Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Hansovo nisu izuzeci, nego extremi u moru raznolikih ljudskih ponasanja.
Originally posted by KittrieIzuzeci postoje.
@hans
znam doktora nauka koji obasipa svoju "zenu" ruzama, medicama koje na pritisak govore 'i love you' i svuda po kuci ima njihove uramljene slike, plus na svom desktopu su oni u srcu.
a znam i obicne radnike sa srednjim skolama koji su i te kako opste itd. obrazovani i inteligentni i nikad im na pamet ne bi pao tako "uber/pateticni" gest sa VOLIM TE forama. nego BAS kupe strucnu knjigu (vezanu za posao ili hobi) svoje druge polovine.
diploma je samo papir.
ne podrazumeva ni i.q., a bome ni obrazovanje (ono se mora dobro sakupiti, odrzavati, i siriti- za to ti ne treba skola).
Činjenice su ipak činjenice.
Originally posted by KorvinOdAmberamhm, postoji i emotivna i socijalna inteligencija.
Originally posted by Kittrie
oni PRILICNO neinteligentni, narodski receno NAROCITO glupi.
Ja imam jako, jako ozbiljan fetiš na inteligenciju..
...A do sada, svi "inteligentni" i "ambiciozni" su se dokazali ozbiljno neinteligentni za međuljudske odnose (užas živi), tako da pokušavam popustiti sa tim.
Originally posted by KittrieDobro, tu me i rođena majka često 'izriba', but that's just me..
"onaj ko je fakultetski obrazovan ne cita knjige, nema opstu kulturu, nije obrazovan i ima cudan/smesan/ibecilan/preizrazen smisao za 'romantiku'.
to , dragi, jednostavno nija cinjenica.
Originally posted by SixtoClanovi i simpatizeri SNS
Postoji li neka kategorija ljudi, lekari, majstori, radikali, epilepticari, kosooki... po bilo kom kriterijumu odabrana s kojima nikad ne bi stupili u intiman odnos, bilo da je to veza ili sex?
Originally posted by Black Ladybleki
ima, ali to nisu takve podele.. tipa lekari i sl.
Evo, sta bih strpala u to
Sa narodnjakusama nikada ! podrazumeva se stil, ponasanje, muzika.. i sve sto ide uz to
Originally posted by blentaS ovim kako vreme prolazi sve vise se slazem, kad bolje razmislim ubi me ako za svojih 15god pederisanja upoznah normalnog doktora. Iskren da budem ni jednog tehnicara ne upoznah do sad.
ispoljavam pozitivnu diskriminaciju prema ciganima
a negativnu sam razvio prema srpskim medicinarima
kreten do kretena listom (svega 2 izuzetka)
i to nauceni kreteni, koji postanu kreteni tokom procesa obrazovanja
mnogo teza kategorija za zeludac neg izvorni raw arhekreten
Originally posted by Sixto
ubi me ako za svojih 15god pederisanja
Originally posted by SixtoArhekreten, prevedeno na gej jezik - arhitetka.
Originally posted by blentaS ovim kako vreme prolazi sve vise se slazem, kad bolje razmislim ubi me ako za svojih 15god pederisanja upoznah normalnog doktora. Iskren da budem ni jednog tehnicara ne upoznah do sad.
ispoljavam pozitivnu diskriminaciju prema ciganima
i to nauceni kreteni, koji postanu kreteni tokom procesa obrazovanja
mnogo teza kategorija za zeludac neg izvorni raw arhekreten
Originally posted by blenta
Originally posted by blentasložila bih se sa ovim.
kreten do kretena listom
Originally posted by IriS
toliko sam puta rekla, neću ovo, neću ono, i na kraju samu sebe zajebala.
Originally posted by Sunce
Serem. Ups. :ban:
Originally posted by unic0rnNaopako, prvu kitu u usta i guzu primih sa svojih 14god!
Originally posted by Sixto
ubi me ako za svojih 15god pederisanja
Ti sigurno zelis reci 5 godina! :hint:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!