Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
to pogotovu ne voles:)?
Korisnikov avatar
By horus.
Cenim ambiciozne ljude, ali oni koji gaze preko mrtvih zarad zadovoljenja sopstvenih bolesnih ambicija su mi nekako freaky...
Covek treba imati meru u svemu...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by horus.
Cenim ambiciozne ljude, ali oni koji gaze preko mrtvih zarad zadovoljenja sopstvenih bolesnih ambicija su mi nekako freaky...
Covek treba imati meru u svemu...
to nisu samo freaky ljudi, to su ljudi bolesnog morala :namig2:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by devokICA
to pogotovu ne voles:)?

Pa ti si rekla da u tom postu da "ne gotivis" blabla.....

Ja citirah (potvrdih) i rekoh:" Ihh, to pogotovu" dakle, ne gotivim ni ja.
:lood:

:lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ne zameri, danas sam za promenu workoholisala, pa su mi mozdane celije zbunjene :smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ahh,da... i ja sam danas ambiciozno trljala ruke dok sam razgovarala o poslu....
Ne mom, naravno :D :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
a ja upravo sa zenom trazim posao novi ZA NJU :smeh:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni su lične ambicije važna osobina kod drugih ljudi. zaista jako cenim nekoga ko ima ideju o tome šta želi od svog života i nastoji da to i ostvari.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Zoe
Originally posted by bananica
Originally posted by Zoe
Bananice....no comment.

No, nazivati sranjem nesto samo zato sto se razlikuje od tvog, bednog, malog i skucenog (po meni, jel`) je i vise nego glupavo( suzadrzavam se da ne upotrebim neku drugu rec). :drama:
cico, znas da te gotivim i, iznad svega, postujem. Meni je samo zasmetalo u tvom postu rijec "prezirem" i ono da ambiciozni ljudi samo misle da zive zivot. Ti si ta koja je prva napala razlicite. Prilicno ti je rogobatan bio post, i nije mi bilo jasno da si ga TI napisala.

Ovo sto si rekla za moje misljenje - znas i sama da je pogresno - jer ako iko ima opened mind, onda sam to ja.
Mene je, recimo, zivot naucio da budem ambiciozan. To sto ne zelim da dovijeka sluzim odvratne i ohole Ruse, da konobarisem, prekucavam dokumente i slicne stvari - vec da jednog dana imam svoje radnike (koje naravno ne bih tretirao kao robove! :) ), da uspijem u zivotu i svoju inteligenciju, rad i vrijednosti pravilno unovcim - sigurno nije nedostatak zivota, niti je za preziranje.

Ne znam zasto je samo tebi zasmetalo to moje "prezirem"?! I, kako to da to bilo kome moze da zasmeta, kada sam ja samo rekla svoje misljenje, pritom ne znajuci ko je ovde ambiciozan a ko nije, dakle bez ikakve namere da uvredim....?! Ti si se, nekako i niotkuda prepoznao u mojim recima i osetio uvredjen, sto je van pameti, Bananice!
Dalje, ja nisam napala razlicite, to neces nigde naci ako jos jednom procitas moj post, nego sam samo izrazila svoje misljenje o ambicioznima! Zar samo ja vidim razliku izmedju to dvoje ovde?!?!?

Tvoja mala biografija na kraju tvog posta nema veza sa onim sto sam ja prethodno govorila. Tvoj zivot-tvoja stvar. Mene se nimalo ne tice, shvatas? Nisam te to ni pitala, a to sto si naveo svoj primer je lepo u svetlu citave teme i verujem da je upravo to autor teme i zeleo da cuje.

Ja samo iznosim svoje misljenje. I po definiciji ambicioznosti, i po praktikumu.....meni se to ne dopada, ja to prezirem cak, i opet ponavljam da ne vidim kakve to sa tobom ima veze...?!

Bice da ti nisi nacisto sa svojim htenjima kad ovako "skaces" na nesto sto se uopste nije odnosilo na tebe licno.....ne znam ja.

Jos samo jedna stvar - po meni nisi openminded ako ovako reagujes i ovako govoris.
pobogu, na sta ja trosim vrijeme... :doh:
sorry baby, ajde - zaboravi...
Korisnikov avatar
By Myself
Ne vidim nista lose u teznji ka uspehu, slavi, moci, pa i novcu.
Postujem uspesne osobe, jer iza uspeha stoji nekakav njihov rad i nekava ljubav prema tom poslu kojim se bave.

Sebe ne smatram preterano ambicioznom. Smatram da sam samo iskoristila sve sanse koji su mi date.
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by Zoe

Ja znam da je sixmadcatz ovo govorila juce jos.... :peva:

Gde je primena Pravilnika o banovanju duplih korisnika na delu kada je potrebna? :zvizdi:
a sto zelis da nas banujes? :shocked:

svih sest smo lezbejke, ok.. dve su bisex - al' sad na to moze da se gleda kao nedostatak ambicije :giggle:

:mirna_zoe: i mazhi tu tortu tamo :oklagija:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Makar priblizno da se nadjemo na istoj ravni i sve ce biti u redu! :bouncy:

Niti je potrebno on mene da prati, niti ja njega... daj samo da se nadopunjujemo i da on meni daje (kroz pricu ili dela ili ideje ili vizuelno) ono sto meni fali i naravno - obratno :trampolina:

Njemu neka prija moja ambicija, meni njegova... mada, vise volim da smo i on i ja u trenutku kada smo zajedno - vec na nekoj ostvarenoj osnovi, a ne da budem tu kada neko pocinje sa necim i ocekuje mnogo od toga... onda ja pratim razvoj iste, pa trebam da mislim da li ce to njega promeniti... i tako... :harmonika: :hvala:
Korisnikov avatar
By Galadriel
:nope:

cenim samo rezultate

svoje ambicije cuvam za sebe, i ne volim kad neko mnogo govori o svojim planovima kao da ce biti milioner za godinu dana :roll:

ako neko prica realno i okvirno gde sebe vidi kroz ne znam koliko godina, to mi je ok
iz takve price zakljucim da je neko cvrsto na zemlji, da ne lebdi, i tu osobinu cenim
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by BellyButton

Da li vas privlache ljudi koji sebi postavljaju visoke ciljeve a odbijaju vas oni koji se zadovoljavaju malim stvarima, ili vam to nije toliko bitna osobina?...
Ne privlace me, tacnije, ta osobina mi je najmanje bitna kada je rec nekoj fizicko/emotivnoj privlacnosti...
Originally posted by BellyButton

Da li ste u stanju da volite osobu koja je manje ambiciozna od vas?
Da. I obrnuto.
Korisnikov avatar
By Zibro
naravno da cenim ambiciozne ljude , ja sam po tom pitanju ekstreman ali mislim da sam realan i veoma konformisticki nastrojen po principu hocu to no ako bas ne moze postoji more prihvatljivih alternativa :) oni malo manje ambiciozni su mi totalno kulisha uzivam u njihovom drustvu zive od danas do sutra , uzivaju u svakom danu i mnogo toga moze da se nauci od njih
medjutim vremenom ih prerastem ,

sto se tice privatnog zivota pored sebe definitivno ne zelim nekoga ko stagnira

ono od cega mi se okrece zeludac jeste bolesna , nerealna ambicija ,

odma mi pred oci iskoce luzeri koji studiraju po principu prva godina treci put pa druga godina drugi put pa jedva uslov za trecu pa daj boze da iz desetog puta polozim mikrobiologiju a onda ti mrtvi ozbiljni pricaju kako zele da jednog dana budu npr kardiotorakalni hirurg i nikako nece pristati na nesto drugo

pri tome ce nastave li ovim tempom osnovne studije zavrsiti sa cirka 38 godina
Korisnikov avatar
By Doxar
Originally posted by Zibro
odma mi pred oci iskoce luzeri koji studiraju po principu prva godina treci put pa druga godina drugi put pa jedva uslov za trecu pa daj boze da iz desetog puta polozim mikrobiologiju a onda ti mrtvi ozbiljni pricaju kako zele da jednog dana budu npr kardiotorakalni hirurg i nikako nece pristati na nesto drugo
pri tome ce nastave li ovim tempom osnovne studije zavrsiti sa cirka 38 godina
Ipak mislim da je vrhunac kad sam na ispitu iz fiziologije cuo da devojka polaze 19. put taj ispit. Koja je to samo kolicina mazohizma i stravicnog gubljenja vremena.

Mislim da je pitanje ambicioznosti pitanje odnosa prema samom sebi i tome koliko uopste sebe cenimo, pa samim tim i druge. Naravno, uvek postoje razna ogranicenja, ali izvan njih nikad mi nije bila jasna indiferentnost i inertnost ljudi tj. nemanje zelje za napredovanjem, usavrsavanjem, ucenjem u najsirem smislu.
Tako i razumem zivot, kao konstantan rad na sebi, i zato smatram da je vazno stalno imati neke ciljeve kojima se tezi, pa kako se jedni ostvaruju sebi postavljati nove. I svakako mi je to vazno i kod partnera.

Pritom me uzasava bolesna ambicioznost i jurenje cilja po svaku cenu koje je najcesce skopcano sa vrlo niskim moralnim kriterijuma. Uvek se cuvam takvih ljudi.
Korisnikov avatar
By stefan19
Hmmm... Iskreno, meni je prvenstveno najbitnija MOJA visoka ambicioznost. Kod decka mi je najbitnije da bude fin, drustveno orjentisan, nenafoliran, stabilan, intaligentan i da se meni fizicki svidja.
Buduci da ni od koga nista ne ocekujem i da sam vodim svoj zivot, partnerove pare mi nisu bitne, a cak i da ih ima, ne verujem da bih imao obraza da ih ja trosim...
Korisnikov avatar
By stefan19
[/quote]

Ipak mislim da je vrhunac kad sam na ispitu iz fiziologije cuo da devojka polaze 19. put taj ispit. Koja je to samo kolicina mazohizma i stravicnog gubljenja vremena.

Mislim da je pitanje ambicioznosti pitanje odnosa prema samom sebi i tome koliko uopste sebe cenimo, pa samim tim i druge. Naravno, uvek postoje razna ogranicenja, ali izvan njih nikad mi nije bila jasna indiferentnost i inertnost ljudi tj. nemanje zelje za napredovanjem, usavrsavanjem, ucenjem u najsirem smislu.
Tako i razumem zivot, kao konstantan rad na sebi, i zato smatram da je vazno stalno imati neke ciljeve kojima se tezi, pa kako se jedni ostvaruju sebi postavljati nove. I svakako mi je to vazno i kod partnera.

Pritom me uzasava bolesna ambicioznost i jurenje cilja po svaku cenu koje je najcesce skopcano sa vrlo niskim moralnim kriterijuma. Uvek se cuvam takvih ljudi.
[/quote]

TOTALLY AGREE!!!
Slazem se sa svakom recju ovog posta :pivce:
Korisnikov avatar
By m..
Volim ambiciozne. Medjutim ovih dana ih je izuzetno tesko naci.
Korisnikov avatar
By uninvited
postujem takwe osobe...mada iskreno preterano ambiciozne,nista posebno... ne wolim ljude koji su okrenuti samo ka poslu i ucenju (jeste da je swe to potrebno,bolji ziwot..bla bla) mada onaj ko prewise puca na wisoko i gazi preko swega...tesko da moze da ocekuje neke prawe prijatelje i nesto wise...ja imam nekih ambicija-u granici normale...mada oni extremno ambiciozni bolje prolaze u ziwotu sto se tice samog posla..my misljenje...:angel:
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam ljubitelj zadovoljavanja sa malim stvarima....
Korisnikov avatar
By .L O S T
ambicioznost ulazi u top 3 pozeljnih osobina!
Korisnikov avatar
By Dina
Meni je sopstvena ambicioznost super kad mi ide... ali kada ne uspem u necemu, onda se mnogo nerviram i treba mi bas snage da se vratim na uspesan kolosek. Cak i ako to nije nesto sto se ne znam kako odrazava na moj zivot nerviram se. Bas me partner juce tesi da nisam neuspesna, nabraja mi stvari u kojima sam uspela, pa govori da zivot moze ici ovako i onako. Sve ja to znam, ali ja kad zapocinjem nesto to je da bih uspela a ne da bih se mirila sa neuspehom... :sigh:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Cenim ambiciozne ljude koji postižu svoje ciljeve. Jednostavno ne mogu da se prilagodim onome što se zove prosek. Želim da budem ponosna na partnera, a mogu da budem ponosna samo kada je u vrhu u onom što radi. Naravno za sve je to potrebno vreme.

Ipak, kada pogledam oko sebe, mogu na jednoj ruci da izbrojim koliko ljudi poznajem koji imaju jasno postavljene više ciljeve. A onih koji plivaju na sredini ima i previše.

Ja sama sam ambiciozna. Bila i ostala. Težim da budem sve bolja i bolja u tome što radim. :diplomac:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
NIsam ambiciozan!Ali ne smetaju mi ambiciozni ljudi samo dok njihova ambicionznost nije vezana za mene na bilo koji nacin.
Skloniji sam hedonizmu(naravno da to ne znaci da hedonisti nisu ambiciozni)i smatram da nikom ne moram da se dokazujem.Zao mi je generalno ambicioznih ljudi jer cesto ihpokrece potreba za potvrdjivanjem od strane drustva ili pojedinca ,retko zbog samog cilja.

A pogotovo mi smetaju one price(koji neki ovde potvrdjuju sa svojim postovima)ambicioznih ljudi koji padaju u nesvest kad ja im kazem da nemam ambicija i da zivim od danas do sutra(a pritom naglasavajuci svoj izbor).Cesto se nadjem na udaru istih,kako sam ovakav ili onakav.Zapravo,vise mi to deluje kao neka potreba da se neko prikaze kao bolji zato sto je on npr.zavrsio fax za tri godine sa sve desetkama,nego neko ko je studirao sto godina...Mislim smesno,svako ima svoj ritam u zivotu i nemaju svi potrebu za dokazivanjem i samodokazivanjem .....

Mislim,ako si ambiciozan slobodno to i budi,ali nemoj non-stop nabijati drugom coveku na nos i smatrati da si ti nesto "posebno".... :roll:

A tek sto necu kometarisati ove povrsne likove koji "nikad se nece zabavljati sa ljudima koji nisu ambicizni"..... :lol: :roll:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Pojam ambicija je nastao od latinske reci "ambitio" koja znaci: zarka zelja za slavom, ugledom, moci, bogatstvom, i direktno je povezana za ljudskom motivacijom.

e sad...
zelja , ili kod nekih cak i potreBa za slavom, velikim kolicinama novca, ugledom i lalalallala ,hmmmmmmm... ako krenemo od pretpoStavke da je motiv za ostvarenje tih zelja 'srecja' (ispunjenje, zovite kako god) koja se oseCja po ostvarenju istih- licno donekle imam odbojnost prema takvim ljudima.

ne znaM recept za 'srecju', ali tako se ne nalazi. opste je poZnato da se PRAVA srecja ne nalazi cak ni u ispunjenju zelja (i nevezanih zaone koje spadaju u ambiciozne). ali ako mene neko pita, za nju su neophodni zdravlje , ljubav (sve vrste), naraVno manjak traGicnih doGadjaja/doZIvljaja koji izazivaju bol etc... ali sve to je tako relativno. postoje ljudi koji nisu zdravi, imali su trageDije u zivotu itd., pa su ipak srecni... zavisi od sklopa licnosti, perspektive iz koje(kojom) gledamo ovaj svet.

da li mi je privlacan neko ko zeli da se kupa u novcu, mocji, slavu (koji, da se ne lazemo , u ogromnom procentu dovode do toga da ostatak populacije gledaju sa visine, sto nas dalje dovodi da oni 'nadomeshcjuju ' nesto , i da su sustinski nezadovoljni sobom pa samo hodaju slepo i sebi postavljaju DRUSTVENO respektabilne ciljeve) - odgovor je NE. preambiciozni ljudi su generalno nesigurni u sebe i veoma nekoherentne licnosti. i da, ako su i prepotentni, e, onda mi se preVRcje dzierica. a to sve cesto ide u paketu.

ali ako neko zeli da radi na SEBI, zbog SEBE a ne drugih, na bilo koji nacin, ima moje simpatije. radi se o kolicini i shvatanju ambicioznosti, stavu doticne osobe prema toj osobini, uklapanju u licnost, i manifestovanju ambicioznosti...

da li bi mi bila privlacna osoba koja nije ambiciozna?
apsolutno. ali pod uslovom da nije zivotno demotivisina.

da li bih se zabavljla sa nekim ko je manje 'ambiciozan' od mene?
da, jer vecina jeste :lol: . o5, velika razlika postoji u (de)motivisanosti vezanoj za zivotne zelje i ciljeve sveukupno.. jer ako bi ta osoba bila manje motivisina od mene onda bi 'obe izrsile samoubistvo' ko sto su mi rekli u srednjoj skoli :smeh: .

sto se mene tice... mislim da sam toliko ambiciozna (ali ne najbukvalnije kao sad slava, ugled i kupanje u novcu) da je to preslo u svoju suprotnost, i sad kao odradjuje svoje u podsvesti i tera me da radim na svojim potencijalima.

znaci rad na sebi zbog sebe :yes: .
ambicioznost (bukvalno, po definiciji) :no: .
By Bombina
ambiciozne i to se padrazumeva recimo- Ambiciozne i komunikativne,koji se bave uz karijeru,o napredka slicnim poslovima,jer rade o finanisijskom i menadzmentom
imam prijateljicu koja je radi,i svako daju savete moraju budu drugi ljudu moraju budu stedljivi,a drugu bukvalno
koji se bavi s poslom,recimo treneri,dokotri,direktori i nauka...obrazovanjem imaju uspeha,recimo koji imaju svoju firmu moga da bave obrazovanijim poslovima
ima druge lepe i ruzne ,imaju sopstvene energicne
i negativne i pazitivne misli
kako smo bese gledali taj film-ruzna beti
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by shmizllica
Ne volim bolesno ambiciozne osobe... kojima je posao,uspeh na prvom mestu a ne umeju da cene sitnice koje cine zivot... Po mom misljenju svako moze da zavrsi fakultet samo ako hoce da ugreje dupe na stolici. Moze da mi mase diplomom ispred nosa koliko hoce dzaba mu to ako ne ume da ceni zivotne vrednosti. Tacka.
:up:
Upravo.
I dodao bih josh da pi prevelika ambicija u jednoj sveri vrlo verovatno znachila da mi se ne bi dovoljno posvecivao... Sto jelte nije dobro.

Aaaa da ima ambicije naravno da teba da ima, ne bih se recimo zadovoljio nekime ko radi u prodavnici obuce bez ikakvih planova za napredak. Kao lepo mu tu... E, sada ne omalovazavam nikakav posao, i ja sam konobar, ali makar neka ima ambiciju da promeni posao, da napreduje, ne mora chak ni da je ostvari u skorijem vremenskom periodu. :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!