Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2498977#p2498977]Mage napisao:[/url]
@deni: wow... bas interesantna prica. Pomalo me je rastuzila, ali i razbesnela. Bas... bezveze.
Pa jeste bezveze, ali sam propustio jedan detalj - Dan, dva pre njegovog naprasnog iseljenja, desilo se da sam u naš jednosoban stan doveo jednog kolegu na noćenje, ne na seks, već zaista samo na noćenje i smestio ga da noći u kuhinji, jer je stan imao samo jednu sobu, degažman, kuhinju, kupatilo i špajz.
Nisam očekivao da će jedno obično noćenje treće osobe, bez prethodne najave i konsultacija, izazvati tako fatalnu rekaciju. To mi je bilo ( a i sada je ) toliko neverovatno i fantastično da sam dugo tražio i mozgao o drugim mogućim razlozima, jer mi je delovalo nemoguće da je to noćenje razlog. Ali, dobro, život je pun apsurdnih, čudnih situacija, čudni su i ljudi, to tako treba prihvatiti i šlus. Šta da se radi.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499130#p2499130]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499043#p2499043]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2499029#p2499029]Anhedonie napisao:[/url]

i neguj sve aspkete svoje licnosti.
Da li bi i serijskom ubici dao taj savet? :awesome:
Ne, to nije od BOGA :sudija:

Ako mislis na seriju, nikad cuo za takvu
Ispravi se, koriguj se, Anhedonija, zaboga, neće ti pasti kruna s glave. Kaži - '' Neguj sve poželjne aspekte svoje ličnosti, kojima se u praksi ne krše Ustav i zakoni. ''
Sve do puberteta su me privlacile devojke... znaci do sestog razreda osnovne skole sam se kao lud zaljubljivao u devojcice. Jedino sam se u trecem razredu zaljubio u jednog decka koji je u nas razred dosao iz Slovenije. E onda od sestog razreda sve vise i vise su mi se svidjali muskarci. Srednja skola je prosla nekako bez nekog velikog cimanja oko toga sa kim cu da budem... imao sam par devojaka, sa deckom jos nisam bio. Na faksu sam imao devojku iako sam sve vise video da to nije to i ta duga veza je srecno okoncana :shmi:

Onda sam krenuo da upoznajem likova ali kako nista odgovarajuce nisam nalazio smorio sam se maksimalno. Usledila je jedna godina kada me zaista nista nije zanimalo. Nisam trazio nista! Ah kako je to bila lepa godina. Mirna. E onda je dosla burna godina, sve u svemu prvi put sam sa likom bio u 26oj godini. Od tada nisam vise nikada bio sa curom, samo sa muskarcima.

Smatram da je sve to trebalo mnogo ranije... a narocito da mi nije trebala onda devojka na faksu.
S obzirom da sam jos od pubertata znao da mi se svidjaju momci zaista zalim sto sam tako kasno krenuo u sve to.

Inace upoznajuci ljude vidim da ima i gorih od mene. Sve u svemu bolje i u 26 nego celog zivota da cutim i izigravam vernog muza i glumim savrsen brak kao sto ima ko zna koliko takvih slucajeva. Ortak je nedavno upoznao lika koji ima 55 i kome je to prvo iskustvo sa muskarcem. Ima buljuk dece, pece rakiju i verovatno redovno lema zenu... pravi srpski domacin. A ovamo drka na klince.... nego ovaj moj ortak se lozi na tatice pa su se skontali hahahahha
Korisnikov avatar
By mega therion
mislim da nisam mnogo propustila, jer sam od 16 bila iskljucivo sa devojkama. Prvog i poslednjeg decka sam imala sa 14, i od tad me momci nisu ni interesovali, nego sam se ja nesto suzdrzavala oko devojaka do 16-e. Od tad... Woohoo.... :lol:
Korisnikov avatar
By Sunce
boze, sto se nisam satirao od kurca? zasto?
Tražila sam najadekvatniju temu u kojoj bih mogla napisati post i usput vas pitati za mišljenje, nisam željela otvarati novu temu. Dakle...

Navela sam u par navrata ovdje da sam prilično kasno otkrila svoju seksualnost i još uvijek sam u fazi prihvatanja toga što mi se desilo, a desilo mi se kada sam se najmanje nadala...

Čitav život hetero, bila sa muškarcima, privlačili me... Privlače i danas... Imala prilike biti sa ženama, otvoreno mi pokazivale namjere, nisam, nisu me privlačile. Unazad par mjeseci...

Sasvim slučajno poslom dolazim u kontakt sa poznanicom, znale se samo iz viđenja, sjele na piće da dogovorimo neke stvari, u dužim vezama i ja i ona, ali od tog pića haos. Doslovni. Ni sama ne znam kako i zašto, sms poruka svakih 10 minuta svakog dana, posesivnost, ljubomore, svađe, pa mirenje, pjesme za laku noć i dobro jutro... Svađa, pa mirenje, pa nemir, nemir, do jednog dana, postavim direktno pitanje, what? Reci mi. Kuliranje, sve je to ok i ljudski. Jesam li luda onda ja ili je ovo nesvakidašnje... Borba sa samom sobom, odnos traje kako traje. To primjećuju svi ali ne govore otvoreno i glasno. U međuvremenu sam se odmaknula, naučila ograditi, ne razbijati glavu... Ne može tako, pati, ne može bez mene ni dan, sve gubi smisao, ovo se dešava jednom u 500 godina, kako ne uviđam? Pitam zašto mi to nisi rekla kada sam te pitala, nisam mogla, nisam shvatila kako me snašlo baš sa tobom, umom sam zatomljavala srce... Ništa se ne imenuje a ništa nije klasično prijateljstvo... Svjesna sam svega, još sam u fazi prihvatanja...

Vrijedi li ovo voditi i proživljavati kao prijateljstvo? Jednostavno pitanje... Tim više jer smo obje u vezi.

I da, rekla mi je da je privlače i žene. Rekla mi je to u startu.
Žao mi je godina i godina sprcanih na vezu sa muškarcem sa kojim, i da jesam strejt, sad kad razmislim nikad ne bi bio moj izbor. No, to su bile godine kad je neko bacio čini na mene :napitak:
tj. nezrelost, neinformisanost, zatucana sredina, ja zatucana itd,itd.
By majda007
Od kada znam za sebe svesna sam "one" strane koja je nekada bila zatrpana u magli, precutkivanju samoj sebi, danonocnim pitanjima koje sam sebi postavljala, umisljenim fazama i bila zanemarena.
Ne kajem se ni zbog cega sto sam uradila, ne smatram da je vreme koje sam provela sa muskarcima protraceno.
Zahvaljujuci onome sto smo bili izgradili smo ono sto smo danas.
Imam 23 godine i ni malo mi nije zabavno sto sam se tek sada udostojila da potpuno okrenem ledja strani koja me nikada zaista nije zanimala.
Neko je, u jednom od postova pominjao konja i magarca. E pa, dosta sam bila na magarcu, znajuci da mogu da se otarasim istog. Neprijatnost- tako opisujem svoje epizode sa muskarcima.
Dve duge veze, paralelno zaljubljivanje u zene. Pih.
Prosto mi je uvek bilo komplikovano sto sto sam jako izbirljiva. Tako je bilo i kada sam bila sa muskarcima. Naci zenu, pobogu, gde naci zenu? A kada ona naidje? Sta ako nije u tom fazonu?
Sta ako i sta ako?
Manjak informacija..

Koga briga...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2584680#p2584680]Markiza napisao:[/url]Žao mi je godina i godina sprcanih na vezu sa muškarcem sa kojim, i da jesam strejt, sad kad razmislim nikad ne bi bio moj izbor. No, to su bile godine kad je neko bacio čini na mene :napitak:
tj. nezrelost, neinformisanost, zatucana sredina, ja zatucana itd,itd.
Možda ti je baš to iskustvo trebalo da spoznaš ko si i šta. Zapravo, nije možda nego sam sigurna da je tako. Zato ne treba žaliti :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!