Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
da li si me razumeo, b l o w h i m
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam mrtav ozbiljan, bolje sjebi prijateljstvo nego posle da se kajes jer nisi nikad nista pokusao, svakako ce se prijateljstvo sjebati kad tad LJUDI SU ZAMENLJIVI POSLUSXAJ ME :drama:
Ljudi su zamjenjivi je moja fraza koju rabim da provjerim kako ce netko reagirati na istu... :lol:

Ako se lako slozi s tim, nebitan/nebitna je.

Jao, koliki off.

Kirito, javi sto se desilo na koncu, bog ti pameti dao.
Korisnikov avatar
By bern
auuu, uvucite mačeve pravednosti... sjecnućete sebi.. jezik.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ovo je meni uvek bila zanimljiva stvar kako s ovim, pogotovo u homofobičnim društvenim i homofobičnim peer-pressure okruženjima.
ono što bih ja rekao u ovakvim situacijama je da je bitno naglasiti normalnost BISEKSUALNE (ne odmah gej orijentacije, već biseksualne) orijentacije, pogotovo u ovakvim situacijama kada gej dečko ima hots for a seemingly "hetero" or indeed hetero (but not totally exclusive one) momka, naročito ako je gej dečko seksualno pasivan, submisivan, a onaj hetero, je li, takoreći tipično, seksualno aktivan, dominantan. u najmanju ruku, da se može artikulisati šta se oseća, čak i da ga taj hetero momak odbije (čak i iz razloga ne nužno homofobičnog već i onog iz kog i npr. jedan gej odbije drugog geja, npr. neobostranost seksualne privlačnosti), cilj jeste da se nekako učini da se ne uruši prijateljstvo, ukoliko mu to prijateljstvo tako puno znači, ali da se prodrmaju pa poželjno i uruše tabui koje nameće heteroseksizam i homomržnja/homofobija. konkretno, npr. reći tom hetero momku da neće postati gej ako da šansu biseks strani njegove hetero seksualnosti te da su većina samoizjašnjenih "totalnih pravih hetero strejt" hetero muškaraca uključujući i one bahate, hvalisave "totalno prave hetero strejt" hetero muškarce zapravo inherentno i latentno manje ili više s određenim biseksualnim barem potencijalom ako ne čak i iskustvom. samo, to je najveći društveni tabu u skoro svakom društvu. taj idiotski tabu treba drmati! seksualno govoreći, dakle, bez neophodnih ljubavno-romantičarsko-emocionalno-sentimentalnih vezivanja. (i toga može biti, ali manje su verovatnoće s hetero ili pretežno hetero tipom, više s samorealizovanim biseksualnim tipom, te, svakako, gejem).

tako da iako možda iznenađujuće, ja sam skoro pa blizu da se ponajviše složim s MDNA-ovim savetom ovde, samo mnogo opreznije i na način naglašavanja normalnosti biseksualnosti kao što već rekoh sve iznad, a autoru teme bih savetovao safe sex i da ne očekuje emocionalno-ljubavno vezivanje, mada, nije isključeno da i tog može biti.
tako nekako.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!