Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by HAL 9000
Posle 4 god. zajednickog zivota sa deckom, svakako mogu da kazem da sam za, pod uslovom da stan nije premalen, tipa garsonjera, ili tako nekako. Ipak, svako treba da ima neki svoj prostor.
Originally posted by bananicaPa kao na medenom mesecu. Kao u prvim danima/nedeljama/godinama* veze. Pravi problemi bivaju maskirani žestinom osećanja sreće što je dvoje konačno zajedno, stalno zajedno, pored konzumacije jednog drugog - čini se da ništa drugo nije bitno. Zato mislim da ne stoji da se već na početku jave problemi.
kako to mislis?![]()
Originally posted by MarsOriginally posted by bananicaPa kao na medenom mesecu. Kao u prvim danima/nedeljama/godinama* veze. Pravi problemi bivaju maskirani žestinom osećanja sreće što je dvoje konačno zajedno, stalno zajedno, pored konzumacije jednog drugog - čini se da ništa drugo nije bitno. Zato mislim da ne stoji da se već na početku jave problemi.
kako to mislis?![]()
* u zavisnosti od frekvencije i potrebe za menjanjem partnera
![]()
Originally posted by nbgd26Neki će ovde da kažu - "da je valjalo,ne bi se prekinulo". Već je bilo reči o tome.
Najveci problem je sto neki stvore sami problem tamo gde ga i nema i onda to preraste u nesto uzasno i moze dovesti do takve svadje koja ce prouzrokovati ne daj Boze i raskid izmedju 2 osobe koje se ustvari mnogo vole!!!
Originally posted by nbgd26Naravno da nije nemoguce. Zapravo, sve zavisi od toga kakva je ko osoba. U svakom slucaju, proba nista ne kosta, ne?Originally posted by HAL 9000
Posle 4 god. zajednickog zivota sa deckom, svakako mogu da kazem da sam za, pod uslovom da stan nije premalen, tipa garsonjera, ili tako nekako. Ipak, svako treba da ima neki svoj prostor.
A sta da rade oni koji imaju garsonjeru?
![]()
Originally posted by HAL 9000Ne, nisi besan - to je normalno.
Sad jos ispadoh i besan![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!