Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Zoepobogu, na sta ja trosim vrijeme...Originally posted by bananicaOriginally posted by Zoecico, znas da te gotivim i, iznad svega, postujem. Meni je samo zasmetalo u tvom postu rijec "prezirem" i ono da ambiciozni ljudi samo misle da zive zivot. Ti si ta koja je prva napala razlicite. Prilicno ti je rogobatan bio post, i nije mi bilo jasno da si ga TI napisala.
Bananice....no comment.
No, nazivati sranjem nesto samo zato sto se razlikuje od tvog, bednog, malog i skucenog (po meni, jel`) je i vise nego glupavo( suzadrzavam se da ne upotrebim neku drugu rec).![]()
Ovo sto si rekla za moje misljenje - znas i sama da je pogresno - jer ako iko ima opened mind, onda sam to ja.
Mene je, recimo, zivot naucio da budem ambiciozan. To sto ne zelim da dovijeka sluzim odvratne i ohole Ruse, da konobarisem, prekucavam dokumente i slicne stvari - vec da jednog dana imam svoje radnike (koje naravno ne bih tretirao kao robove!), da uspijem u zivotu i svoju inteligenciju, rad i vrijednosti pravilno unovcim - sigurno nije nedostatak zivota, niti je za preziranje.
Ne znam zasto je samo tebi zasmetalo to moje "prezirem"?! I, kako to da to bilo kome moze da zasmeta, kada sam ja samo rekla svoje misljenje, pritom ne znajuci ko je ovde ambiciozan a ko nije, dakle bez ikakve namere da uvredim....?! Ti si se, nekako i niotkuda prepoznao u mojim recima i osetio uvredjen, sto je van pameti, Bananice!
Dalje, ja nisam napala razlicite, to neces nigde naci ako jos jednom procitas moj post, nego sam samo izrazila svoje misljenje o ambicioznima! Zar samo ja vidim razliku izmedju to dvoje ovde?!?!?
Tvoja mala biografija na kraju tvog posta nema veza sa onim sto sam ja prethodno govorila. Tvoj zivot-tvoja stvar. Mene se nimalo ne tice, shvatas? Nisam te to ni pitala, a to sto si naveo svoj primer je lepo u svetlu citave teme i verujem da je upravo to autor teme i zeleo da cuje.
Ja samo iznosim svoje misljenje. I po definiciji ambicioznosti, i po praktikumu.....meni se to ne dopada, ja to prezirem cak, i opet ponavljam da ne vidim kakve to sa tobom ima veze...?!
Bice da ti nisi nacisto sa svojim htenjima kad ovako "skaces" na nesto sto se uopste nije odnosilo na tebe licno.....ne znam ja.
Jos samo jedna stvar - po meni nisi openminded ako ovako reagujes i ovako govoris.
Originally posted by Zoea sto zelis da nas banujes?
Ja znam da je sixmadcatz ovo govorila juce jos....![]()
Gde je primena Pravilnika o banovanju duplih korisnika na delu kada je potrebna?![]()
Originally posted by BellyButtonNe privlace me, tacnije, ta osobina mi je najmanje bitna kada je rec nekoj fizicko/emotivnoj privlacnosti...
Da li vas privlache ljudi koji sebi postavljaju visoke ciljeve a odbijaju vas oni koji se zadovoljavaju malim stvarima, ili vam to nije toliko bitna osobina?...
Originally posted by BellyButtonDa. I obrnuto.
Da li ste u stanju da volite osobu koja je manje ambiciozna od vas?
Originally posted by ZibroIpak mislim da je vrhunac kad sam na ispitu iz fiziologije cuo da devojka polaze 19. put taj ispit. Koja je to samo kolicina mazohizma i stravicnog gubljenja vremena.
odma mi pred oci iskoce luzeri koji studiraju po principu prva godina treci put pa druga godina drugi put pa jedva uslov za trecu pa daj boze da iz desetog puta polozim mikrobiologiju a onda ti mrtvi ozbiljni pricaju kako zele da jednog dana budu npr kardiotorakalni hirurg i nikako nece pristati na nesto drugo
pri tome ce nastave li ovim tempom osnovne studije zavrsiti sa cirka 38 godina
Originally posted by shmizllica
Ne volim bolesno ambiciozne osobe... kojima je posao,uspeh na prvom mestu a ne umeju da cene sitnice koje cine zivot... Po mom misljenju svako moze da zavrsi fakultet samo ako hoce da ugreje dupe na stolici. Moze da mi mase diplomom ispred nosa koliko hoce dzaba mu to ako ne ume da ceni zivotne vrednosti. Tacka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!