Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Saznanje da nikada vise necu tako voleti.....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
preko proslih veza spoznala sam najbolje i najruznije strane sebe.
ostaje brdo uspomena, i dobrih i losih, ali trudim se da mi u secanju ostanu samo one dobre i one koja me nasmeju

- kada pomislim na M. setim se kako mi je svako vece kuvala supu i kako je kad sam bila bolesna u 3h nocu isla peske sa Ade do neke apoteke koja radi 24h pa do mene kuci;
- za S. me naravno vezuje tih nedelju dana koje smo provele u Sloveniji, sa njom sam prvi put videla more;
- vezano za C. nikad necu zaboraviti poruku koju mi je poslala "you better be at that airport tomorrow to pick me up!", naravno Amsterdam, i to sto mi je uvek bilo seljacki kad bih cula da neko nekog zove baby a kod nje mi je to bas prijalo;
- A. cu uvek pamtiti po tome sto smo cekale da prodje ponoc kako bi se prvi put poljubile kako ne bi bile jadne i ljubimo se u klubu na dan zaljubljenih :lol:
i to sto se par dana kasnije nocu iskrala kroz prozor i dosla kod mene prvim jutarnjim.. i taj trenutak kako sedimo jedna pored druge i ona kaze "jbt, kako ti kuca srce" a na tv-u krece pesma "Heartbeat" od Enrique-a (koji sam papak :facepalm:)
- I. cu pamtiti po parkicu kod Moskve gde me je naterala da dodjem na moj rodjendan, koji inace uvek provodim sama.. i po tome sto smo slusale uvek Tegan & Sara, i sto nismo ni stigle do veze, a imale smo konekciju kao da se godinama znamo..

generalno, na osnovu ovih veza shvatila sam da ljubav ne zna za godine, granice i daljinu, razlicita interesovanja, da nikada nijedna veza mi se nije zavrsila zbog nedostatka ljubavi i osecanja, da sam uvek uspevala da nastavim dalje i da nije istina da za nas na svetu postoji samo jedna savrsena osoba

note: ovaj post je napisan iz totalno sebicnih razloga, sve te osobe su i dalje u meni, i dalje ih volim na neki nacin, ali kad sam u bedaku, naravno se setim samo losih uspomena; a na ovaj post zelim da se vracam svaki put kada ti crni minuti dodju i valjda cu ipak skapirati da su svi ti odnosi bili dobri za mene i da ne treba da se kajem ni zbog ijednog trena provedenih sa tim osobama..
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=542204#p542204]SUNNY B napisao:[/url]toleranciju, naucenu slepu vernost, takticnost, "ima previse jebenih karika" , mnogo lepih uspomena, poneki pokloncic, poneku stvarcicu, jednu mrznju i jedan poraz, jednu bledecu tugu, neka dozivotna prijateljstva, egzibicije u sexu, jedan beograd, slupana kola, bolesne sinuse i razbucan nos, 6 samoinicijativno presecenih kreditnih kartica i 6 oziljaka od cigarete, nekoliko samospoznaja i beskrajno ljubavi za sve njih...i pored svega....

...nista od toga necu zaboraviti...

Лепо! :up:
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362313#p2362313]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]preko proslih veza spoznala sam najbolje i najruznije strane sebe.
ostaje brdo uspomena, i dobrih i losih, ali trudim se da mi u secanju ostanu samo one dobre i one koja me nasmeju

- kada pomislim na M. setim se kako mi je svako vece kuvala supu i kako je kad sam bila bolesna u 3h nocu isla peske sa Ade do neke apoteke koja radi 24h pa do mene kuci;
- za S. me naravno vezuje tih nedelju dana koje smo provele u Sloveniji, sa njom sam prvi put videla more;
- vezano za C. nikad necu zaboraviti poruku koju mi je poslala "you better be at that airport tomorrow to pick me up!", naravno Amsterdam, i to sto mi je uvek bilo seljacki kad bih cula da neko nekog zove baby a kod nje mi je to bas prijalo;
- A. cu uvek pamtiti po tome sto smo cekale da prodje ponoc kako bi se prvi put poljubile kako ne bi bile jadne i ljubimo se u klubu na dan zaljubljenih :lol:
i to sto se par dana kasnije nocu iskrala kroz prozor i dosla kod mene prvim jutarnjim.. i taj trenutak kako sedimo jedna pored druge i ona kaze "jbt, kako ti kuca srce" a na tv-u krece pesma "Heartbeat" od Enrique-a (koji sam papak :facepalm:)
- I. cu pamtiti po parkicu kod Moskve gde me je naterala da dodjem na moj rodjendan, koji inace uvek provodim sama.. i po tome sto smo slusale uvek Tegan & Sara, i sto nismo ni stigle do veze, a imale smo konekciju kao da se godinama znamo..

generalno, na osnovu ovih veza shvatila sam da ljubav ne zna za godine, granice i daljinu, razlicita interesovanja, da nikada nijedna veza mi se nije zavrsila zbog nedostatka ljubavi i osecanja, da sam uvek uspevala da nastavim dalje i da nije istina da za nas na svetu postoji samo jedna savrsena osoba

note: ovaj post je napisan iz totalno sebicnih razloga, sve te osobe su i dalje u meni, i dalje ih volim na neki nacin, ali kad sam u bedaku, naravno se setim samo losih uspomena; a na ovaj post zelim da se vracam svaki put kada ti crni minuti dodju i valjda cu ipak skapirati da su svi ti odnosi bili dobri za mene i da ne treba da se kajem ni zbog ijednog trena provedenih sa tim osobama..
Најбоље је пред тобом!
И најјача љубав из прошлости под налетом нове срећом избледи! :happy:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
dobronamerna upozorenja

hvala, starky, sve i da ne znas o cemu govorim
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
USPAVANKA

Ljubav nije važna.
U tvom vremenu, dete,
i obična uljana kap
naseliće svet vakcinom
a grč
(nimalo od sreće)
neće više rastapati naša tela.

Ali ni tela nisu važna.
I bol, i slast, i same himne na kraju su nevažni.
Petsto hiljada mrtvih Kineza, tri stotine mrtvih ljubavnika na šinama
a voz prolazi, kao razgovor, nepovratno:
sve se događa, devojčice,
i nije važno, devojčice,
i ništa ne ostaje u tvojim očima.

Ni život nije važan.
Ljudi me ne ponavljaju
i ja se ne pružam do njih.
Život je krhak, krhak.
Najglasniji povik samo je uzdah,
okeani su odavno utihnuli.
U tvojim ustima, devojčice,
je li ostao ukus mleka?
Hoće li ostati ukus alkohola?
Poljupci nisu važni.
U tvom vremenu neće biti poljubaca.
Usne će biti metalne,
uglađena, i ništa više, biće ljubav
bića izgubljenih u gomili
i samo jedna zvezda
sačuvaće odsjaj
iščezlog sveta
(uostalom, nevažnog).

Karlos Drumond de Andrade
Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=539487#p539487]жњ napisao:[/url]
4) nezaboravan momenat je bio kada sam cekala bivsu veeeliku ljubav na ulici jedne nove godine (dogovorile smo se da zajedno idemo na docek), a ona se nije pojavila, tako da sam tri sata provela ko popishana i docekala novu godinu ispred jugoslovenskog narodnog pozorista sama na onoj hladnoci dok su se ljudi oko mene veselili i bacali konfete. mislim da sam tada shvatila sta znaci dotaci dno zivota i drasticno promenila nacin na koji razmisljam. Never again!!

isuse, monstrum
Korisnikov avatar
By Blady
Omdha mi prosla pesma od Zorice Brunclik "I posle svega, ja volim njega.. i posle svega, zivim za njega"

Ps; Valjda je to od nje :lol:

Ot - Naucila sam mnogo od toga, kao npr da budem manje budala u narednim :sesir:

Da se ne treba cimati previse ako ne ide.
Svaka osoba je pojedinac za sebe, ili picite zajedno ili smetate jedno drugom.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402793#p2402793]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402746#p2402746]Blady napisao:[/url]Omdha mi prosla pesma od Zorice Brunclik "I posle svega, ja volim njega.. i posle svega, zivim za njega"

Ps; Valjda je to od nje :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2402632#p2402632]MDNA napisao:[/url]http://youtu.be/tQ5kr0l26mc?t=40s :shmi: couldn't resist.
:shmi:
:radosnice:

<3
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Jedan jako lep period zivota.

I sada kada se setim lice mi se razvuce u osmeh. I setim se reci: "Imas osmeh od milion dolara..."
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362313#p2362313]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]preko proslih veza spoznala sam najbolje i najruznije strane sebe.

Дивно.
Баш си ме одушевила овим постом, стилом, искреношћу... :)
Као одломак једне дивне, љубавне књиге!

Мени из веза стоје углавном сећања и искуство.
Стоје ми песме које ме увек развеселе и оне које су ту само да ме још више убедаче када сам већ у бедаку (зашто себе подвргавам тортури - никада нећу знати).
Стоји ми онај добро познат мирис од ког се увек најежим када га осетим на некоме.
Стоје ми прецењене, сиве чарапе које сам купио када сам изненада први пут отишао код њега пошто сам обуо бушне.
Стоји ми Кошутњак, отворен прозор, ветар и његова глава на рамену.
Стоји ми и један керамички меда са писамцем и половином срца изнад себе. Он другу половину још чува иако је пред њим неки други живот...
:meda:
Korisnikov avatar
By Myself
Trebalo bi ubijati proslost sa svakim danom sto se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakse bi se podnosio dan sto traje, ne bi se mjerio onim sto vise ne postoji. Ovako se mijesaju utvare i zivot, pa nema ni cistog sjecanja ni cistog zivota.

Naucila sam da verujem srcu. :)
Korisnikov avatar
By Mia123

lepeza1

Yeah right. :lol: Unlike Gabi Novak, veliko sam zlopamtilo ako se šta vredno ima zlopamtiti. Dakle, ostaje određena doza ogorčenosti, srećom nedovoljna da ovlada mnome već se transformiše u nauk da sledeći put budem opreznija. Ali kao što rekoh, nisam zlopamtilo po default-u i ukoliko je odnos tokom veze i nakon veze bio korektan, može se izroditi i fino drugarstvo kao što i jeste u jednom slučaju. A, pošto sam uverena da u najvećem broju slučajeva nisam inicijator nekorektnosti u odnosima, dajem sebi za pravo da bivše prijatelje i partnere ne udostojim ni pogleda.
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=538706#p538706]Nestao napisao:[/url]sta je to sto nosite iz svojih proslih veza???neka recenica??neko saznanje??nesto sto nikada necete zaboraviti?
nosim zanimljiva iskustva. traume sam uspela da očistim iz sebe. sada im se uglavnom grohotom smejem :D

rečenica kojoj se najviše smejem, kad je se setim, je: toliko te mrzim da te nikad neću ostaviti na miru, proganjaću te kroz tri naredna života! :smeh:

saznanje koje nosim je da ništa ne može na silu. kada veza počne da se "izvlači na mišiće", to znači da od veze ni V nije ostalo.
takođe saznanje da velika razlika u godinama ništa ne mora da znači i da su nekad stariji od mene mnogo nezreliji od onih koji su dosta mlađi od mene.

nikad neću zaboraviti nekoliko divnih dana, koji su ulepšali moj svet. šifra džin i tonik. :love:
By -gabriel-
Recenicu koju nikad necu zaboraviti je ta sto mi je rekao kada smo se prvi put videli: "Nemoj me nikad ostaviti.."
Imam pitanje, malo cu da odlutam od teme, ali ne bih da otvaram nov topic...
U vezi sam sa jednim oko 2godine i nismo rekli jedno drugom da li se volimo, jesmo preko SMS, ali uzivo ne...da li je to ok?
By Kragi
Vidljiv oziljak na gornjoj usni, sa leve strane nastao ujedom. Vec 8-9 godina.
... i samo lepe uspomene.
Korisnikov avatar
By Blady
Ormaruse i lazovi :hand:
teska kategorija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!