Ako se uzme u obzir konkretna definicija asocijalnosti u kombinaciji sa mojim karakterom, moze se reci da sam asocijalan, i pritom dodajem da me zabole dupe za to... Za drushtvene norme i shodno tome razvijanju drushtvene svesti i osecanja nemam neki preteran poriv, jer ako mene te (nashe, srpske) drushtvene forme zhigoshu kao nepozheljnog nije mi do guranja cenjene mi zadnjice gde joj mesto nije...
Shto se tiche interakcije sa nepoznatima, retko ko se usudjuje da mi pridje jer delujem konstantno nadrkano i mislim da ljudima umem da ubijem volju za upoznavanje samim pogledom:meduza:
S druge strane, oni koji me poznaju dobro, znaju da nisam dobro drushtvo ako im spomenem da sam pod zhutom minutom tako da ne moram da odbijam i da se izdrkavam nad njima, kapiraju kad nisu pozheljni, i umeju da istrpe to, jer kad sam u elementu sasvim sam druga osoba.
Dakle, prema opshtim drushtvenim strukturama sam asocijalan, i tolerantan koliko i oni prema meni, ali u lichnom zhivotu kao i svako umem da variram od mizantropije:burner: do extremne druzheljubivosti