Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Armandpazi samo da u govno ne ugazish
...e jbmt prirodni fenomen životom zvan!
Na Mesec da odem ugazio bih u heteronormiranje!!!
Originally posted by Kraginemam ja problem sa tim,al u pokushaju da budem imao sam utisak da cu da se userem pa i ne pokushavam vishe
Nisam mislio ovakvu temu, nego nešto u fazonu 'što je dobro kad si pasivan'![]()
Originally posted by taurusne, tebe ne zanima nase misljenje, vec da te tesimo, i da ti titramo. nece moci dragi, bojim se. jednom recju, ukakio si se, kao boki13. tudje misljenje se postuje, i ne smejes mu se, ili ne komentarises ''projektujes se'' i sl. vise bih cenio da si prosto bio dokon, i da si pozeleo napraviti neku guzvu na forumu, nego ovo izvlacenje sada, koje pokusavas.
pa da ali to nije temanisam ja postavio temu da se pravim pametan ko vecina,nego da cujem mishljenja...mislim da neko ko glumi muskarcinu ne bi ni postavio ovakvu temu sa primerom al ajd sad......
Originally posted by Kragineuspeli pokushaj ispunjenja necije fantazije:krezavi:
ooooo taurus ga prima!![]()
e sad te razumem zbog teme![]()
Originally posted by ns.happyboki 13
Originally posted by taurusne, tebe ne zanima nase misljenje, vec da te tesimo, i da ti titramo. nece moci dragi, bojim se. jednom recju, ukakio si se, kao boki13. tudje misljenje se postuje, i ne smejes mu se, ili ne komentarises ''projektujes se'' i sl. vise bih cenio da si prosto bio dokon, i da si pozeleo napraviti neku guzvu na forumu, nego ovo izvlacenje sada, koje pokusavas.
pa da ali to nije temanisam ja postavio temu da se pravim pametan ko vecina,nego da cujem mishljenja...mislim da neko ko glumi muskarcinu ne bi ni postavio ovakvu temu sa primerom al ajd sad......
Originally posted by taurusIsto se da oprati, a i biorazgradivo je... pa i produkt je nekog zadovoljstva - unosa hrane.
![]()
Originally posted by Armandizvini ja te ne razumem,nisam bash nachitan
Originally posted by taurusIsto se da oprati, a i biorazgradivo je... pa i produkt je nekog zadovoljstva - unosa hrane.
![]()
Heteronormativi nemaju opravdano postojanje, a i teško ih se uklanja!
Originally posted by taurusistina.
Cini mi se da su mnogo promishljeniji,oprezniji,namazaniji na izgled slabiji a uvek izadju kao pobednici i u vezi oni vode igru i ako tako ne izgleda.I ako ga primaju na kraju ga dobro zavuku.Jebeni igrachi!
Originally posted by Popeye
Originally posted by taurusistina.
Cini mi se da su mnogo promishljeniji,oprezniji,namazaniji na izgled slabiji a uvek izadju kao pobednici i u vezi oni vode igru i ako tako ne izgleda.I ako ga primaju na kraju ga dobro zavuku.Jebeni igrachi!
![]()
a ti si, naravno, aktivan.![]()
Originally posted by ns.happyFAIL.
Originally posted by taurusima tema ''buch fem dinamika'' ako si vec hteo o tome da raspravljas.
tema je usmerena ,da ne kazem "musko zenski odnosi u gay vezi"a ne o mom odnosu sa nekim.... Shumadinac nemoj da si klinac
![]()
Originally posted by SunceJa ih ne mrzim.
Muka mi je i od aktivnih i od pasivnih. Mrzim muskarce!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!