Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
nemam strah od vezivanja. ne pronalazim se ni u kakvim kombinacijama ili nečem sličnom.
stoga su mi panika i nervoza jasni pokazatelji u kom pravcu želim da se odnos razvija.

nisam samoživa i uživam da delim svoj život sa tom jednom osobom. uprkos tome ne skačem iz veze u vezu. daleko od toga. ne želim da komplikujem ni sebi ni drugima život sa nekakvim "test vožnjama". ali svesna sam da svaki odnos i jeste u neku ruku "test vožnja". bitno je samo biti iskren (pre svega prema sebi) i onda će "svi biti srećni".
Korisnikov avatar
By bern
u pekingu ima
devet miliona bicikala

to dođe: ne, ne bojim se.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=441807#p441807]Val napisao:[/url]Ne plashim se vezanja. :povez: Lepa je to igrica.
:lol:

nemam nikakav strah od toga da stupim u vezu sa nekim,niti se plasim da ce neko da mi slomi srce itd... :D

ali ne volim veze u kojima moramo da se cujemo/vidjamo svaki dan,u kojima moramo stalno da izlazimo napolje zajedno itd...I need my space...i ako se osetim gusheno....vrlo brzo prekidam vezu...
Mene je par njih otkacilo sa pricom da se plase vezivanja i da vide da ima potencijala da sve ode u neku ozbiljnu vezu i da to ne zele i kraj.
Da li je bio blef ili ne ne znam, verujem da ima dosta njih koji se plase vezivanja.

Sto se mene tice ja sam protiv svake povrsnosti i vezivanje je pozeljno, bez obzira sto posle ume da boli.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457556#p2457556]barni011 napisao:[/url]VEZA?......u prevodu decko mi se odvezao i pobegao.

Nekako mi je to sve pod moranje.

Ono cemu ja tezim je da izgradim bliskost sa svim ljudima koji ce zujati oko mene celoga zivota.
Bez razlike da li sam ja pozeleo tu osobu ili ona mene.

To narano ukljucuje i lose momente zivota kako moje tako i njene.
Ta bliskost je sreca tvoja, tvoga prijatelja, decka ili nekoga treceg.
U trenutku njegovog pada ti mu pruzas ruku isto onako kako je on pruzio tebi kada je sebe tebi davao.
To je istinska veza izmedju dva coveka.

:grouphug:
AMIN!!!! :odlican:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2523363#p2523363]gossipboy8989 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=441807#p441807]Val napisao:[/url]Ne plashim se vezanja. :povez: Lepa je to igrica.
:lol:

nemam nikakav strah od toga da stupim u vezu sa nekim,niti se plasim da ce neko da mi slomi srce itd... :D

ali ne volim veze u kojima moramo da se cujemo/vidjamo svaki dan,u kojima moramo stalno da izlazimo napolje zajedno itd...I need my space...i ako se osetim gusheno....vrlo brzo prekidam vezu...
This.

Ako je osoba normalna (po mojim standardima ''normalnog'') onda ce sve biti ok. Nemam strah od ''vezivanja'' jer ako veza valja, onda se necu ni osecati vezano u nekom negativnom smislu, vec cu biti sa tom osobom jer ja tako zelim.
By Kragi
Nemam nikakav strah ali ne mogu da budem u vezi reda radi svaka dva meseca po 17 dana, da gubim vreme na stvari koje me ne ispunjavaju i ne zadovoljavaju.
Ako hoces ae da se neobavezno jebemo, ako neces trazi nekoga ko ti odgovara samo me batali patetike, klisea, ocaja i sl stvari.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
jao teme li. :roll:

počela sam da se maltene automatski isključim, bukvalno da ne čujem šta mi osoba priča kad krene da mi postavlja dijagnozu da imam strah od vezivanja i odgovornosti.

a ja samo živim u trenutku i ne volim da mi se stvara taj pritisak budućnosti, niti da ja nekome stvaram uvid da je to šta god imali stoprocentno dugovečno i bla bla. pustim stvari da idu pa kako bude

a i inače sam avanturističkog duha tako da mi je potrebna ogromna privatna sloboda u bilo kakvom odnosu, no to se sve može lepo razrešiti i ustanoviti razgovorom ukoliko je prisutno obostrano razumevanje. dosta mi je drame i nesporazuma mačke mi. dosta za tri naredna života
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!