Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Jelena_BlissOriginally posted by Adenim
jednom u srcu, zauvek u njemu....![]()
Originally posted by Hys.oooooo bre
Ne verujem u tu izreku, ali verujem da ako daljina dugo potraje mosh' covek da odlepi, iako ne mora da prestane da voli![]()
Originally posted by ROYALmoracu da zapamtim ovo, da mi daje snagu
Moji su se upoznali davne 1975. Tata sa juga, mama iz Mačve. Zabavljali su se na daljinu 6.5 godina (uzeti u obzir vreme i tadašnje vidove komunikacije na udaljenost od 350 - 400 km). Venčali su se 1981. U oktobru su proslavili 27 godina braka. Srećnog braka.
Koliko god zdrav razum govorio da je početna izreka tačna (u većini slučajeva verovatno i jeste), ja ne mogu da prenebregnem primer koji mi je pred očima.
Originally posted by starsailorJeste darling :odgovarasanekolikoskorodobijenihtikovaitvichujedesnimokom:Originally posted by Hys.oooooo bre
Ne verujem u tu izreku, ali verujem da ako daljina dugo potraje mosh' covek da odlepi, iako ne mora da prestane da voli![]()
dok ne osetis ne mozes znati, je l' tako
![]()
Originally posted by Das Ichhhaha lol
@azdaja2 Zar ne rece ti da nikada vise ne bi bila u vezi na daljinu?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!