Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
...e jbmt prirodni fenomen životom zvan!
Na Mesec da odem ugazio bih u heteronormiranje!!!
By Kragi
Nisam mislio ovakvu temu, nego nešto u fazonu 'što je dobro kad si pasivan' :mazi:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Kragi

Nisam mislio ovakvu temu, nego nešto u fazonu 'što je dobro kad si pasivan' :mazi:
nemam ja problem sa tim,al u pokushaju da budem imao sam utisak da cu da se userem pa i ne pokushavam vishe :smeh: kad moram da budem do kraja trash da bi nesto objasnio jbt :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by taurus

pa da ali to nije tema :pucaodsmeha: nisam ja postavio temu da se pravim pametan ko vecina,nego da cujem mishljenja...mislim da neko ko glumi muskarcinu ne bi ni postavio ovakvu temu sa primerom al ajd sad......
ne, tebe ne zanima nase misljenje, vec da te tesimo, i da ti titramo. nece moci dragi, bojim se. jednom recju, ukakio si se, kao boki13. tudje misljenje se postuje, i ne smejes mu se, ili ne komentarises ''projektujes se'' i sl. vise bih cenio da si prosto bio dokon, i da si pozeleo napraviti neku guzvu na forumu, nego ovo izvlacenje sada, koje pokusavas.
By Kragi
ooooo taurus ga prima! :awesome:
e sad te razumem zbog teme :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by ns.happy

pa da ali to nije tema :pucaodsmeha: nisam ja postavio temu da se pravim pametan ko vecina,nego da cujem mishljenja...mislim da neko ko glumi muskarcinu ne bi ni postavio ovakvu temu sa primerom al ajd sad......
ne, tebe ne zanima nase misljenje, vec da te tesimo, i da ti titramo. nece moci dragi, bojim se. jednom recju, ukakio si se, kao boki13. tudje misljenje se postuje, i ne smejes mu se, ili ne komentarises ''projektujes se'' i sl. vise bih cenio da si prosto bio dokon, i da si pozeleo napraviti neku guzvu na forumu, nego ovo izvlacenje sada, koje pokusavas.
boki 13 :smeh: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
By Kragi
:sweet:
samo volim da te cackam, sta cu :smeh:
:shake:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Armand

...e jbmt prirodni fenomen životom zvan!
Na Mesec da odem ugazio bih u heteronormiranje!!!
pazi samo da u govno ne ugazish :smeh:
Isto se da oprati, a i biorazgradivo je... pa i produkt je nekog zadovoljstva - unosa hrane.
Heteronormativi nemaju opravdano postojanje, a i teško ih se uklanja!
Korisnikov avatar
By Srklet

Cini mi se da su mnogo promishljeniji,oprezniji,namazaniji na izgled slabiji a uvek izadju kao pobednici i u vezi oni vode igru i ako tako ne izgleda.I ako ga primaju na kraju ga dobro zavuku.Jebeni igrachi!
istina. :pirat:
a ti si, naravno, aktivan. :gubitnik:
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Volim kad pasivan kolo vodi ali na mom K....:sunce:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:canttouchthis:

A šta mislite zašto postoji pojam pasivno agresivan?

:smug:

Pade mi na pamet teorija, da svaki čovek teži nekoj vrsti dominacije.
Kako je aktivni partner najčešće ima u krevetu, mada ne shvatajući da je to na obostrano zadovoljstvo i pri obostranoj saglasnosti, tako on ne teži previše dominaciji van njega.
Dakle dominacija u sexu mu je dovoljna da hrani ego.

A pasivni pak više posmatraju upravo taj deo odnosa, ostvarujući dominaciju promišljenom submisivnošću.

Ali biti pasivan stvarno jeste zahtevnije, počev od priprema za sex... tako da ne bih rekao da ne postoji nikakva veza sa hetero odnosom između polova.
Korisnikov avatar
By Loni
Najpre da najavim svoje generalizacije unapred.

Govoriću o prosečnim pasivnim i prosečnim aktivnim gej ljudima, na osnovu onih, koje sam sretao. (Uni sam).

GENERALNI STAV - Pasivni momci oduvek su mi bili draži i miliji.

STAV 2: Feminizirani gejevi, koje sam upoznavao u većini slučajeva bili su mnogo interesantniji kao ličnosti, mnogo blaži, nežniji, prijatniji. Čak smem da tvrdim da su i obrazovaniji, načitaniji, da su više radili na sebi a u krajnjem zbiru mogu da kažem i da su MANJE KOMPLEKSIRANI.

Kod femova (ne moraju svi bidi pasivni) retko sam video geja, koji ima paranoju da će neko za njega saznati ko je i šta je zapravo. Oni bar znaju da se na njima vidi i nemaju šta da izgube.

Neki aktivnjaci su često strogo funkcionalni. Kad mi neko bez ikakvog zagrljaja i poljupca predloži da se spustim dole, potpuno mi je degutatan, a to od pasivnjaka nisam doživeo.
Korisnikov avatar
By Insorcer
..avaj Loni, zaigraj i za pojas zadeni!

Činiš se pravim kolovođom!!

:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Blady
Ne volim pasivne, zato sto sam ja pasivna :lol:

Nego.. nesam zavukla jos nekoj pasivnoj :piggy:
Korisnikov avatar
By ROYAL
Originally posted by Popeye

Cini mi se da su mnogo promishljeniji,oprezniji,namazaniji na izgled slabiji a uvek izadju kao pobednici i u vezi oni vode igru i ako tako ne izgleda.I ako ga primaju na kraju ga dobro zavuku.Jebeni igrachi!
istina. :pirat:
a ti si, naravno, aktivan. :gubitnik:
:smeh: :smeh: :smeh: prva misao... :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Jao super. Radni naziv elaborata: "Chmar kao sredstvo dominacije u emotivno-seksualnom odnosu!" :wundy:
Korisnikov avatar
By ROYAL
:lol:

Obožavam suptilnost i "neobavezno" provlačenje informacija...tipa "Jel I tvoj tata vozi BMW?"
By ~ Le Saint X ~
MOzda su pasivni vise uclanjeni u kulturno umetnicka drustva
te zbog toga vole folklor

ne znam sta bi moglo drugo da bude uzrok
mada, jeste nekako da imaju bolji ritam
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
@taurus
nije taj tvoj dobro obavio posao cim jos uvek možeš da pričaš. Šta će ti amateri?
Korisnikov avatar
By Loni
Nego jel primećujete vi da su pasivni i lepši?
Korisnikov avatar
By Mage
Nemam pojma... Pošto ne znam puno pedera, ne mogu da tvrdim da su jedni ovakvi, a drugi onakvi. Mislim da je u pitanju generalizacija, jer zaista mislim da takve stvari zavise od osobe u pitanju.

Ne bih rekao da su pasivni "lepši" od aktivnih, niti slabiji, niti sijaset drugih stvari koje stereotip nalaže...

U svakom slučaju, ne volim igrače i kalkulatore, seksualno opterećene, emocionalno infantilne i kompleksaše, bilo oni a ili p ili š ili nj :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Muka mi je i od aktivnih i od pasivnih. Mrzim muskarce! :peca:
Korisnikov avatar
By Srklet
wow, u 2 r perfect 4 each other. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!