Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
:klap: :klap: :klap:

Nije li zivot prelep?! :drama:
Korisnikov avatar
By gorilica
Evo, nedelju dana kasnije, mogu da kazem da je sa malim SUPER!!! :yay: :love:
Spremamo se za sutrashnju Nisomniju, on mi je iz dana u dan sve sladji i sladji, kaze da se u poslednje dve godine nije smejao, koliko se smejao ovih dana. Juche je svratio dok sam bio na ruchku sa komshijom, matorim Rockerom, koji se odushevio njime. Danas smo proveli dosta vremena zajedno, gledali film, izlezavali se kod mene, svratio mi i do posla, a po odlasku, tutnuo u ruke parche papira:
"Ne postojim vishe! Bih jednom
i nestadoh u plamenu moje ljubavi.
Jedna ogromna vatra, lagani pepeo
rasuo se u zraku i pao nezno pred
tvoje noge. Ne zgazi ga!
U njemu kuca josh moje srce!"
Da, zivot ume da bude lep! ;)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by gorilica

"Ne postojim vishe! Bih jednom
i nestadoh u plamenu moje ljubavi.
Jedna ogromna vatra, lagani pepeo
rasuo se u zraku i pao nezno pred
tvoje noge. Ne zgazi ga!
U njemu kuca josh moje srce!"
Da, zivot ume da bude lep! ;)
mala doza malo jeftine patetike tako tipicna za veliku ljubav. Ovo me je bas dotaklo, zaista divno.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Mr.Ja
:radosnice:
i muskarcine placu :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Mesec dana kako se nismo videli.
Mali, ako imaš priliku da ovo pročitaš, NEDOSTAJEŠ MI!
Nadam se da si OK, i da te tvoji ne terorišu još uvek. Voleo bih da mogu nekako da ti pomognem, ali jbg, tu sam nemoćan.
Korisnikov avatar
By Allkey
:love: :love: :love:

Хаха, фак, тема је скроз... Оно... Немам речи. :f5:

И нека неко сними филм на ову тему... Реално би био до јаја филм. :)
Korisnikov avatar
By Deksi
Poceo da citam i prestao..ostavicu ovo za kasnije kad mi raspolozenje bude up.....
Sad ce me jos vise skenjati.....
Ali sve u svemu izgleda mi kao jako interesantna prica...nadam se da cu je uskoro celu procitati.....:sniff:
By жњ
pa sta se desilo kad se niste videli mesec dana? :placko:

zelim nastavak!! :cita:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa ništa. Sve je bilo super. Viđali se svakodnevno po nekoliko puta, izlazili, sedeli kod mene, gledali filmove, ratovali U Herojima....
Mali nije mogao da izdrđi a da se ne vidimo i vikendom, pa je folirao matorce da ide na rok svirke a ustvari je noćio kod mene. I sve je bilo super do jednog petka, kada ga je otac pratio do mog stana.
Korisnikov avatar
By Dirrty
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwww :meda:

to je dovoljan komentar

to sam napisao pre nego sto videh psolednji post.... i sta bi onda pobogu?!!!!!

ma daj mi njegovu adresu da dodjem sa mojim klanom :) pa ce da vide mamu im.... ux kako ne volim takve ljude koji ne znaju o cemu pricaju ali se prave previse pametni!
ne smeju i ne mogu da mu zabrane bilo sta!
Korisnikov avatar
By gorilica
Mali je to veče, odnosno predveče, svratio da ostavi ranac i jaknu kod mene, i otišao da visi malo sa svojim društvom, jer sam ja insistirao da ih ne zapostavlja zbog mene. Imali smo dil da kod mene dođe oko ponoći.
Samo što je ušao u stan, nisam još uspeo ni da zatvorim ulazna vrata, kada se kroz njih promolila ruka i na vratima pojavio čovek:
- Dobro veče, ja samo da vidim gde to moj sin čeka uveče autobus.

U istom trenutku mi se sledila krv u žilama. Setih se svih priča koje sam slušao. Priču o bivšem, koji je bežao od svojih u Grčku, kada su ga provalili i ubili od batina. Priču o drugu, bivšem mog drugog bivšeg koji je morao da se seli iz kraja kada mu je njegova majka napravila skandal!

- Čuo sam da moj sin ima druga sa kim provodi dosta vremena. Da se upoznamo, ja sam ...
Korisnikov avatar
By gorilica
Više se i ne sećam njegovog imena. U tom trenutku sam bio u apsolutnom šoku!
U trenutku uspeh da se saberem, pružih ruku čoveku, predstavih se i pružih mu ruku ka tabureu, da sedne, pripremajući se za ono najgore. O čoveku sam jedino znao da je tipični Balkanac, alfa mužijak prepun testosterona, bivši roker, ali prevashodno čovek sa sela, gde je proveo čitav život. Nisam čovek od predrasuda, ali me je iskustvo naučilo da su ljudi sa sela mahom konzervativni i radikalno raspoloženi. Međutim...
Korisnikov avatar
By gorilica
- Nisi ti kriv ni za šta. -reče mi.
- Ne razumem, o čemu je reč? -bilo je jedino što sam izustio.
Rešio sam da se pravim blesav, i da negiram sve. Jednostavno, nije nas nahvatao na gomili, i sve je bilo samo u domenu nagađanja.
Rekao je malom da pokupi stvari i odveo ga do automobila.
Mali je bio toliko u šoku, da svo vreme nije ni reči izustio. U tišini je pokupio ranac i jaknu, i izašao iz stana.
Korisnikov avatar
By blenta
aaaaa
stho pishesh tako na kashichicu
radoznalost me ubijaaaaa :potapsava:
Korisnikov avatar
By gorilica
Usledio je vikend, u kome sam bio više mrtav nego živ. Pokušavao sam da iskuliram stvar, ali, hteo ne hteo, misli su mi lutali ka njemu.
Lagao bih ako kažem da nisam brinuo šta će se desiti dalje, i da li ću imati problema sa njegovim roditeljima, ali prevashodno sam brinuo za mališu. Mogu samo da zamislim kakvu psihičku torturu je preživljavao kod kuće, a to što je pre samo godinu i po dana prilikom slične njihove torture pokušao da izvrši samoubistvo me je jelo samo tako!
Korisnikov avatar
By gorilica
U ponedeljak, uspeo je da mi sa nečijeg telefona pusti poruku da ga predveče čekam kod konja, kako bi se videli i razgovarali.
Prišao mi je s leđa, izašavši iz podzemnog, sav zakamufliran, hladan i bled, smrtno ozbiljan i onakav, kakvog ga nikada nisam video.
Krenuli smo odmah u šetnju zabačenim ulicama, vodeći računa da nas niko ne prati i pretežno ćutali, svako nošen svojim mislima. U ono malo rečenica što sam uspeo da izvučem iz njega, saznao sam da su ga opet psihički maltretirali, ali i da se sada bolje nosi sa tim, i da ga ne pogađa kao ranije i da je našao način da se izbori sa tim.
Elem, pošto sada i nemam više volje da pišem o svemu tome, razgovor se završio tako što smo obojica zaključili da je bolje da se ne viđamo, barem izvesno vreme. I zbog njega, ali i zbog mene, da ne bi došli u situaciju da mi njegov otac ponovo dolazi na vrata i ne daj Bože napravi skandal. Rastali smo se, i više se nismo videli. :(

Tek pre par dana sam čuo da ga njegovi i dalje šikaniraju, da pati i da je u teškoj depresiji. Srce mi se cepa, ali ne mogu nikako da mu pomognem.
Korisnikov avatar
By someone
strashno :| zar nema nikog da mu pomogne,nekog prijatelja,druga,drugaricu?Ko ce biti razuman i pomoci mu da pregura taj period?Mogu samo da zamislim kako mu je :( mada mislim,kada bi mene moji toliko maltretirli,ne bi me to slomilo vec bih ja bila josh gora.Mozda bi me u pochetku pogadjalo,ali me ubrzo vishe nishta nebi doticalo,osim ako bi me i fizichki maltretirali. . .tada bih vec smislila neshto,ali nikako nebi mogli da me slome :sw:
Korisnikov avatar
By d` Winter
zaista saosecam sa njim,ocajno stanje...
dirljivo...
nadam se da cemo u zemlji Srbiji,ovakvu pricu,bar ovde docekati sa srecnim krajem,malo nade za sve nas...

:(

a sve te roditelje,koji nisu svesni svoje posesivne izopacenosti bih poslao na lecenje,sa F73.1 u L.Lazarevic,pod pratnjom!!!
Korisnikov avatar
By gorilica
Strašno je to kada u očima roditelja vidiš mržnju! :( A još gore kada nisi u mogućnosti da napustiš takav dom.
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
jel postoji neki SOS telefon za to ?

valjda tamo ima profesionalaca koji ce da odrade nesto

mislim, mali je vec pokusao samoubistvo, sta gore moze da mu se desi ?!?

Mozemo li mi da uradimo nesto ?? .......... hmmm... cak i ako pokusamo bice kako ga mi uvlacimo u pricu .... treba da zove SOS, bilo koji ............ zna li neko gde mogu da mu pomognu ???
By жњ
neka iskulira dok ga oni izdrzavaju.

u ovim situacijama tesko sta moze da se uradi. kakvi crni sos telefoni gluposti bre, zivi pod njihovim krovom, niko ga ne bije pa nece ta sos linija da ga hrani. kontam da se ta cela psihicka tortura ustvari svodi na zabranu i svadje zbog nocnih izlazaka i standardne srpsko-roditeljske brige (da mu dete ne zapadne u drogu, pederisanje ili pu pu pu neku sektu).

neka se mane pederluka dok zivi pod njihovim krovom, neka zavrsava skole i trpi jos neko vreme. to je tipican sindrom srpske porodice i tu se nista ne moze uraditi - jedino da se iseli, sam placa svoj stan, sam placa skolu, sam se hrani i oblaci, itd. ako to moze, onda super. znam o cemu pricam, prosla sam slicnu stvar.

e sad je fora, ako se zaposli (nema zavrsen faks, znaci upada u konobarisanje), imace kesha da placa neku brvnaru koju ce da deli sa cimerima, imace taman za kiriju i hranu... nece imati kesa da isfinansira skolovanje i zivece bedno ceo zivot!! zacarani krug u koji je upalo 90% pedera koji su prevremeno napustili roditeljski dom.

kuliranje je charobna rec.
Korisnikov avatar
By Deksi
tuzna prica....nadam se da ce se situacija uskoro promeniti u deckovom zivotu.....:sigh:
Korisnikov avatar
By Allkey
Ovo me potseća na QaF... Ne znam kako na lep način da saznam da li je ovo istina, jer je zaista pisano književnim jezikom, kao da imamo profesionalnog pisca koga je uhvatilo talas inspiracije...

Sve mi zvuči nerealno... :doh:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ja drugačije ne znam da pišem o svom životu, a da to ne deluje debilno i smorno. Pisao sam ovako jer sam imao potrebu da podelim nešto sa vama a inače nemam običaj da sa svojim prijateljima toliko otvoreno govorim o svom privatnom životu, barem ne verbalno.
Shvatiću prethodni post kao kompliment, tako da hvala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!