Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By HAL 9000
Posle 4 god. zajednickog zivota sa deckom, svakako mogu da kazem da sam za, pod uslovom da stan nije premalen, tipa garsonjera, ili tako nekako. Ipak, svako treba da ima neki svoj prostor.
By Sportasica
nisam jos uvek probala ali definitivno da
Korisnikov avatar
By gorilica
Definitivno sam za život udvoje.
Ima svojih mana, svakako ali osećaj da imaš kome da se vratiš i da ima ko da ti dođe je nezamenljiv.
Korisnikov avatar
By Oziris
Pa, ima svojih prednosti... Imas uz koga da se ususkas kad ti je hladno, osoba koju volis ti je skoro uvek nadomak prstiju :D A i kad se zazelis seksa, imas koga da ad hoc spopadnes... osim ukoliko jedno od vas dvoje nije upalo u aseksualnu fazu...:nope:
Korisnikov avatar
By albatros
i ja sam za zivot u dvoje(dve:wink:)
ali...to zvuci malo teze...u mom slucaju:(
By Swanheart
Savrseno mi je lepo ovako i ne bih svoju potpunu slobodu menjala
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by shmizllica
Originally posted by devokICA
da.
mada trenutno zelim da osobu sa kojom zivim izbacim kroz prozor koliko me nervira.
al proci ce :sigh:

To si postala lezbaca? :D
nema sanse pa makar me kd licno nacinila zenom :jezik:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je danas srce zaigralo kada sam ga čuo: "Hoćemo kući?"...

Pa sam se onda ražalostio kada sam shvatio koliko bi to bilo lepo da se radi o našoj kući, ne svako svojoj, kako se podrazumeva trenutno...

:pirat:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
cuo sam danas jedno zanimljivo poredjenje:

"zivot u dvoje ti je kao dvostruki anal. zvuci primamljivo, izvodljivo, ali nimalo jednostavno. vec na startu dolazi do komplikacija, ali kada ti udju oba, mozes da se prepustis caroliji...
samo sto mnogi odustanu prije toga..."

:hail:
Korisnikov avatar
By Mars
Nije istina da na startu dolazi do komplikacija.

Korisnikov avatar
By nbgd26
Originally posted by HAL 9000
Posle 4 god. zajednickog zivota sa deckom, svakako mogu da kazem da sam za, pod uslovom da stan nije premalen, tipa garsonjera, ili tako nekako. Ipak, svako treba da ima neki svoj prostor.

A sta da rade oni koji imaju garsonjeru?
:meda:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by bananica
kako to mislis? :trep:
Pa kao na medenom mesecu. Kao u prvim danima/nedeljama/godinama* veze. Pravi problemi bivaju maskirani žestinom osećanja sreće što je dvoje konačno zajedno, stalno zajedno, pored konzumacije jednog drugog - čini se da ništa drugo nije bitno. Zato mislim da ne stoji da se već na početku jave problemi.

* u zavisnosti od frekvencije i potrebe za menjanjem partnera

Korisnikov avatar
By nbgd26
Originally posted by Mars
Originally posted by bananica
kako to mislis? :trep:
Pa kao na medenom mesecu. Kao u prvim danima/nedeljama/godinama* veze. Pravi problemi bivaju maskirani žestinom osećanja sreće što je dvoje konačno zajedno, stalno zajedno, pored konzumacije jednog drugog - čini se da ništa drugo nije bitno. Zato mislim da ne stoji da se već na početku jave problemi.

* u zavisnosti od frekvencije i potrebe za menjanjem partnera

Mars to si bas lepo rekao! Skroz se slazem sa tobom!!!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa dobro, ali bude problema i na pocetku... ne takve vrste, vec...mozda stvari koje ucine da odustanes..sitnih nesuglasica...a taj medeni mesec ti dodje kao teasing u tom analu...

(ovo je vec moje autorsko djelo, prilicno napusenog:giggle: )
Korisnikov avatar
By nbgd26
Ma problemi uvek postoje, samo je pitanje da li ce se od njih napraviti jos veci problemi ili ce se to sve resiti na civilizovan nacim. Ja svaki problem sa deckom resavam tako sto dugo pricamo na neku temu i nadjemo neko kompromisno resenje koje je dobro i za njega i za mene i onda sve lepo funkcionise!
Korisnikov avatar
By Mars
Tako mu to dodje... U suštini šteta. Ali opet - valjda ne bi valjalo ni da se živi u ekstazi svaki dan doveka. Onda bi nas pojeli ti problemi koje ne primećujemo a da nismo ni svesni toga...

Ovo se odnosilo na treći post odozgo, ali sam predugo bio zamišljen nad tastaturom...

Korisnikov avatar
By nbgd26
Najveci problem je sto neki stvore sami problem tamo gde ga i nema i onda to preraste u nesto uzasno i moze dovesti do takve svadje koja ce prouzrokovati ne daj Boze i raskid izmedju 2 osobe koje se ustvari mnogo vole!!!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne volim duge razgovore na neku problematičnu temu.

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by nbgd26
Najveci problem je sto neki stvore sami problem tamo gde ga i nema i onda to preraste u nesto uzasno i moze dovesti do takve svadje koja ce prouzrokovati ne daj Boze i raskid izmedju 2 osobe koje se ustvari mnogo vole!!!
Neki će ovde da kažu - "da je valjalo,ne bi se prekinulo". Već je bilo reči o tome.

Ali je činjenica da to što se dvoje beskrajno mnogo vole, ne mora obavezno da znači garanciju za zajedničku sreću.

Korisnikov avatar
By nbgd26
Pa dobro, svako ima neki nacin kako ce da resi problem... ja to lepo resavam, kao sto sam i rekao vec dugim razgovorom, da se sve "karte" stave na sto pa da se vidi ko je u pravu, a ko ne!
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam za ovo.

Ako se neki problem javio usled (uslovno rečeno) dekoncentracije u vezi-posao, porodica, stras... slabog sluha za potrebe onog drugog u vezi, ili trenutnog slepila za neke detalje, ONDA, kada jedan partner to iznese, skrene pažnju, preduči, DRUGI u vezi treba da se momentalno lupi u glavu i kaže "Jao, da! Tako je, kako sam mogao drugačije da mislim..." Ako smo stvarno jedno ya drugo.

Inače sa nekom pričom i analizom sam imao još manje sreće od opisanog metoda, o potpunom otvaranju karata da ne govorim.

Sve je ovo delo bajke u Marsovoj slikovnici...

Korisnikov avatar
By nbgd26
Pa dobro, i to je jedan od nacina da se problem resi ili mozda bolje reci zataska!!!
Korisnikov avatar
By Mars
A problem garsonjere.... pa. Jeste to mali prostor.

Ali treba se podsetiti da je moglo da se desi da živiš u maloj sobi kuće tvojijh roditelja, on isto, i da vam je gnezdo makar u vidu te male garsonjere jedino što bi vam trebalo da budete srećni...

Korisnikov avatar
By nbgd26
I ja to mislim, jer znas kako stari narod kaze: "Gde celjad nisu besna, ni kuca nije tesna" !!!
Korisnikov avatar
By HAL 9000

A sta da rade oni koji imaju garsonjeru?
:meda:
Naravno da nije nemoguce. Zapravo, sve zavisi od toga kakva je ko osoba. U svakom slucaju, proba nista ne kosta, ne?
Korisnikov avatar
By HAL 9000
I ja to mislim, jer znas kako stari narod kaze: "Gde celjad nisu besna, ni kuca nije tesna" !!!
Sad jos ispadoh i besan :)
Korisnikov avatar
By Mars
Sad jos ispadoh i besan :)
Ne, nisi besan - to je normalno.

U zemlji zastave sa tvog avatara (i drugim razvijenim) se broj soba gleda: broj clanova u zajednici+jedna. Pri cemu su sobe-spavace sobe, ne kuhinja, trpezarija, hodnik, walk in closets...

Potreban je čoveku prostor, ali opet... kada se nema za više, treba se snaći u okviru postojeće kvadrature.

Kad krenem da prosipam ovakvu pamet, to znači da je vreme za spavanje.
Korisnikov avatar
By HAL 9000
Kamo lepe srece da sam tamo...
Korisnikov avatar
By mili86
hm... sa deckom... jao, ne znam...
mislim, bilo bi lepo ali kad se sve zvezde i planete poklope

za sada, mislim da bih jedino opstao u zajednici sa Dirrty18

:hvala: :zen: :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!