Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By James.
Originally posted by Popeye

zapitate li se to kada se sjetite pojedinih osoba s kojima ste bili u ljubavnim/seksualnim/slicnim odnosima?

i je li vas sramota? :D
Samo zbog jednog...
Zbog tog tipa mi dodje sam sebi glavu da otkinem!!!

Inace, nije me sramota nijedne veze.
By dukkehjem
Originally posted by Mage
Kres varijante nikada nisam imao :)
zamisli sta bi tek iz toga naucio! :party:

inace, dear iris, objasnjenje ti je previse feel-good da bi bilo uvjerljivo. :D npr, jesam ja "naucio" da ima ljudi koji govore "duracell kondomi", ali mislim da bih prezivio i bez te spoznaje. :)
uopste nije feel-good, nego zivotno, ukoliko nisi plitka osoba :meda:
Korisnikov avatar
By willow_in_dawn
Mislim da treba da se napravi chart za srbiju :)
Znate ono... Kao u L Word-u sto ima...
Mislim da je to skroz.. Super :) ))
Korisnikov avatar
By Oziris
Ihaaaaa!!!

A onda se setim onoga da "svi sa godinama sazrevamo i u tom procesu stosta naucimo ako obratimo paznju na tudje, a ESPECIALLY na svoje greske".

A ne, ne!!! Ne prestanem da se kajem, samo se setim te nazovi "teze". :lol:
Korisnikov avatar
By Lux_bl
Hmmm desilo mi se, nažalost.

Skoro sam na ulici ugledao prvog momka sa kojim sam bio, i upravo sam to pomislio. Apsolutno mi se ne sviđa i čista je suprotnost svemu što smatram privlačnim.... Međutim u ,,onom trenutku'' nisam razmišljao glavom, ma zapravo uopšte nisam siguran čime sam razmišljao hehehe

:doh: :doh: :doh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne stidim se.

Vise sam u fazonu: Jbt koje su to psihopate bile i kako nisam to ranije shvatila? :shok: :vudu:

Ne mislim na sve ex, ali na njih 2 da, pa neka se nalaze..:kafa:
Korisnikov avatar
By m..
Ni za koga ko se zapatio duze od 10 dana, tako da nije strasno.
Korisnikov avatar
By jenny

zapitate li se to kada se sjetite pojedinih osoba s kojima ste bili u ljubavnim/seksualnim/slicnim odnosima?

i je li vas sramota? :D
samo za jednu osobu..doduše nismo ni bile u vezi.
Korisnikov avatar
By Kejt
ne zapitam se i nije me sramota

samo se slatko nasmesim kad se setim i pomislim : "bas sam shashava" :giggle:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Da, za mnoge. Kapiram da od svih n osoba sa kojima sam se seksao, da mi se zaista dopala samo nekolicina...
Od 21 pa na dalje.. Samo 2-3 osobe od njih 10ak sa kojima sam u medjuvremenu bio..
Neke nema sanse da bih dodirnuo, da prethodno nisam bio na nekoj gudri ili pola litre tekile..

A shtash'. Bolje da sam kroz tu fazu prosao u pubertetu, nego u 30 i nekoj da se povampirim. Nije mi uopste gadno, ne moralisem.
Uostalom, bitno je sa kim se chovek probudi, a ne sa kim spava.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne,tad mi je bilo ok.....Nema kajanja:D
Korisnikov avatar
By Sunce
Sta mi je trebalo da odgovaram na ovu temu?
By Kragi
U kontextu 'nije mi trebalo to i to. da predjem preko toga. da se u tom odnosu postavim tako i tako', da. No sve mi to bude logicno iz ove perspektive. Svi smo prosli taj put sazrevanja.

Konkretno, da se kajem sta sam bio sa nekim i imao sex sa njim, ne. Sta sad kao, gospode sto je odvratan a meni se omomad digo na njega? :roll:
Stojim iza svega sto radim ili sam radio ;)
Ne, ne ulazim brzo ni u kakve značajnije odnose. Izuzetak je aktualni stalni partner, ali to se može podvesti pod puku sreću. Njegova pojavnost me fascinirala, tako da mi je jedino bilo bitno da to stvorenje bude moje po svaku cijenu. :smug:
Inače prethodno testiram, kraće ili duže, ovisno da li se radi o oosbama za sex/ eventualnu vezu, prijateljstvo, etc.
Korisnikov avatar
By SirNex
ne jer uvek znam šta sam mislio
sve što sam radio radio sam s nekom svrhom
dal radi zabave, experimentisanja, napaljenosti, emocija
naravno bilo je tu raznoraznih krševitih opcija
ali tada su poslužile svrsi, ne
Korisnikov avatar
By gorilica
Postoje likovi sa kojima ne bih ponovo.
Postoje likovi koje sam otkacio, zaboravio zasto, ponovo bio sa njima i setio se zasto.
Ne postoji niko, niti ishta zbog koga/chega se u zivotu kajem.
I kada sam pijan, znam sta radim i, shto je bitnije, zasto to radim. Za toliko sam zreo.
Korisnikov avatar
By Blady
Blady napisao:desilo se, ali ne bas cesto, uvek znam zasto i zbog cega sam bila sa tim osobama...
Ali desilo se da se iznenadim, kao jbte sta sam ja radila sa tom osobom uopste???
desavalo se*

Da da, iznenadim se.
To je bilo ranije, cini mi se da uopste vise ne razmisljam o tome.
Zasto bih u sebi gajila takav osecaj..? bespotrebno.
Nije me sramota ni jedne veze i toga kakva je bila, sve su bile na mestu.
Sramota me je u sta su se ti ljudi, tj. zene pretvarale posle raskida i kako su se odnosile prema nasoj vezi, meni, nama, nedostatku osnovnog postovanja, ljudskosti... Toga me je sramota za sve sto me nije sramota u zivotu !
Zwezdica napisao:Nije me sramota ni jedne veze i toga kakva je bila, sve su bile na mestu.
Sramota me je u sta su se ti ljudi, tj. zene pretvarale posle raskida. Toga me je sramota za sve sto me nije sramota u zivotu !
Уништиш их потпуно, а? :) :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!