Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Kao sto rekoh retko su mi se desavala zaljubljivanja. Mada sa ovim u koga sam bila zaljubljena, bila sam strasnooo opsednuta takodje. Nakon sto smo raskinuli jos bar sest meseci sam svakodnevno mislila na njega, svako vece i jutro. Evo i sada dok pisem odmah mi bude lose kada se setim da mu vise nikada necu cuti glas. Osecam se kao psihopata ponekad, Cesto sam razmisljala da ga zovem sa nepoznatog broja, pa samo da ga cujem kada se javi-eto do te mere mi je nedostajao. Problem je bar kod mene ta neka idealizacija a nismo bili dovoljno dugo zajedno da razbijem iluzije
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811137#p2811137]littlemolecule napisao:[/url]Kao sto rekoh retko su mi se desavala zaljubljivanja. Mada sa ovim u koga sam bila zaljubljena, bila sam strasnooo opsednuta takodje. Nakon sto smo raskinuli jos bar sest meseci sam svakodnevno mislila na njega, svako vece i jutro. Evo i sada dok pisem odmah mi bude lose kada se setim da mu vise nikada necu cuti glas. Osecam se kao psihopata ponekad, Cesto sam razmisljala da ga zovem sa nepoznatog broja, pa samo da ga cujem kada se javi-eto do te mere mi je nedostajao. Problem je bar kod mene ta neka idealizacija a nismo bili dovoljno dugo zajedno da razbijem iluzije
Vi ste onda biseksualna, kad ste mogla i sa muskarcem biti bez osjecaj gadjenja itd, ne cista lezz... Samo pazite da se ne upustate sa zenama u odnos nije povezano sa nekim razocaranjem sa muskarcima jer to vam nece previse pomoc ako je tako i shvatiti cete to I sama. To se biseksulkama cesto desava, da se krivo protumače. Mi nismo nista bolje zato jer smo zene. Sve neugodne situacije koje ste dozivjele tako sa muskarcima mozete i sa lezbijkom. Nismo svete. Ali dobro, ako vam se fizicki svidjaju zene onda ok i ako ne tjerate neki inat .....jos i opsjednuta toliko... Mislim, ajd poslije prekida, i ja sam znala intenzivno mislit o svojoj curi i imati poriv da je nazovem ali nisam htjela nikad tu slabost pokazat i zvati je sad ko moron...ponos neki treba imati.Poslije vas prodje koda nikad niste ni znali tu curu.

Vi ste ili biseksualna ili straight zena, niko od nas nema pravo rec ni da ste bi ni da ste straight. Vi sama procijenite samo nemojte raditi show od toga... I lezbijka je zena koju nikako ne privlače muškarci vec samo zenke.. znate... Bilo bi interesantno da ste tako intenzivno mislile o nekoj zeni itd... Ovako pomalo djeluje kao da si utucena straight zena koja zeli utjehu od lezbijke - mislim, ne zamjerite... Ja vam bas sa bi curama nisam na ti... Ne razumijem šta vam je u glavi, kao sto sam vec negdje pisala.
Mislim da sam vec i spominjala da sam anksiozna pomalo, imam tendenciju da se prepustam mislima. Krenula sam kod psihologa za to i neku blazu depresiju. Sto se tice muskaraca samo sa njim mi se desilo to "ludilo", bila su jos dvojica koja su me privukla fizicki. E sada sa obzirom da osecam i nesto cudno sa devojkama pocela sam da mislim da sam lezbejka i da sam sebe terala da mi se svidi taj lik da ne bih sebi priznala da sam u stvari lezbejka. Moguce je i da sam biseksualna, ne znam sto sam uvek sve gledala izricito ili-ili... Sto se tice devojaka secam se da sam bila bliska sa nekim drugaricama i da sam hvatala sebe da razmisljam kako su lepe. Plus znam da nisam podnosila kada bi nasle momke. Da li je to zato sto bi onda imale manje vremena za mene ili je to cista ljubomora, vise ni to ne znam. Eto haosu mi je u glavi. Pocela sam da se dopisujum sa jednom devojkom pa cu videti. Slusala sam na youtube-u coming out pricu Ingrid Niesen. Uglavnom ona je do 25 imala momke i povremene ispade sa devojkama, da bi onda konacno pukla i priznala i sebi i drugima da je lezbejka. Ono je imala brdo veza sa muskarcima, jedino sto je rekla ne da su joj se gadili ali da joj nije bio wow. Dok npr kada se ljubila na jedno vece sa devojkama da joj je bilo odlicno.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811195#p2811195]littlemolecule napisao:[/url]Mislim da sam vec i spominjala da sam anksiozna pomalo, imam tendenciju da se prepustam mislima. Krenula sam kod psihologa za to i neku blazu depresiju. Sto se tice muskaraca samo sa njim mi se desilo to "ludilo", bila su jos dvojica koja su me privukla fizicki. E sada sa obzirom da osecam i nesto cudno sa devojkama pocela sam da mislim da sam lezbejka i da sam sebe terala da mi se svidi taj lik da ne bih sebi priznala da sam u stvari lezbejka. Moguce je i da sam biseksualna, ne znam sto sam uvek sve gledala izricito ili-ili... Sto se tice devojaka secam se da sam bila bliska sa nekim drugaricama i da sam hvatala sebe da razmisljam kako su lepe. Plus znam da nisam podnosila kada bi nasle momke. Da li je to zato sto bi onda imale manje vremena za mene ili je to cista ljubomora, vise ni to ne znam. Eto haosu mi je u glavi. Pocela sam da se dopisujum sa jednom devojkom pa cu videti. Slusala sam na youtube-u coming out pricu Ingrid Niesen. Uglavnom ona je do 25 imala momke i povremene ispade sa devojkama, da bi onda konacno pukla i priznala i sebi i drugima da je lezbejka. Ono je imala brdo veza sa muskarcima, jedino sto je rekla ne da su joj se gadili ali da joj nije bio wow. Dok npr kada se ljubila na jedno vece sa devojkama da joj je bilo odlicno.
Ma vrlo vjerovatno da si ili lezz ili bi ... ne vjerujem da ti je ovo kad si ljubomorna kad cura nađe dečka - da je to zato jer će imat manje vremena za tebe, to jednostavno ne bi tako išlo. Dijelim taj osjećaj, pošto prijateljice iako su straight, mogu nam biti neke platonske ljubavi pa nam dođe krivo, bez obzira što su straight, jel.
Samo polako. Sve će to sjest na svoje, bez brige. ;)
Da moguce da su mi se one svidjale a ja sam to sebi pravdala da su mi prijateljice. Secam se pogotovo za bivsu cimerkom sa kojom sam bas bila bliska i zivele smo dve godine zajedno. Kada je nasla decka prvo sam mislila da mi smeta jer je on bio iritantan i dosadan, a posle sam primecivala da se cudno osecam dok je grli i sl. Mada nikada sebi mozda nisam dozvolila da se upustam u neka mastanja o njoj i sl, ali secam se tog odvratnog osecaja kada bi je zagrlio. Takodje mi je bilo neprijatno kada bi me ona zagrlila ili spustila onako glavu na rame
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811174#p2811174]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811151#p2811151]heksagon123 napisao:[/url]
Ja vam bas sa bi curama nisam na ti... Ne razumijem šta vam je u glavi, kao sto sam vec negdje pisala.
Ne znas sta je u glavi biseksualnih zena?
Pa ne znam stvarno...ali neću od toga raditi problem više. Nek rade šta žele, to što su me biseksualke sjebale najčešće i sto zbog toga mislim sve najgore o njima ne bi trebalo toliko izlaziti na vidjelo pred drugim ljudima jer nije fer prema njima. To su samo dogadjaji iz mog života kojima se ja vodim kao i svi ljudi kad se opeku. :misici:
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811220#p2811220]littlemolecule napisao:[/url]Ma sve vise sam ubedjena da nisam strejt, verovatno sam bi, posto mi je bilo prelepo sa tim likom.
Ma preslatka si molekulice vidis da si brzo dosla do odgovora, svi odgovori su u nama :)Ja mislim da si ti vec znala šta si kad si došla tu al onda si htjela da ti mi damo potporu...imaš je .
Da trebala mi je podrska, jer imam vrlooo konzervativne roditelje. Jedan od najboljih drugova iz detinjstva se javno izjasnio kao gej i od tada mi moji maltene brane da se vidjam sa njim. Sada su prohvatili da cu se ja druziti sa njim, medjutim jos uvek koriste svaku priliku da ga popljuju :(. Takodje uglavnom imam drugarice, sve naravno strejt i takodje malo zatvorenijih pogleda. Najgore je sto sam i sama razvila tu autohomofobiju od takvog okruzenja. Inace bila sam na dejtu sa onom devojkom sto sam spominjala. Mislim da smo se obe razocarale kada smo se ugledale. Doduse mene je vise smorio njen tako neki bezveze pogled. Pomislila sam mozda ce biti bolje kada krenemo da pricamo. Medjutim bila je svo vreme smorena, ja sam morala da vodim razgovor. Popizdela sam kada je vrlo uppadljivo gledala na sat pa sam joj rekla da se prosetamo i ubrzo smo se rastale. Ne znam sto sam i ja utripovala da ce mi se odmah prva devojka svideti...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
sasvim je normalno razviti autohomofobiju u homofobnom okruzenju ali uz rad na sebi ona nestane. pokusavaj sto vise da hvatas sopstvene predrasude i ubedjenja, da bi izbacila homofobiju iz sebe moras je prvo primetiti, sve dalje je stvar izbora u trenutku.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811282#p2811282]littlemolecule napisao:[/url]Da trebala mi je podrska, jer imam vrlooo konzervativne roditelje. Jedan od najboljih drugova iz detinjstva se javno izjasnio kao gej i od tada mi moji maltene brane da se vidjam sa njim. Sada su prohvatili da cu se ja druziti sa njim, medjutim jos uvek koriste svaku priliku da ga popljuju :(. Takodje uglavnom imam drugarice, sve naravno strejt i takodje malo zatvorenijih pogleda. Najgore je sto sam i sama razvila tu autohomofobiju od takvog okruzenja. Inace bila sam na dejtu sa onom devojkom sto sam spominjala. Mislim da smo se obe razocarale kada smo se ugledale. Doduse mene je vise smorio njen tako neki bezveze pogled. Pomislila sam mozda ce biti bolje kada krenemo da pricamo. Medjutim bila je svo vreme smorena, ja sam morala da vodim razgovor. Popizdela sam kada je vrlo uppadljivo gledala na sat pa sam joj rekla da se prosetamo i ubrzo smo se rastale. Ne znam sto sam i ja utripovala da ce mi se odmah prva devojka svideti...
Prema opisu koji si dala o njoj i prije izlaska, dalo se naslutiti da će tako biti. Mukotrpan je posao naći prvu osobu svima ne samo lezz curama. Da si tražila seks, mogla si ga dobit možda i od nje tako smorene, ali pretpostavljam da naravno tražiš nešto više :)...
Bez brige, naići će suđena.
Uvijek možeš i tu što si našla pitat da izađete van prijateljski u neki klub za cure, u Švici toga ima ko pljeve sigurno. Pa vidjet šta ima na meniju od cura :).. razmijenit brojeve itd, sve se svelo na staru školu upoznavanja, lezz cure ne žele više biti net ljubavnice i ne vidjet se nikad !, nek se zna.. Prelazimo na akciju :skuter:

a svima nama bi roditelji svim srcem bi željeli da smo straight---- meni je čak palo na pamet da probam ne prakticirat lezz odnose već da živim u celibatu do smrti i sama ko vuk ...i još me ulovi takva pomisao- sve je to plod lošega okruženja... probaj to ne shvaćat toliko osobno, da kada to govore- loše stvari , ne znaju što govore. Nijedan roditelj ne želi imat tužno dijete koje će sa 70, 80,90,100 godina umrijet samo i napušteno, a opet mi im ne želimo stvarat neugodu i tako u krug... Na koncu bitno je radit stvari koje su ispravne za nas i raditi ih iz pravih razloga i to je formula sreće. Bit će bolje!!
Pa da delovala mi je ona i iz dopisivanja da ocekuje da ja preuzimam inicijativu. Mislim ok nije mi problem, ali naravno ako dobijam neke normalne odgovore, medjutim ono je bilo na nivou da/ne, uzas. Jos se ja trudila da budem ljubazna i sl a ona zvera na sat :/. Pisala mi je pre toga da zeli samo vezu, tako da ne verujem da bi se lako upustala u nesto. Meni je generalno problem da budem opustena, osim ako ne popijem litru votke maltene :p. Inace mi treba bas da upoznam osobu da bih se opustila. Mislim da su mi se zato i svidele neke prijateljice, ali to nikada nije bilo na prvu loptu, nego bas kada upoznam nekoga. Nista nastavicu da se dopisujem, pa pisem ako se desi nesto zanimljivije :p. Sto se tice homofobije pokusavam sebi da osvestim te momente i da se ne trudim vise toliko da me svi, apsolutno svi prihate. To mislim da vucem malo od usvajanja, bas imam potrebu da me svi prihvate, odobre i vole, jer negde duboko osecam da nisam vredna ljubavi. I bas mi je tesko da ne gledam sebe kao nize bice. Pritom mislim generalno. Imam bas bas nisko samopouzdanje, pa stoga i toliki strah od sopstvene seksualnosti.... Ali vreme je da menjam sve to, ne zelim to sto da kazes da prodjem ceo zivot nesrecna
Nema smisla svidjeti se svima, to bi značilo da si bezlična osoba koja se oblikuje po drugima. Treba svako imat svoje ja, svoj gard..a na svijetu ima toliko loših i zlih ljudi koji se uopće ne osjećaju loše zbog toga tako da mi je to kad se neko osjeća da je manje vrijedan od drugi bez normalnih razloga užasno žao....
Misli na sebe, roditeljima koji su te usvojili si uljepsala život i i dalje ga uljepšavaš, seksualnost to neće promijeniti sigurno... Da li ćeš im govoriti o tome ili ne, to je tvoja odluka i nema ispravnog i krivog...ja sa svojima ne govorim o tome iako znaju.
Ma da shvatam da je to nesto iracionalno i da treba vise da gledam sebe, Ovo za moje je vise strah, ali svakako nema potrebe da im govorim.

Ne znam sta je to ovde na chatu sve mi pisu neke ribe za parove ili neke u fazonu partijanja. Sada se dopisujem sa nekom likusom od 40 godina, ono kontam mozda me nauci necemu... pisem ukoliko bude bilo nekih desavanja :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811339#p2811339]littlemolecule napisao:[/url]Ma da shvatam da je to nesto iracionalno i da treba vise da gledam sebe, Ovo za moje je vise strah, ali svakako nema potrebe da im govorim.

Ne znam sta je to ovde na chatu sve mi pisu neke ribe za parove ili neke u fazonu partijanja. Sada se dopisujem sa nekom likusom od 40 godina, ono kontam mozda me nauci necemu... pisem ukoliko bude bilo nekih desavanja :)
Ne idem na chatSrbija pa ne znam , ali pretpostavljam da je kao i gay.hr samo što je tamo malo drugačije složeno..kad ti se jave takve, stjeraj ih u k* i probaj stvarno ić u lezz klubove...ja sam mislila da su starije nešto al ja ih zamišljam kao kuražnije od sebe zbog iskustva no one to većinom nisu što me neugodno iznenadi.. ja sam evo na gay.hr-u malo nešto pisala ovako na temama ali skroz skroz malo i onako više malo provokativno da privučem pažnju žena i odma odma su mi se javile četiri žene i počele dopisivanje u mom provokativnom tonu :) e to mi se svidja i čiste su lezbijke, malo starije od mene :) baš lijepo..takodjer počeo mi se profil lajkat ko lud tamo . Ženke se love :) hihi ...
Piši kako je bilo tebi..
Ne znam sa jedne strane masa devojaka na chatu, a mislim da ulici do sada nikada nisam videla gay par. Nekako su ovi Svajcarci dosta zatucani u nekim stvarima, imaju jos uvek patrijahalne momente, bar u nemackom delu. Bila sam jednom prilikom do Kelna za vikend gde sam iznenadila koliko su ljudi otvoreniji i zaista ima mnogoooo vise gay parova. Da se vratim na onu od 40god. Ispistavilo se da je bila u braku, ima i sina iz tog braka i nedavno je shvatila da zapravo voli devojke, tako da nije nista bolja od mene. Masa devojaka mi ne odg na poruke ili nakon par dana, ne znam nisam navikla da ja budem toliko proaktivna pa mi sve to cudno pada. Sada se dopisujem sa nekom devojkom mojih godina, samo sto me nervira njen prepotentni stav. Kao svi zivi su glupi, seljaci samo je ona pametna i sl. Doduse lepa mi je ovako, pa bih zbog toga volela da je upoznam, mada nisam sigurna nasta bi taj dejt licio :/. Mozda sam i previse nenapadna u porukama, probacu i ja da zvucim malo ostrije, samo sto nekako onda to nisam ja, al ajde.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811577#p2811577]littlemolecule napisao:[/url]Ne znam sa jedne strane masa devojaka na chatu, a mislim da ulici do sada nikada nisam videla gay par. Nekako su ovi Svajcarci dosta zatucani u nekim stvarima, imaju jos uvek patrijahalne momente, bar u nemackom delu. Bila sam jednom prilikom do Kelna za vikend gde sam iznenadila koliko su ljudi otvoreniji i zaista ima mnogoooo vise gay parova. Da se vratim na onu od 40god. Ispistavilo se da je bila u braku, ima i sina iz tog braka i nedavno je shvatila da zapravo voli devojke, tako da nije nista bolja od mene. Masa devojaka mi ne odg na poruke ili nakon par dana, ne znam nisam navikla da ja budem toliko proaktivna pa mi sve to cudno pada. Sada se dopisujem sa nekom devojkom mojih godina, samo sto me nervira njen prepotentni stav. Kao svi zivi su glupi, seljaci samo je ona pametna i sl. Doduse lepa mi je ovako, pa bih zbog toga volela da je upoznam, mada nisam sigurna nasta bi taj dejt licio :/. Mozda sam i previse nenapadna u porukama, probacu i ja da zvucim malo ostrije, samo sto nekako onda to nisam ja, al ajde.
Pa nisam ja napadna nego ja dodjem recimo na neku temu i napišem nešto provokativno na šta će se upecat cure koje tražim :)..pa dodjem na neku temu ne znam o seksu pa pisem i tako i onda napišem nešto i žene to vide a tamo je forum ko fejs - možeš lajkat i vidjet ko ti gleda profil...i te žene koje ja ciljano provociram kroz te seksualne teme mi se i jave, lajkaju itd... Evo baš mi se javila jedna sa izjavom- nema šanse da ćeš mene dominirati, kad te ja ulovim ...bla bla hahahah I tako, vidjela je valjda moj komentar pa nastavlja u istom tonu..pa mi se javljaju sa forom da bi me izvele van, ja pitam gdje, one kazu- u svoju sobu hahahah . Jedna mi se javila i rekla - šta nudim zauzvrat? Itd :D..Al zato što momentalno privlačnim na sebe takve cure koje su snažne, čvrste, samouvjerene i spremne te kresnut ako ti zatreba :D ...nekako nisam sad za one duge veze gdje sve ide polako nego sam malo otvorenija za nešto drugo iako jako vjerujem u ljubav i vjernost, brak koji želim imati da budućom jednoga dana, ali moram se sad malo izživjeti :).

Tako da, budi malo provokativnija, zainteresiraj ih :D
Nije loše malo podbadat tako slatko, kao u kemiji- s povišenjem temperature raste brzina reakcije :D , pa ti malo povisi temperaturu :D ...
Inače sam i ja po prirodi vise introvert sa nekim ekstrovert momentima :) ... Ali ono probaj privući ono što očekuješ od cure sada u ovom momentu i što ti treba. Pa ako se iz toga izrodi veza, ljubav super, svaka veza te uči lekcije tako da je dobro, ne odustaj.
Ma meni od silnih porodicnih problema i sranja nije bilo do zivota a ne do seksa. Sada se to smirilo i ja tek skontala da mi je neka bas lepa devojka pisala na jednoj od aplikacija, Pocele smo pricu deluje mi normalno i nadam se da cemo se zaista naci. Javljam kako je bilo, Nadam se da nece biti smorina nakon pola sata
Svakako javi, ja sam si našla dvije onako usput koje su mi ok, samo za seks kad god ja hoću.Iskoristit ću njihove ponude u momentu lad će mi trebati, sad nisam za stvaranje kaotičnosti niti za te ekzibicije.mislim moguće da se razvije u nešto više Al neću ja inzistirati sigurno na takvo čemu, ako se desi , desi..:) . I takoo :). Obje su mi bile iskrene da su otvorene za tu mogućnost s time da mislim da me obje zezaju i zapravo ciljaju na imanje veze samnom i obje vole neobične ljude pa se ni ne treba čuditi što su nabasale na mene. :) ..Al obje imaju ono nešto, momentalno ne znam koja mi se više svidja :) .Treba ih bolje upoznati da se odredi takvo što. Mislim, moguće je i da imam maglu u ruci s njima, sve je to ono poprilično nesigurno....ali ni ne dajem previše od sebe, pa ajde, a sve ipak teče svojim tokom.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
U Dekstera sam zaljubljen već 12 godina! :love:
Mislim da je harizmatičniji i lepši i od samog Breda Pita!

Slika govori više od 1000 reči:

Slika
Korisnikov avatar
By Delete
Ne znam koliko sam tacno puta bila zaljubljena u zivotu, ali recimo da je prosek 3X godisnje.
Ne svaki put u osobe koje su bile zaljubljene u mene. Ono sto mi se desavalo je to da kad bih osetila intenzivne emocije prema drugaricama, za koje pretpostavim da nemaju tu vrstu osecanja prema meni, moje ponasanje bi se promenilo (trudila bih se da sam konstantno u centru paznje, sto moze biti iritantno za drugu stranu, a dosta iscrpljujuce za mene) a ne bih verbalizovala ono sto osecam.
Danas, sa 32 godine, kad mi je jasan obrazac nakon gomile nesrecnih zaljubljivanja, korigovala sam ponasanje do te mere da bude podnosljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!