja ne verujem u PRAVU ljubav, dakle ne mogu je ni pronaći :>
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406672#p2406672]MDNA napisao:[/url]pa eto u royalovom okruženju je drugačija situacija ovijusli :awesome:

ja ne verujem u PRAVU ljubav, dakle ne mogu je ni pronaći :>

On onda baš živi u nekom idiličnom okruženju gde prava ljubav cveta. Rado bih se menjao sa tim royalom. :grin: A što se tiče tvog neverovanja u pravu ljubav, pa šta da ti kažem osim "good for you". I sam se ponekad' zapitam koliko uopšte ima smisla verovati u jednu takvu "pojavu"... :sigh:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa umrećeš svakako :lol: imao pravu ljubav ili ne. kad umreš, neće ti više biti bitno da li si je za života našao ili ne.
ja samo ne razumem čemu to 'prava'. ona koja... šta? ako želiš da pružiš i osetiš ljubav onda ćeš to raditi iskreno, bićeš otvoren i ''truthful'' prema tom nekom, kao i prema samom sebi. i onda je svaka ljubav prava. a ona koja potraje duže je ta koju je ''usralo'' da se održi bez uticaja ''sudbine'' tj okolnosti itd
Korisnikov avatar
By Synesthesia
O bože nullo... nije ti trebala poslednja rečenica i to itd. :facepalm:

I agree that there is no one true love, because all love are true ones :D
Korisnikov avatar
By Madonna
pa nikad nije podjednako :) možda u određenim momentima kad se ''poklope'' a inače ne, svako ima svoj neki ritam. MENI SE SAD NE LJUBI I KRAJ :lol:
sine, što mi nije trebala? :smeh: usrao sam post njom? :awesome:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Aha... ukakio si ga kao da imaš sraćku, pa nisi izdržao da klikneš Submit... e tako si ga ukakio, na kraju, al sitno...

I nema reciprociteta u davanju i primanju, kad je ljubav u pitanju... nemojte da me nervirate, da na počnem da bacam rime ovde... eto već me krenulo.

Kada bi dve identične, što bi značilo super-klonirane osobe bile u vezi - onda bi bilo tako. Ovako - uvek je jedno jebena strana. Samo što, ako je to prava ljubav, ta strana voli što je jebena. E tako deco.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406652#p2406652]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2403421#p2403421]Kragi napisao:[/url]Slika
prava ljubav se meri godinama?
po meni (svrši po meni :drkanje: ) meri se intenzitetom i željom da nikog nikad ne pustiš ..ili kako florence pomahnitalo ponavlja NEVERLETMEGONEVERLETMEGO0o
A sta znam, mislim da se sve meri vremenom, makar delimicno ukljucujuci i pravu ljubav (sta god ovo prava znacilo, odnosno kako god je ti i ja kapirali).
ako nista drugo siguran sam da je potrebno neko vreme da bi nesto moglo da se nazove ljubav, kao sto sam siguran u to da 35 godina zajedno jeste ljubav.
(to onako, po meni :drkanje: i iz moje perspektive tj. da nema ljubavi tesko da bih bio sa bilo kim 35 godina )
E sad, ok je meni ovo sto ti kazes samO ja na umu nisam imao - 'sve krace od ovoga nije ljubav', nego - 'ako nije ljubav sto su 35 godina zajedno?'.
Mada moguce i da je neki visi/nizi interes u pitanju, ko ce ga znati.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Vala, ljubav 35 godina nije sigurno... ne kažem da ne može da bude, ali nije u 99,9% slučajeva.

I, pravoj ljubavi ne treba "neko vreme", niti je uopšte "neko vreme" potrebno da bi se "nešto" nazvalo ljubav... :facepalm:

A više od godinu dana može da traje samo - koherentna zajednica.
prim.aut. Hvala Vendi
By Kragi
ocigledno si u stanju da volis nekoga i posle dva dana provedena sa njim?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Možda, još mi se nije dogodilo.
Tako da to nije očigledno, ali je očigledno da se ne slažemo oko toga šta je ljubav... :nokti:
By Kragi
Ti i ja se ne slazemo? ma daj??!!

btw, eto vidis, neko vreme jeste potrebno, a ovo za duze od godinu dana ne bih da komentarisem jerbo cemo bzv uci u raspravu. :)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!