Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

i svi postovi Denijevi

Pa jel dobio prsten natrag?

Cecine kasete od Statija??
Korisnikov avatar
By *deni*
Strašno.
A i ti, Tungi, nemaš druga posla, nego da kopaš po forumskom smrdljivom, prljavom vešu.
Nisam ni želeo da mi se vrati prsten, nego sam bio besan nešto na njega, pa sam ga ganjao i po internetu i uživo.
:bic:
A prsten je kupljen od juvelira, koji su prodavali srebro po firmama na kredit.
Kupio sam jedan sebi i jedan njemu.
:)
Korisnikov avatar
By Mars
Jao kad se samo setim kako mi je cimerka uzbudjeno prepricavala neku epizodu Beverly Hills 90210 kad je Brendon kupio prsten Kelly, pa se tu nesto silno iskomplikovalo...pa ga je on vratio u radnju a ona BRZO usla za njim i kupila sebi isti taj prsten i (kad je ostala sama sa prstenom) tuzno i zamisljeno rekla "Volecu te ZAUVEK, Brendone!" (ili Dilan, zaboravio sam)
By Kragi
deni i Morgan bili u semi? :trac:
Picka vam materina svi se sa svima izjebaste. :smeh:

Ont: Zvucacu mozda grubo ali poklone mahom prihvatam od prijatelja koji mi sa putovanja dovlace sto sta. Od obicne cokolade iz Belgije, preko baklava iz Istambula pa do odece i malkice vrednijih sitnica od kolaca.
Kad su bivsi u pitanju vise sam poklanjao a mahom prihvatao sitnice, gestove paznje, koji su mi znacili u tom trenutku. I da budem iskren nemam pojma gde su dzidzumidze niti mi sad nesto mnogo znace. I onako se trudim da nepotrebne sitnice drzim van svog okruzenja (minimalizam :smeh: ) pa ih trpam u kutije od puma ili adidas patika i stavim na tavan.
Ne bacam, ne h8ujem ali me i ne tangiraju bas.
Inace te fore vrati mi poklone ili vracam poklone, to mi se jos nije desilo a da budem iskren ako bi mi neki trazio, 'ladno bi' vratio. Skroz me zabole.
Korisnikov avatar
By mega therion
nikad nisam vracala mada je jedna htela da mi vrati.... Mecku od pola metra koju sam joj kupila za 18-i... Samo sam za jedan vezana, sve ostalo mi nista ne znaci. Gomilu sam dala u humanitarne svrhe....
Korisnikov avatar
By Sylar
Nisam ni jedan od poklona bacio. Smatram da bez obzira sto sa nekima nisam danas u dobrim odnosima da je steta baciti nesto sto me podsjeca na lijepe stvari koje su se davno desile...
Iako sam i sam imao prilike kada bi mi bivsi partner pokusao vratiti poklone koje sam mu darovao i to smatram jadnim (rekao sam mu da baci u smeće ako ga baš toliko smeta)...
Korisnikov avatar
By ROYAL
e poklone nisam vala ni dobijao (jesam jednu majicu i parfem), nisam vratio niti sam tražio nazad, ali sam vraćao stvari koje su ostale kod mene (slučajno ili namerno zaboravljene)
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Prodajem na limundu i kupindu, ili unistavam u naletu besa.
Salim se, cuvam poklone.... negde po budzacima, ali ih cuvam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nikad mi niko nije trazio nazad, nit sam ja trazila nazad.

I cuvam; ako je nesto nestalo, to je zato sto sam se selila milion puta.
By space_oddity
Od jednog bivšeg sam pobacala sve što nije bilo korisno (a nešto i što jeste) jer mi se zgadio ko niko.
Ostalo ne. Mada, i nisam dobijala neke poklone.
Od jedne devojke neke crvene gaće - koje su mi male :pucaodsmeha: mislim da negde još uvek (po)stoje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Te stare gaće, kad se izližu, zgodne su za brisanje prašine. :tepih:
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno. One sintetične, erotične od malo materijala ( tangice i sl. ) mogu da se koriste za završni glanc omanjih figurica od keramike, pepeljara i tome slično. :tepih:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Pretrgli su se sa poklonima, nisam imala potrebe da bacam :smeh:
Samo sam za jedan poklon vezana, htela sam da ga zapalim jednom prilikom ali nisam :lol:
Korisnikov avatar
By gnossienne
Pa ne, jedino u vezi toga je što sam znala da odbijam poklone za koje sam smatrala da nisu prikladni stepenu bliskosti među nama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!