[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2811577#p2811577]littlemolecule napisao:[/url]Ne znam sa jedne strane masa devojaka na chatu, a mislim da ulici do sada nikada nisam videla gay par. Nekako su ovi Svajcarci dosta zatucani u nekim stvarima, imaju jos uvek patrijahalne momente, bar u nemackom delu. Bila sam jednom prilikom do Kelna za vikend gde sam iznenadila koliko su ljudi otvoreniji i zaista ima mnogoooo vise gay parova. Da se vratim na onu od 40god. Ispistavilo se da je bila u braku, ima i sina iz tog braka i nedavno je shvatila da zapravo voli devojke, tako da nije nista bolja od mene. Masa devojaka mi ne odg na poruke ili nakon par dana, ne znam nisam navikla da ja budem toliko proaktivna pa mi sve to cudno pada. Sada se dopisujem sa nekom devojkom mojih godina, samo sto me nervira njen prepotentni stav. Kao svi zivi su glupi, seljaci samo je ona pametna i sl. Doduse lepa mi je ovako, pa bih zbog toga volela da je upoznam, mada nisam sigurna nasta bi taj dejt licio :/. Mozda sam i previse nenapadna u porukama, probacu i ja da zvucim malo ostrije, samo sto nekako onda to nisam ja, al ajde.
Pa nisam ja napadna nego ja dodjem recimo na neku temu i napišem nešto provokativno na šta će se upecat cure koje tražim
..pa dodjem na neku temu ne znam o seksu pa pisem i tako i onda napišem nešto i žene to vide a tamo je forum ko fejs - možeš lajkat i vidjet ko ti gleda profil...i te žene koje ja ciljano provociram kroz te seksualne teme mi se i jave, lajkaju itd... Evo baš mi se javila jedna sa izjavom- nema šanse da ćeš mene dominirati, kad te ja ulovim ...bla bla hahahah I tako, vidjela je valjda moj komentar pa nastavlja u istom tonu..pa mi se javljaju sa forom da bi me izvele van, ja pitam gdje, one kazu- u svoju sobu hahahah . Jedna mi se javila i rekla - šta nudim zauzvrat? Itd
..Al zato što momentalno privlačnim na sebe takve cure koje su snažne, čvrste, samouvjerene i spremne te kresnut ako ti zatreba
...nekako nisam sad za one duge veze gdje sve ide polako nego sam malo otvorenija za nešto drugo iako jako vjerujem u ljubav i vjernost, brak koji želim imati da budućom jednoga dana, ali moram se sad malo izživjeti
.
Tako da, budi malo provokativnija, zainteresiraj ih
Nije loše malo podbadat tako slatko, kao u kemiji- s povišenjem temperature raste brzina reakcije
, pa ti malo povisi temperaturu
...