Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jao što laskate sebi ovde kao ja sam dobar prijatelj a meni niko heh suzica ma daj
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585128#p2585128]bern napisao:[/url]neki u ovoj temi su pobrkali prijatelje, drugove i poznanike.
e to sam i ja pomislila

služe da odete na kafu, slučajno se napijete i međusobno vadite iz sranja koja napravite ili se smejete zajedno u njima.
eto tome kad se ne gleda kao primer nego metafora.
Korisnikov avatar
By bern
actually, pederima i lezbejkama prijateljstva su nešto izuzetno značajno. mi smo često pogubljeni na sto strana, a društva u kojima živimo ne sadrže uhodane mehanizme za olakšanje muka, jer ovo je strejt svijet.

naše emotivne potrebe, potrebe da budemo doživljeni, potvrđeni kao ličnosti, naša prenaglašena osjetljivost, sve ovo ne može pružiti/trpiti porodica koja uglavnom ne razumije odakle tačno potiču naše potrebe (niti im želimo sve pričati), a neće ni partneri, jer ih muče isti problemi. gejevi/partneri kojima bliskost ne od ruke ide često su kao rogovi u vreći.

to se onda pojavljuje gay prijateljstvo. tačnije: gay family. grupica ljudi koja vas u vašem svijetu prihvata onakvim kakvim jeste i obavezuje se (kao što ste vi obavezujete) da ćete tu biti uz njih. jeste, previćemo gluposti, i oni će praviti gluposti, biće razočaranja, ljudi će se približavati i udaljavati, ali je vrlo bitno da su prisutni. gay prijatelji su dragocijeni.
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2585190#p2585190]bern napisao:[/url]a neće ni partneri, jer ih muče isti problemi. gejevi/partneri kojima bliskost ne od ruke ide često su kao rogovi u vreći.
zapravo, ovo nije istina, barem što se mene tiče (a i parova koje znam); ja i moj partner smo vrlo bliski, baš jer prolazimo uvek kroz ista s(t/r)anja, a senzibilitet nam je skoro pa kloniran, a obojica inhibirani i teško iznosimo emocije.
iz toga razloga, stvarno smo najbolji prijatelji.
to je, pored mnogo čega, jedan od najjačih faktora stabilnosti naše veze.
Korisnikov avatar
By bern
slažem se, ali treba vremena da se do te faze dođe.
By barni
prijatelji sluze da ti obogate zivot i naprave od tebe jos boljeg coveka,

coveka koji je zahvalan sto za njega takvi ljudi postoje

tako se cuva prijatelj celoga zivota
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
- pravi prijatelji uvek pomazu da se osecam bolje, a teraju negativne vajbove.
- kada kazem "zelim da budem sama", pravi prijatelj nece otici, vec "ok, budi ti sama ovde, ja sam u sobi pored i gledacu tv".
- kada me devojka prevari ili raskine sa mnom, govori mi kako je ona kurva i kako sam ja nesto najbolje sto joj se u zivotu desilo.
- kada ja prevarim devojku ili raskinem, govori mi "jebiga, morala si, bolje tako nego da se obe mucite".
- kada mi se ide na Avalu, ona upregne svog decka da nas vozi i kupi nam sok, a onda mu kaze "cekaj nas u kolima, brzo cemo" :lol:
- pravom prijatelju nikada nije tesko da kaze "izvini"
- pravi prijatelj uvek oprasta
- kada polozis ispit, pravi prijatelj se sa tobom raduje, iako je on taj isti ispit pao
- pravi prijatelj ce uvek, ali UVEK biti na tvojoj strani pred osobama koje i nisu neki faktor u vasim zivotima, a kasnije ce te povuci za rukav i reci "e, nisi bila u pravu"
- pravi prijatelj ce sa tobom podeiliti poslednju cigaretu
Korisnikov avatar
By bern
imam tako neke gay prijatelje koji su stvorili jednu viziju sebe preda mnom. i ja se tako trudim da im smireno objasnim da se prijetelj može biti samo ako si svoj, prema sebi i drugima. dok to ne bude, možemo se samo igrati prijateljstva... ili bilo čega drugog. the shade of it all.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!