Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Thomas
"Daleko od ociju...
...daleko od srca"

He, he...

...za sada stoji kao pribijeno.

Mogu samo da kazem: "Vidjet cemo, kako cu/cemo proci ovaj put".

...a onda cu i pisat o tome.

:tepih:
Korisnikov avatar
By ^goxy^
naravno da zavisi od osobe, ali zavisi i od tebe samog!
ja nisam verovao da je ljubav na daljinu moguća, ali sada shvatam da ne zavisi od kilometara već od moje i njegove želje...

ipak, ima i to svoju draž
Korisnikov avatar
By Draco
Ne tako davno bih se slozila sa tim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u mom slucaju ne..narocito kada su u pitanju prijatelji (u stvari to je jedina emocija koju emitujem a da sam sigurna u njenu autenticnost)
Korisnikov avatar
By Tweety
sto se tice prijatelja, naravno da daljina nije bitna! ali sto se tice veze, u mom slucaju, ona je neodrziva! jednostavno mi je potrebno konstantno mazenje, pogledi, dodiri, poljupci... mogu da izdrzim i sest meseci, ako znam da ce se moj decko trajno vratiti... ali ako treba trajno da odzavam vezu na daljinu, osudjena je na propast :zen:
By Melibea
Tesko ako je/ga zaista volis.Kako da zaboravim nekog kad sam pored te osobe dozivela najlepse trenutke u svom zivotu?
:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Adenim
jednom u srcu, zauvek u njemu....
:up:
Korisnikov avatar
By anchez
....znam daleko od oka, sve je dalje od srca, al' kako da sakrijem u dzepove sve ulice gde sam te ljubila,...
kad dodje oktobar i kise padaju, ja setim se leta i pomislim na nju, ne nije me sram kad oci zasuze, to stara je ljubav pise stihove,.....
By pipinveliki
Originally posted by Jelena_Bliss
Originally posted by Adenim
jednom u srcu, zauvek u njemu....

:yes:

narocito ako je ti to jedina osoba ikada u srcu :D
Korisnikov avatar
By ROYAL
Moji su se upoznali davne 1975. Tata sa juga, mama iz Mačve. Zabavljali su se na daljinu 6.5 godina (uzeti u obzir vreme i tadašnje vidove komunikacije na udaljenost od 350 - 400 km). Venčali su se 1981. U oktobru su proslavili 27 godina braka. Srećnog braka.

Koliko god zdrav razum govorio da je početna izreka tačna (u većini slučajeva verovatno i jeste), ja ne mogu da prenebregnem primer koji mi je pred očima.
Korisnikov avatar
By lazarus
Uh, nerado i rijetko se slazem sa narodnijem izrjekama ali sa ovom moram da se slozim jer mi to iskustvo nalaze. Hmhm, naime, kako su ljubavna osjecanja najvecim dijelom gomila zabluda uzrokovana slaboscu nasih racionalnih snaga da u potpunosti kontrolisu instrumente percepcije, prosta udaljenost ponekad je blagoslov sozercaniju ciste slike drugoga.
Korisnikov avatar
By Das Ich
naravno nikad se ne zna, ali sad kad razmisljam, ne bih volela da mi se desi da odlepim za nekim ko mi nije blizu..mislim da ne bih mogla tako da funkcionisem...mozda kada bih prvo provela sa nekim odredjeno vreme u vezi pa onda neko od nas morao da ode na izvesno vreme to mi je ok, ali da zapocinjem nesto na daljinu, to ne...
Korisnikov avatar
By Hys.
Ne verujem u tu izreku, ali verujem da ako daljina dugo potraje mosh' covek da odlepi, iako ne mora da prestane da voli :blenta:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Hys.
Ne verujem u tu izreku, ali verujem da ako daljina dugo potraje mosh' covek da odlepi, iako ne mora da prestane da voli :blenta:
oooooo bre :hail: dok ne osetis ne mozes znati, je l' tako :obraz:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by ROYAL
Moji su se upoznali davne 1975. Tata sa juga, mama iz Mačve. Zabavljali su se na daljinu 6.5 godina (uzeti u obzir vreme i tadašnje vidove komunikacije na udaljenost od 350 - 400 km). Venčali su se 1981. U oktobru su proslavili 27 godina braka. Srećnog braka.

Koliko god zdrav razum govorio da je početna izreka tačna (u većini slučajeva verovatno i jeste), ja ne mogu da prenebregnem primer koji mi je pred očima.
moracu da zapamtim ovo, da mi daje snagu :radosnice:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
Originally posted by Hys.
oooooo bre :hail: dok ne osetis ne mozes znati, je l' tako :obraz:
Jeste darling :odgovarasanekolikoskorodobijenihtikovaitvichujedesnimokom:

:kiss:

(((zaista, od toga co'ek mosh' da skrene))) :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
u sluchaju povrshnih emocija - 100% tachno
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
ne, nikako se ne mogu sloziti sa tim "daleko od ociju, daleko od srca" ni sto se tice ljubavi, ni prijateljstva, rodbine, bla bla... nikako :zvizdi:
By J...
Ne slazem se. Samo sto mislim da tada postoji veca mogucnost za idealizovanje te osobe, bilo kakav da je taj odnos, prijateljstvo ili ljubav, nebitno.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ne.Ako mi je stalo..stalo mi je.Nikakvo vreme dajina..nista to ne menja:ugriz:
Korisnikov avatar
By Dzi
ja mislim da je oko za oko, a pasta za zubi!

a sta pa sad mi to znaci hmm e pa znaci da se ne slazem ..:smokin:
Korisnikov avatar
By Das Ich
@azdaja2 Zar ne rece ti da nikada vise ne bi bila u vezi na daljinu? :P
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by Das Ich
@azdaja2 Zar ne rece ti da nikada vise ne bi bila u vezi na daljinu? :P
hhaha lol
mislis rekla pa sinoc porekla :lol:
Salim se , jesam ,jesam rekla sam, na osnovu dosadasnjeg iskustva -jok ba vise, pa pricale smo o oome :) ali nisam rekla da u tako nesto u potpunosti ne verujem, mislim da prvenstveno zavisi od osobe do osobe, i da ne mora biti oko za oko zub za zub..da ima xy primera i za 1 str i za 2,ne? ali generalno nese slazem sa tim sto dalje od ociju to dalje od srca :) ipak sam ja entuzijasta i volim da se oslanjam na druge, ne? : )))) ...:psiholog:
Korisnikov avatar
By Das Ich
lol, ma znam, zezam te :D a za to oslanjanje cemo posebno da pricamo :neto:
Korisnikov avatar
By Dzi
ajmee haha malo mi sto offujem sa bliznakinjom sad sam pocela i sa tobom :lol: ali dobro ima veze sa temom i ja i ti smo sad daleko od ociju :rotflmao: pa se ipak razumemo :D ustvari to oslanjanje bas i ne kapiram :trep:
Korisnikov avatar
By __-ABASA-__
Sto se mog slucaja tice nije bilo tako. Naravno, sve zavisi od spoja. Koliko su se pronasle ili su "sudjene" osobe jadna drugoj u datom periodu ili vecno.. Iz mog primera znam da me ni neizmerena kilometraza ne bi sprecila tad da dodjem do nje! Kao i nju do mene. Koliko god mi je pre nje bilo tesko da odem dalje od 5 km tako mi za nase vidjanje nije bilo tesko da predjem 100 km 2-3 puta nedeljno. Koliko god cimanja to zahtevalo i napora, jedna moja pomisao na nju, njen pogled, osmeh, dodir, miris, ma samo nesto njeno i najmanju njenu sitnicu bi mi dao krila!! Tako da.. :foreveryoung: :okret:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!