- 08 Jan 2013, 10:53
Nisam očekivao da će jedno obično noćenje treće osobe, bez prethodne najave i konsultacija, izazvati tako fatalnu rekaciju. To mi je bilo ( a i sada je ) toliko neverovatno i fantastično da sam dugo tražio i mozgao o drugim mogućim razlozima, jer mi je delovalo nemoguće da je to noćenje razlog. Ali, dobro, život je pun apsurdnih, čudnih situacija, čudni su i ljudi, to tako treba prihvatiti i šlus. Šta da se radi.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498977#p2498977]Mage napisao:[/url]Pa jeste bezveze, ali sam propustio jedan detalj - Dan, dva pre njegovog naprasnog iseljenja, desilo se da sam u naš jednosoban stan doveo jednog kolegu na noćenje, ne na seks, već zaista samo na noćenje i smestio ga da noći u kuhinji, jer je stan imao samo jednu sobu, degažman, kuhinju, kupatilo i špajz.
@deni: wow... bas interesantna prica. Pomalo me je rastuzila, ali i razbesnela. Bas... bezveze.
Nisam očekivao da će jedno obično noćenje treće osobe, bez prethodne najave i konsultacija, izazvati tako fatalnu rekaciju. To mi je bilo ( a i sada je ) toliko neverovatno i fantastično da sam dugo tražio i mozgao o drugim mogućim razlozima, jer mi je delovalo nemoguće da je to noćenje razlog. Ali, dobro, život je pun apsurdnih, čudnih situacija, čudni su i ljudi, to tako treba prihvatiti i šlus. Šta da se radi.