Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Perem, kad god mogu, a skoro uvek mogu. Zato što sam se istrenirao da pražnjenje creva obavljam u 95 posto slučajeva kod svoje kuće. To je i higijenski, a lančano donosi i znatnu uštedu vremena, oportunitetni trošak nepranja dupeta u odnosu na pranje istog redovno je veći. Proverite.
Ako sam baš prinuđen da praznim creva van kuće, obradujem se ako u objektu postoji BIDE, a ako ga nema, obrišem se toalet papirom i pritisnem dobro na čmar vlažnu maramicu. :wcsolja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dešavalo se, doduše, da me pritera i kad sam na nekom otvorenom, beznadežnom prostoru, bez šanse da se dokopam blagovremeno nekog, kakvog-takvog klozeta. U takvim nemilim slučajevima, sreća, pa ih je bilo jako malo, creva ispraznim na licu mesta i žrtvujem svoje gaće, kojima temeljno izbrišem guzicu, jer ne trpim tragove pražnjenja creva ni u jednoj varijanti na sebi. To svima preporučujem, ako se ikad nađu, a naći će se u takvoj situaciji. Pocepajte gaće na sebi, ne žalite, kupićete druge i temeljno se obrišite. Guz papir, ili , ne daj Bože, obična papirnata maramica - rupčić nisu dostatni, odnosno dovoljni za brisanje kenjare. :nono:
Korisnikov avatar
By spliff
ako kenjam kod kuce, obavezno se tusiram nakon toga
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa... o tome je tema zwenki :sveca: sta si ocekivao da procitas ovde?
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673167#p2673167]Anhedonie napisao:[/url]pa... o tome je tema zwenki :sveca: sta si ocekivao da procitas ovde?
"Rolnu toalet-papira razmotao je jednom rukom za samo 17,30 sekundi" (klik)

Slika

"Postaviti kamere u WC da se vidi ko briše dupe indigom! "
(klik)

"JEDEM TOALET PAPIR, NE MOGU DA PRESTANEM"
(klik)

"PAKAO U VENECUELI: Zavladala nestašica toalet-papira! "
(klik)

"Policija razbila lanac šverca toalet-papira u Venecueli, zaplenila 2.450 rolni! "
(klik)

... samo su neki od predloga

(Ovaj Telegraf nije normalan, u stvari sam tražio briljantan članak o tome kako PRAVILNO prvi put otići kod partnera u wc)
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2673146#p2673146]*deni* napisao:[/url]Perem, kad god mogu, a skoro uvek mogu. Zato što sam se istrenirao da pražnjenje creva obavljam u 95 posto slučajeva kod svoje kuće. To je i higijenski, a lančano donosi i znatnu uštedu vremena, oportunitetni trošak nepranja dupeta u odnosu na pranje istog redovno je veći. Proverite.
Ako sam baš prinuđen da praznim creva van kuće, obradujem se ako u objektu postoji BIDE, a ako ga nema, obrišem se toalet papirom i pritisnem dobro na čmar vlažnu maramicu. :wcsolja:
Pa da, na nasu emancipaciju racunaju i proizvodjaci vesa danas posto sve veci procenat likre trpaju u gace te je pranje na visim temperaturama neizvodljivo. :vesmasina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Eto vidiš. Još jedan dokaz da je moj patent tačan. Apsolutno. :deni:
+ josh jedan praktichan savet:

Obavezno sachuvajte neiskorishcene papirne salvete, jer nikad ne znate kad bi vam mogle zatrebati !!

Na primer, ja sam chest posetilac restorana "brze hrane", te po zavrshenom obedovanju uredno spakujem i odlozhim vishak salveta u dzep. Na taj nachin, kad me "protera", dovoljno je samo da nadjem neko intimnije mesto + gace ostaju u "jednom komadu" (detalji u prilogu):

Korisnikov avatar
By Mars
... ili imajte uvek kod sebe paketić papirnih maramica

A iskorišćene rolne papira mogu da se iskoriste za ovo:

Slika
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ha, bas korisno^

Mada, mene bi mrzelo da ih pakujem svaki put kad koristim neki kabal, tako da bi bili u istom haosu kao sto su i sad
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!