Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by mitrandir
Originally posted by Vetur úlfur

Pesimizam moze da bude ooooooooogromna inspiracija
Kao i raskid. :up:
Mmmm...da...
kako prezivljavam

pisem pesme
slusam muziku - tj, pokusavam samo sa brzim pesmama
balade izbegavam
posebno pesme koje me podsecaju na njega
a ja uvek vezujem muziku za ljude

onda

jedan dan sam ubedio sebe da sam sasvim okej
drugog sam bezveze
pa opet sam kao okej
pa nisam okej
onda sam ubedjen da je sve proslo
pa,onda se bas izbedacim
i na kraju se pitam koji sam se kurac bedacio zbog njega?

eto
et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Renoir
:up:

Raskid treba odlezati kao neku bolest da bi se opet dobro osecali i to mi je nekako prirodno.

Ako se samo zaleci (sex, drugs, rokenrol itd.), onda ce se vratiti u nekom drugom obliku,
a postoji mogucnost da vecito ostanemo bez nekih emocija kao np. mogucnost da se ponovo zaljubimo.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by antibiotic

@Renoir
:up:

Raskid treba odlezati kao neku bolest da bi se opet dobro osecali i to mi je nekako prirodno.

Ako se samo zaleci (sex, drugs, rokenrol itd.), onda ce se vratiti u nekom drugom obliku,
a postoji mogucnost da vecito ostanemo bez nekih emocija kao np. mogucnost da se ponovo zaljubimo.
Da,to je zanimljivo da je treba prelezati
tj,ne ciniti nista naglo...

Kako drugs i rokenrol ne konzumiram, a do seksa mi bas i nije u tim trenucima...
umetnost nas spasava
:snob:
et toq!

kao sto peva Leona Lewis

So what if it hurts me?
So what if I break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear my sound
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Raskid? Šta je to? Mislim znam teorijski, but it never happened to me... :leviathan:

Ja od svojih bajica napravim "robove ljubavi", pa kada mi dosadne ja ih samo prodam dalje i nabavim nove... Kao u pesmi Sonite "Volim muško da promjenim, oni su mi kao ambalaža"...:roflmao:
Korisnikov avatar
By James.
Originally posted by Mage

Kada ljubavi dođe kraj... Kako to preživljavate? Šta radite? Da li vam pomažu utehe bliskih?

Slusam muziku, sviram, zezam se sa drustvom...
Ne trazim utehu, ne placem, ne provodim noci zagrljen sa flasom alkohola - nisam taj tip osobe.
Naravno, ne zaboravljam tu osobu istog trenutka, treba vremena, ali ne bacam se u ocaj.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
nikako..prihvatim to kao jos jednu odluku u zivotu i to je to...just move on
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
svaki raskid je tezhak, chak i onaj koji sama iniciram ( prokleta grizha savest ). kad druga strana raskine, hmm... ponekad je teshko razgranichiti da li zhalim zbog ljubavi koju josh uvek osecam ili zbog sujete. U svakom sluchaju, mislim da je neko drugi najbolja terapija.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by di_luna

svaki raskid je tezhak, chak i onaj koji sama iniciram ( prokleta grizha savest ). kad druga strana raskine, hmm... ponekad je teshko razgranichiti da li zhalim zbog ljubavi koju josh uvek osecam ili zbog sujete. U svakom sluchaju, mislim da je neko drugi najbolja terapija.
true.

a meni je teze kada ja treba da sa nekim prekinem nego kad neko odluci da me ostavi. definitivno.
By sony1234
DA li vi znate šta sam ja sve propustio u životu, kakve ženske i kave muškarce, s obzirom da sam bi?! Sve iz straha da ne budem ostavljen! To je patološka fobija koju ne mogu i neću da izbacim iz sebe, život sam sebi zbog toga upropastio. Oni mene vole, ja njih volim, ali neću nikakvu vezu. Ne volim da gubim.
By Kragi
joj, ja se uzasno vezujem za ljude pa mi svaki rastanak tesko pada. nisam mnogo puta raskidao (2) ali po avataru se da zakljuciti da sam 'lizem rane'. :) generalno se trudim da druge ne opterecujem svojim problemima, mada se uvek nadju neki bliski ljudi koji poklone neophodnu paznju kako bi bilo lakse ...
Korisnikov avatar
By HARP
Imam tu nesreću da me bivši gleda kao monstruma koji je prestao da voli.
Nije to baš tako.
Preguram sam, uvek...
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by _miki_

Citam knjige koje mogu da izmerim samo na stocnoj vagi.
:lol:

javiću se za koju godinu, kad budem(ako budem) iskusniji, ako budem živ i ako se setim da sam ovo napisao.:kuca:
By dukkehjem
ajoj, ja mislim da mnogo dramiteeee...
huh....
ne zelim biti grub, ali ono...
aj, ako se desi da me neko sutne, postacu emo, seckacu kozu i crtati deckice bez ociju kako se ljube :smeh:
come on...
o0
Korisnikov avatar
By Blady
Praktikovala sam razne stvari...
Prvo nastupa neka vrsta besa, posle da li cu se iskulirati neko vreme, ili se istresati.. zavisi od osobe i kvaliteta veze..
Pre sam za varijantu, da se malo iskuliram od osobe, da pogledam sa neke druge strane i vidim pravo resenje, stranu na to sto sam uglavnom raskidala, pa mi je samim tim lakse, ako ja raskinem veoma sam svesna da to ne moze nikako da funkcionise i da nasi odnosi nemaju smisao.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by dukkehjem

huh....
aj, ako se desi da me neko sutne, postacu emo, seckacu kozu i crtati deckice bez ociju kako se ljube :smeh:
come on...
o0

polako, bejbe, sačekaće i tebe [ne želim ti, ali je neminovno]
onda neš srati tako
mwa mwa pusa liz
Korisnikov avatar
By zozefin st
fizicka aktivnost je dobra terapija;
Originally posted by di_luna

svaki raskid je tezhak, chak i onaj koji sama iniciram ( prokleta grizha savest ). kad druga strana raskine, hmm... ponekad je teshko razgranichiti da li zhalim zbog ljubavi koju josh uvek osecam ili zbog sujete.
sou true
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by dukkehjem

huh....
come on...
o0
Čuj nju... Jesi li ti nekada uopšte i bio u vezi? Koliko je dugo trajala? :hmm:
Korisnikov avatar
By Vespertine
usavrshio sam se... ne patim, posvetim se necem zanimljivom neko vreme i nastavljam dalje
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Mage

Evo i ja da odgovorim :D

Dakle, ja kada raskinem (ili generalno prođem kroz neko grozno iskustvo) imam običaj da se u potpunosti izolujem od okoline, izbedačim do maksimuma i mučim sebe pesimizmom i svim ostalim negativnim osećanjima i stavovima dok ne dođem do mentalnog dna :lol: Koliko će to dugo trajati zavisi od date situacije, ali posle određenog vremena, kada već budem toliko izmučen da više ništa ni ne osećam, počnem da dolazim sebi i polako hvatam konce svog novog života :D

U svakom slučaju, po meni je najbolje izmučiti sebe do te mere da ti se više zgadi cela ta situacija i da spontano počneš da se osćeš neutralno.... Kada sebi govorim da će sve biti u redu, onda na neki način samo odlažem neizbežan bol ;)
Ali, izuzetno zastrashujuce mi dodje koliko dobro ovo razumem, tako sam u pochetku i ja radio nakon raskida.
Korisnikov avatar
By Galateja
Raskid je duševna operacija gde se razvdvajaju dva ukalemljena bića. I što je duži period kalemljenja, to je operacija bolnija. A ako je još ta veza trajala skoro pet godina, od kojih četiri živite zajedno kao kraljica sa dve glave sa karte iz špila i ako vam je to prva prava i ozbiljna veza onda je unutrašnji vrisak preglasan.

Metodi podnošenja ovise od ličnih preferenci 'žrtve', u mom slučaju tu je poezija omiljenog pisca (Miloš Crnjanski), zatim muzika (jazz) i suze koje ispiraju 'otrovanu' nutrinu sve do (nadam se) ozdravljenja.

Osećanja su rotirajuća, od regresivnog neslaganja (ne, ne, to ne može biti), zatim sledi poluzrelo zapitkivanje sebe same (zašto je tako moralo biti?) do zrelog zaključka (tako je moralo biti; da je valjalo trajalo bi; valja prekinuti onda kad prestane da valja). I tako u krug, dok se mozak ne umori ili dok se ne ozdravi (valjda)...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!