Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
dande napisao: Nisam siguran da li sam preuvelicao, mozda neke stvari jesam, mozda neke nisam. Npr., taj led u gace, to ne mora nista da znaci, obicna zajebancija. :)
Evo, treći put se vraćam gore i nigde ne vidim da si pre ovoga spominjao taj led u gaćama.
Gde se tačno taj led u gaćama spominje ?
:ledeni:
By dande
*deni* napisao:
dande napisao: Nisam siguran da li sam preuvelicao, mozda neke stvari jesam, mozda neke nisam. Npr., taj led u gace, to ne mora nista da znaci, obicna zajebancija. :)
Evo, treći put se vraćam gore i nigde ne vidim da si pre ovoga spominjao taj led u gaćama.
'E, da. Skoro smo bili na nekoj žurci, zezali se, i on je uzeo led iz kofice od pića i stavio mi u gaće. Dva puta. Mislim to ne mora da znači ništa, a možda i znači. Ja sam bio malo popio i on je sedio na prednjem sedištu, ja na zadnjem i tražio sam da mu pipkam bradavice, podigao je majicu i dao mi je. Pvo sam jednu, pa sam drugu, 'da ne plače'. Naložio sam se ko konj bio.'

:)
Korisnikov avatar
By Srklet
dande napisao: ne postoji nikakva autohomofobija, nego jednostavno s takvima se druzim, a s kim se, takav si. ili se pretvaraj da si takav. :lol:
ovo je textbook primjer autohomofobije.

zapravo je tuzno koliko ce ljudi od sebe praviti budalu, sliniti za nekim strejterom, izigravati klovna, jer nisu u stanju imati hrabrosti biti ono sto jesu.

the hate is coming! :indijanac:
By dande
Popeye napisao:
dande napisao: ne postoji nikakva autohomofobija, nego jednostavno s takvima se druzim, a s kim se, takav si. ili se pretvaraj da si takav. :lol:
ovo je textbook primjer autohomofobije.

zapravo je tuzno koliko ce ljudi od sebe praviti budalu, sliniti za nekim strejterom, izigravati klovna, jer nisu u stanju imati hrabrosti biti ono sto jesu.

the hate is coming! :indijanac:
pa sad sam ja kriv zbog ovoga sto osecam? :wow:
ja sam gej, znam to, bio sam sa momcima, naravno, ali mislim da nikad ni prema jednom momku necu osecati isto sto i prema njemu osecam. Jednostavno, nekad spavam i sanjam da sam s njim, znas li ti kakav je to topao osecaj. Onda se probudim i shvatim da je sve to bio san.
Korisnikov avatar
By *deni*
dande napisao:
*deni* napisao:
'E, da. Skoro smo bili na nekoj žurci, zezali se, i on je uzeo led iz kofice od pića i stavio mi u gaće. Dva puta. Mislim to ne mora da znači ništa, a možda i znači. Ja sam bio malo popio i on je sedio na prednjem sedištu, ja na zadnjem i tražio sam da mu pipkam bradavice, podigao je majicu i dao mi je. Pvo sam jednu, pa sam drugu, 'da ne plače'. Naložio sam se ko konj bio.'

:)
Pa da... Ja vidim da mi se nešto ne uklapa. Taj deo nisi ni ispripovedao, a posle si ga spomuo, kao da ga jesi ispripovedao.
Red u mislima je red u životu. :mete:
Prijatan nastavak diskusije želim.
( Nemam ništa da kažem na temu, dovoljno si saveta dobio, a i nemam naviku da savetujem ljude oko stvari koje u životu moraju sami i samo sami da obave, po osećaju, njuhu, instinktu, zdravorazumskom rezonovanju i intuiciji . )
Korisnikov avatar
By blenta
dande napisao:
Glasnik napisao:Da komplikuješ - komplikuješ.
Ali zašto misliš da bi te mi iznapušavali? :iskolacen:
Stekao sam utisak da vi ovde volite da napušavate. :lol:

mi?!
ta hajte molim vas
:hitri unakrsni prekrst nogu:

pa da pocnemo:

elem vecina nas je imala tu instituciju vec je li,
svidjanja naj drugara

nadalje osim ako nemas ispod 20 godina i min 10 meseci za gubljenje
za bizarne socioloske experimente navlacenja strejtera

lepo ga sedni pa mu reci sta si i ko si
i ne moras odmah da mu kazes da ti se svidja ali posle inicijalnog soka
u zavisnosti od toga kako prihvati nastavis kako smatras da treba

e sad
ljudi reaguju svakako
jedan od mojih boljih drugara me je na pola autovanja prekinuo i rekao:
moram da odem jer ne mogu da slusam, nista sto govoris mi ne dopire do mozga
i posle par sati zvao i rekao: e sad sam normalan, jel mogu da dodjem nazad?

ako se zbog toga sto ti vise volis kobas stvari znacajno promene
onda ga odjebi jer ti to nije prijatelj
neg poznanik sa kojim provodis vreme jer ste jedan drugom zabavni
a pajaci su lako zamenjivi, ma koliko ti mislio da ste vi bliski
zarad cinjenice da bi mu glat seo u krilo

ako on tebe odjebe utom bolje
jer je uvek super kad se budale same isfiltriraju
da ti ne moras da tu sad nesto silno analiziras i vagas i nerviras se

sve u svemu, znas sve
prestani nas daviti sa glupostima

a to sto deluje da volimo da napusavamo
ne volimo, no svakih nedelju dana dobijemo nekog
sa ovako kolosalnim banalnim problemom
i najtolerantnijim od nas je malo mrcvarenje
kad se "pica sam" tema razvuce na preko jedne strane

topla voda
Korisnikov avatar
By Dirrty
Potpisujem se na blentin post, i dodajem samo da neki od nas više vole da budu napušavani nego da napušavaju :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ili kako nam je loni
fino objasnio
imamo sadiste i imamo njega
Korisnikov avatar
By Srklet
hm, a sto na srpskom znaci 'napušavati'? nesto kao podjebavati, spustati? :nerd:
na hrvatskom je to jedna od mojih omiljenih aktivnosti, s time da je u pitanju povratna verzija tog glagola. :spliff:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Galateja napisao:
speedygonsales napisao:исконфабулирао
:lol:

Izvini Spidi, ali ova reč mi je tako smešna, mislim da prvi put čujem za nju.
То је психијатријски термин који је, временом, ушао у токове "легалног" коришћења. Конфабулација је појава када особа себе убеди да је нешто тачно чак иако није (то понекад може бити и потпуни апсурд нпр. неко је убеђен да је био на Марсу). Најчешће је везана за догађаје и места (неко сматра да је био у Венецији иако никада крочио у Италију није и детаљно се сећа места и догађаја (из филмова или са фотографија)). :D
Korisnikov avatar
By Srklet
dande napisao:Tema zatvorena. :P
super su te uboge ormaruše, nisu u stanju ni stati iza svojih proser-postova, pa ih brisu, kao sto nisu u stanju biti ono sto jesu. :roll:

psihopatologija ormaruša. :bljak:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Па ја сам све време мислио да ти имаш неку слику на аватару и све време размишљам шта је то, а сад кад сам је провукао кроз Google видим да је то унакажено тело филмског редитеља.
Disgusting!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Popeye napisao:hm, a sto na srpskom znaci 'napušavati'?
Ima dva značenja, jedno ti je objasnio Mage... a drugo je očigledno - :bj:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
blenta napisao:shimigami
ShiNigami :D
Јесте. :) Немој ми рећи да волиш и Death Note? :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!