Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by ModestyOK, zavolela si je. Ali to ne znaci da morate biti u vezi.
da sve je to tako..ali ako si čitao,ja sam nju već bila zavoljela....no, ta veza više ne postoji....blo je sjajnih momenata,znam da me je voljela isto,da joj nije lako ali i da nije imala dovoljno snage ili hrabrosti za nas.
Originally posted by Ulixblesice jedna.Originally posted by ModestyOK, zavolela si je. Ali to ne znaci da morate biti u vezi.
da sve je to tako..ali ako si čitao,ja sam nju već bila zavoljela....no, ta veza više ne postoji....blo je sjajnih momenata,znam da me je voljela isto,da joj nije lako ali i da nije imala dovoljno snage ili hrabrosti za nas.
Zaljubljen sam i ja u Danila Kisa pola svog zivota, pa nikad nismo bili u vezi.
Originally posted by Dušan MaljkovićDusane, zao mi je sto te mrzi da detaljno odgovaras, jer bih voleo makar i povrsan pregled homofobije u onome sto sam napisao. To, jasta, jer je sam ne vidim. Potrebna mi je tvoja nikad-fasisticka, uvek ostra i precizna misao, oslobodjena predrasuda, patrijarhata, matrijarhata, svih zajedno -izama, prezira, ogranicenja (logickih ili kakvih drugih), frustracija, kitscha, i senki, jungovskih ili kakvih drugih.
Mila Ulixandra, kako me mrzi da detaljno dogovaram na tvoje homofobične predrasude glede oženjenih gej muškaraca -- koju si, je li, svi isti, pa ih lepo možemo generalizovati upravo kao što sam prethodno naznačio -- samo želim da ti skrenem pažnju da tvoj hronični resentiman kao raznoraznim grupacijama polako prerasta u pro-fašističku dispoziciju.
Jer, upravo je fašistička politika bitno resentimanska -- od "osvete" zbog sramote "velike nemačke nacije" nakon I sv. rata do mržnje prema Jevrejima. Spoj "blage" bestijalizacije određenih kategorija ljudi i aspiracije ka visokoj kulturi, koju ti ovde reprezentuješ u sve većoj meri (a čija se konsekventnost, koju ceniš, razotkriva u konzumaciji kičastog Balaševića) takođe je gest fašizma par excellence.Ne zelim da "blago bestijalizujem" bilo koga. Kad smo vec kod toga - ne znam kako bih to uradio, sve i da zelim, mada mi se svidja taj izraz - blago bestijalizovati.
Originally posted by UlixKako niste u vezi? Meni ste vas dvojica simbiotski vezani. Cak i Danilovu knjigu kad vidim u izlogu, odmah se setim tebe. Lep ste par i srecem vas cesto.Originally posted by ModestyOK, zavolela si je. Ali to ne znaci da morate biti u vezi.
Zaljubljen sam i ja u Danila Kisa pola svog zivota, pa nikad nismo bili u vezi. Zaljubljen sam i ja u Danila Kisa pola svog zivota, pa nikad nismo bili u vezi.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!