Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by FireGox
Originally posted by leobg
Ma moj problem je sto kad izaberem dvojicu, pojave se jos tri lika, jbt-e posle duge veze, ne znam kako da se odbranim od likova, zaboravio sam to.
Drs'te coveka rastrgose ga pederi :smeh:
Da znas, a meni kao lose :roflmao:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Dragonite

Then again, it is wrong to generalize :angel:
Upravo to.

Neki ljudi koji su presli 30 ponasaju se kao veca deca od onih koji su jos maloletni, naravno, ne znaci ni da je svako cim je napunio 18 'sazreo' niti da su svi stariji i 'iskusnije' emotivno zreliji od mladjih osoba kada se radi o vezama.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by FireGox
Ma moj problem je sto kad izaberem dvojicu, pojave se jos tri lika, jbt-e posle duge veze, ne znam kako da se odbranim od likova, zaboravio sam to.
Drs'te coveka rastrgose ga pederi :smeh:
Da znas, a meni kao lose :roflmao:
Srce sta onda ja treba da kazem :nokti:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh:

Ala izvredjaste nas mladje!

Svaka cast!

P.S. Smatram da to nema toliko veze sa godinama koliko sa zreloscu...
Ali pak ako ste prvo dogovorili sex, i to odradili, pa je on poceo da pominje vezu... smatram da nije bas najbolji znak, ali Boze moj, ko zna...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Dirrty19g

Ala izvredjaste nas mladje!

Svaka cast!

P.S. Smatram da to nema toliko veze sa godinama koliko sa zreloscu...
Ali pak ako ste prvo dogovorili sex, i to odradili, pa je on poceo da pominje vezu... smatram da nije bas najbolji znak, ali Boze moj, ko zna...
Zrelost se u neku ruku povezuje sa zhivotnim iskustvom, ali to nije presudan faktor na osnovu koga mozhemo kazati za nekog da li je zreo ili nije.

Iskreno, mene vishe uspanichi ako on spomene vezu pre seksa, pogotovo ako me ne poznaje i ako nije bilo rechi o vezi. "Uspanichiti" je mozhda teshka rech. Svaka rupa ima svoju zakrpu, ali ne volim da redom krpim svakoga, jer to ostavlja posledice po moju psihu i emocije.

E sad, nalazimo se u dobu u kojima ljudi brzo zhive, a imaju potrebu za ljubavlju i pazhnjom (kao i svako ljudsko bice, uostalom), tako da je to skroz razumljivo. Mladji generalno brzhe odrastaju..
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije bitno jedino zivotno iskustvo, vec sposobnost coveka da iz iskustva izvuce pouku... odnosno da stekne novo iskustvo.

Ja govorim za svoj primer... ako vec trazim sex, i iz tog razloga se vec upoznam sa nekim... i odradimo to, ne volim da me taj neko kasnije smara kako je on u sustini za vezu, odnosno da bi voleo sa mnom ovo ili ono...

To mi se u poslednje vreme par puta desilo, i na kraju sam jednostavno morao da zaboravim na te osobe makar i za sex, jer ne volim smaranja tog tipa.

Jer to pokazuje kako je ta osoba u sustini neodlucna, a to ne moze biti nikako dobra stvar... makar za pokusaj veze nikako nije preporucljivo.

Ako smo se za sex dogovorili, onda neka ostane samo na tome...
To je makar moja filozofija...
By RACABG
Originally posted by Kiwi
Raco, zar zaista ne veruješ da je takva veza održiva i moguća???
ja znam da nije moguca a ti probaj .

pametni uce na tudjim a glupi na svojim greshkama .
Korisnikov avatar
By Dirrty
Eh sad... nije moguce nauciti bas sve iz tudjih gresaka...

Smatram da mnoge stvari covek nauci tek kada oseti na svojoj kozi...

Meni nisu uspevale veze sa tolikom razlikom u godinama, mada opet... koje su mi pa uspevale? :smeh:

Pravilo je znaj, da nema pravila!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Nije bitno jedino zivotno iskustvo, vec sposobnost coveka da iz iskustva izvuce pouku... odnosno da stekne novo iskustvo.
To si jako lepo rekao, ali u sledecem delu posta ulazish u laganu kontraindikaciju.
Ja govorim za svoj primer... ako vec trazim sex, i iz tog razloga se vec upoznam sa nekim... i odradimo to, ne volim da me taj neko kasnije smara kako je on u sustini za vezu, odnosno da bi voleo sa mnom ovo ili ono...

To mi se u poslednje vreme par puta desilo, i na kraju sam jednostavno morao da zaboravim na te osobe makar i za sex, jer ne volim smaranja tog tipa.

Jer to pokazuje kako je ta osoba u sustini neodlucna, a to ne moze biti nikako dobra stvar... makar za pokusaj veze nikako nije preporucljivo.

Ako smo se za sex dogovorili, onda neka ostane samo na tome...
To je makar moja filozofija...
Pazi, nije ni to loshe. Loshe je kad ti neko posle prvog seksa kazhe da te voli.. Mi smo pocheli kao kres shema, shto je i bila jedno mesec dana. Pocheli smo uchestalije da se vidjamo i sl. I ako su se kod mene javile neke emocije, nisam bio spreman da ih nazovem ljubavlju. Zajedno godinu ipo, sa prekidom od 7-14 dana (ne secam se tachno, a i brljavio sam tad malo, shto on i zna jbg), ona prava ljubav se kod mene razvila tek kasnije, jer se generalno ne vezujem vishe tako brzo. Imam niz loshih iskustava i lampica mi se chesto pali iznad glave i stvarno mi je potrebno vreme da iskristalishem ono shto (ne)osecam.
Korisnikov avatar
By Dirrty
To podrzavam, ali pak kada neko pocne bukvalno da namece posle par kresanja... to nikako!

Ali mislim da je to upravo slucaj u ovoj temi, zbog toga sam to i napisao.
Korisnikov avatar
By Sutekh
To podrzavam, ali pak kada neko pocne bukvalno da namece posle par kresanja... to nikako!
Ma, to da. To je ok :zastava:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ali pak ako je i leobg za to, mozda je i on isto toliko neodlucan...

Sta znas, mozda 2 neodlucne osobe cine jednu veoma odlucnu i jaku vezu :)

Ali meni nikako nije dobar znak to sto pita forumase za nesto tako ozbiljno... jer to znaci da mozda sam nije spreman da udje u to, iz meni nepoznatih razloga.

Kao da zeli da udje u to samo ako to podrzi vecina ovde... a to nevalja!

Smatram da saveti pojedinih forumasa mogu biti jako korisni, i da nema nista lose u trazenju pomoci ovde...
Ali ipak smatram da za ovu temu nije bitno nicije misljenje sem dvojice koji se upustaju u vezu.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Kako su podudarnosti pozheljne, tako mozhe da se utone u fazu konstantog smora i monotonije.

A monotonija je chest razlog pucanja veze.

Ja ga podrzhavam u nameri, ali nemam dovoljno informacija (niti ih trazhim, to be honest) da bih mogao da iznesem svoj stav u potpunosti. Sklapam delice i povezujem ih u celinu na osnovu lichnog iskustva, a moje lichno iskustvo ne mora nuzhno biti i njegovo/njihovo/niti bilo chije.

Jebiga, treba probati.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako leobg nema slicnih iskustava u potpunosti se slazem da treba pokusati...

Ako pak ima... onda bih savetovao da dobro razmisli o svemu i da sam odluci sta i kako.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Pa to, malo piletine nije na izmet :D
Korisnikov avatar
By Dirrty

Nije na izmet nikako :D

U svakom slucaju nadam se da ce sve biti super sta god da odluci...

Leobg javi nam sta se bude desavalo kasnije u razvoju dogadjaja...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Naravno, o tome ti kazhem (jeste da je ne volim, ali shto da ne?).

Ajde leo, javi nam, mozhemo mi da sernjamo danima ovako :P
Korisnikov avatar
By new_queer
Skoro sam upoznao jednog deckica na forumu..ne ovom nego na jednom koji nema veze sa ovom materijom.
On ide u srednju skolu...uuu bre ne smem ni da kazem koliko godina ima..jos malo pa bih mogao i krivicno da odgovaram, druzimo se eto i malo pocinje da me interesuje... mada nema nista od toga mora prvo jos malo da poraste!!!

Nadjemo se se tako u nekim situacijama koje se evo meni ne desavaja skoro vec deset godina...mi smo negde otisli a njega keva zove na mobilni da ide kuci jer mora da uci!!!

au!!!
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
ja stariji godinu dana(19 godina).bash se vidi da je josh uvek derishte koje ide u shkolu ali ne smeta.jeste malo nezreo ali...who cares
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ako ti ne smeta to sto ne moze da izadje ceo vikend zbog dvojke iz biologije, onda je u redu.
E stvarno treba da budeš mustra pa da dobiješ 2 iz biologije... obično se ili dobije 1 ili 4-5, ponekad i 3 ako počneš da učiš u busu dok tog dana ideš do škole
Korisnikov avatar
By Oziris
Ich mi ne smeta razlika u godinama kad se desi... Samo neka je ona starija od mene :D
By Swanheart
razlika u godinama...
:hmm: ja 18 ona 30...ona hoce vezu meni do zezanja i takoooo...onda ja ispadoh djubre :lol:
tak` da u sirokom luku zaobilazim sve sto je mladje od mene...jer znam kakva sam ja bila u tim godinama
e sad starije...
da citiram Oziris:
" Ich mi ne smeta razlika u godinama kad se desi... Samo neka je ona starija od mene"

:lizalica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by RACABG

Ja probao. Nije svako ko ima 40 god neko ko ima bolesnu bešiku, užasne krvne sudove i još kojekakve boleštine ... Ako je čovek posvećen godine nisu problem. Jedna od mojih veza sa starijim muškarcima se baš završila zbog razloga koji nemaju veze sa nezrelošću ili godištem ... Tvrdim da je moguća. A ti prostudiraj a ne uzimaj slučaj ili dva za pravilo.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by RACABG

Ja probao. Nije svako ko ima 40 god neko ko ima bolesnu bešiku, užasne krvne sudove i još kojekakve boleštine ... Ako je čovek posvećen godine nisu problem.
Slazhem se sa ovim.
Korisnikov avatar
By VANGEL
ma da ali sve je to ok do izvesnog vremena . . .

onda prodju nekegod i on te povredi recima a i stavom kako si ostario i vec neznam sta pa ovo pa ono . . .

nekazem da se ja nebi usudio ali nebi mi bilo prijatno. . .

ukoliko je to veza od godinu ili mane pa mozda i ok mada opet kazem . . .
Korisnikov avatar
By VANGEL
e da jlubav ne spoznaje granicu godina i rasu:))))
Korisnikov avatar
By VANGEL
e da,moram da navedem primer. . .sta se desilo jednom tipu nazalost:(

znam da je bila razlika u godinama ali koja to neznam...prvih nedelju dve je bilo sve super i zaljubio se do usiju mada nije znao sta ga cska
i koliko je taj neko plitak za moj pojam...drustvo ovog mladjeg je reagovalo pa sta ces sa nim pa zar on koji ima toliko i toliko,moda mu se i ne dize pa razne takve price dovedu coveka u propast i psihick i fizicki i vec kako bilo ali se desilo . . . zato pazi te sta radite . . .
Korisnikov avatar
By Sutekh
pa svaka chast ako stignesh da se zaljubish u prvih nedelju-dve.
Korisnikov avatar
By leobg
Evo da vas obavestim. Odlucili smo da nista ne odlucujemo, prepustili smo jedno drugom,pa sta bude neka bude. Za sada dobro funkcionise.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!