Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By elizevin
Da, oba tipa ostavljaju isti utisak praznine, a u meni protracenog vremena.
S druge strane strasno me privlaci kada je neko strastven kada prica o necemu sto voli (sa izuzetkom politickih tema), koliko sam samo veceri provela slusajuci o kriketu, vojnoj strategiji, biologiji ekstremofila...
Nekako ovi arogantni kvazi-intelekti odaju utisak blaziranosti, dosade, kao da barataju nevidjenim znanjem, ali su dostigli neku smornu nirvanu i postali malo iznad svega ostalog, sto im daje puno pravo da sude svemu sto vide. Ne znam, nekako ne mogu naci nikakvu zajednicku tacku s nekim ko tako ocigledno ne uziva u zivotu.

Tacno, toplina i bliskost jesu retke, ali se opet mogu naci na mestima gde ih ne bi ocekivao. Zato je tako lepo slusati ljude kada pricaju o necemu sto vole, tako se lako povezujemo kad smo opusteni, srecni i znamo da nas neko slusa s interesovanjem :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ja nemam pojma u šta se zaljubljujem... "Ja ne znam kako se ljubav zbiva".
Do sada što sam bio zaljubljen, pa u izgled nikako nije jer mi uopšte nisu bili lepi. A zašto baš oni... Ne znam.
C c c c kakvi ste vi dzentlmeni?!
Ja cu, za razluku od ove dve device gore, reci da su mi bili (i ostali) najlepsi iako se pod nekim normalnim okolnostima verovatno nikada ne bih okrenuo na ulici za njima. :D

Zaljubljujem se pre svega u dobrotu i sarm + jos neke vremenom promenjljive sitnice koje opet idu sa godinama i prate moje sazrevanje.
Pricam, dakle, samo o zaljubljivanju ne i o ljubavi.
mozak ofskroz, i pritom da osoba bude malko kreativna sto se tice nekih elementarnih stvari/uopsteno, cisto radi pronalaska zajednickog jezika; iskrena; svoja; razumna.. barem smisao za humor ako nista :D

bonus dobar muzicki ukus

khm u mozak i srce aj ges
Evo nekih stvari koje su me naterale da se jako zaljubim, kada smo bili na prvom dejtu AM i ja, kada se ispričaju uvek izgledaju trivijalno, ili frivolno, ali to me ne plaši:

kada sam bio peti razred osnovne škole, sestra je donela iz neke njene čitanke o slovensku azbuku. to je bio početak mog učenja staroslovenskog i ljubav na prvi pogled, a nastavilo se do danas.
Anyhow, na prvom dejtu, V. mi je ispričao da je on takođe od petog razreda učio staroslovenski i da mu se učiteljica rugala kada joj je doneo slovo ljubve u svom prepisu. Zatim mi je ispričao kako je na ostrvu Patmos pronašao srpskoslovenski rukopis za koji se ne zna. Zajedno smo utvrdili, iz njegovo opisa i osobina rukopisa da je morao da nastane na dvoru Brankovića, obojica čak i sumnjamo na dijaka, ali je ime previše veliko, pa treba to još istražiti. Zatim smo satima pričali o glagoskim načinima u starogrčkom i tako u nedogled.
Point being, životne priče su nam se ispostavile kao vrlo slične i bio sam vrlo srećan u tom trenutku što sam pronašao nekoga ko me razume oko osobenosti za koje sam siguran da niko drugi nikada neće. Iskrice su se upalile kada je neko rekao da su bitne one stvari za koje su mi svi ljudi celog života govorili da nisu, a meni su jako bitne, kao što je evolucija klinopisa. To mi je izazvalo zaljubljenost. A zavoleo sam ga kada sam ga upoznao bliže kao osobu.

lepa stvar: kada se nekome diviš, sa nekim živiš, nekoga neguješ i paziš i ljubiš da prođe, greješ kada je hladno, jer je tebi uvek vruće, prolaziš kroz sito i rešeto, kada srasteš i razviješ vaš interni jezik, kada nekoga voliš na toliko različitih načina i s toliko vere da pomeraš planine, možeš da se zaljubiš u tu osobu mnogo mnogo puta i stalno iznova. Zaljubljenost u tome nije bitna, ali se jako lepo osećaš kada shvatiš da može da se desi ponovo.
Kad je zaljubljivanje u pitanju, meni je bitno da mi neko privuče pažnju svojom inteligencijom i unutrašnjom lepotom, a fizički izgled i nije toliko bitan. Džaba imate nekog lepotana pored sebe, ako on nema pojima o obrazovanju, opštoj kulturi, lepim manirima, i ako s njim nemate o čemu da pričate.
Dakle, prvo je mozak najbitniji kod čoveka, pa nakon toga sve ostalo.
Korisnikov avatar
By Hys.
I thought it was given, al mozda si u pravu da nije
By str00ja
Na prvi pogled me privuku crte lica, stav i način na koji "zrači". Ako zapodenemo razgovor, bitniji mi je generalni mentalni stav i način komunikacije. Uz dužu komunikaciju i za zaljubljivanje bitniji mi je utisak o mozgu i o tome kakva mislim da je osoba.

Malo zameram sebi što ponekad ume da me privuče puka činjenica da se ja tom nekom sviđam, fazon sviđam se ja sam sebi u njegovim očima, jako glupo nezrelo i narcisoidno, al gledam da se uhvatim brzo u tome.

Lepo telo je svakako lepo, ali to mi nije toliko inicijalno bitno, eventualno se tome obradujem kad sam već uveliko sa nekim :D

Opšti utisak u odnosu na samo pitanje, i ono što smatram da bi me (ili ne bi) zadržalo na duže staze - mozak.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610952#p2610952]Taki napisao:[/url]Neam pojma kako to da objasnim. Znam samo da se teško zaljubljujem.
Nije mi fizički izgled na prvom mestu, ali svakako bi ta osoba trebalo da bude slatka, kao što jeste. Ona... da... ljubav moja. :love:
Što reče sreća ovaj dama iznad:
u to nešto što opet ne znam da definišem nego jednostavno osetim
:yes:
de nestala Taki?

ot

Poprilično sam sigurna da bih se sada zaljubila u bilo koga ko bi mi doneo palacinku iz Pinokia sa orasima i šećerom. Ako uz to ima koji gram vu, pa nema - udajem se.
Zaljubljujem se u hrabre ljude. Pod tim podrazumijevam one koji su se spremni rastaviti da bi se opet sastavili, oguliti/dekonstruirati 'ljuske' neautentičnosti, fobija, zastoja, implozija i ponovno se rekonstruirati onakvi kakvi zaista jesu - ranjivi/jaki, pametni/glupi, geniji/budale, empatični, autentični, humanisti.
Korisnikov avatar
By Macan86
hmmm...kod mene je nekako uvek presudna neka mala sitnacia koja je posebna samo za tu osobu...Ponekad je to smisao za humor,ponekad način razmišljanja...pogled,osmeh,boja glasa...bilo šta što mi se kod nekog svidi.
Izgled i nije uopšte presudan,jer obično kad mi neko samo zapane za oko na prvi pogled na kraju se ispostavi da nemogu da ga svarim kao osobu...
Korisnikov avatar
By Horcrux
Veoma je tesko da mi se neko uopste svidi (kao osoba), a o zaljubljivanju da ne pricam. Sa vecinom ljudi nemam apsolutno nista zajednicko i do sada nisam upoznao osobu koja moze da mi drzi paznju na duze vreme (ovo se sve odnosi i na prijatelje). Ne znam da li previse ocekujem ili sam previse iskljuciv ili se lose prilagodjavam ili stagod. U svakom slucaju, ako se ikad ne daj boze zaljubim, poseticu ovu temu ponovo.
Korisnikov avatar
By IriS
juju, pa ja se više ni ne sećam kad se to poslednji put dogodilo :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Hys.
Prvo videh ovo i umrem od smeha :radosnice:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2308972#p2308972]Anhedonie napisao:[/url]eh da je u mozak ne bih bio sa tebrom :krezavi:

salim se, fizicki izgled me privuce a mozak odrzava privlacnost. lepi a glupi su mi kratkotrajni a pametni i ruzni ne mogu da me privuku nikako. dakle: lepota je obavezna ali ne i dovoljna, kao i mozak.
a onda ovo i onda prestanem da se smejem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2385635#p2385635]scout_finch napisao:[/url]i'm a sucker for a pretty face.
:cut:
By Nicholas
Uglavnom ako je neko lep i bacim se u stalkovanje po društvenim mrežama i zagrejem se, a onda uživo čujem glupost kako navire iz usta, sva lepota se pretvori u nešto trulo, prosto gadno i to me odbije brže nego bilo šta drugo.

Lepota je potreban ali ne i dovoljan uslov :P
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!