Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Lemur
Desavalo mi se par puta da mi pridje neki lik sa pricom "Svidjas se mojoj drugarici", ali to se zavrsavalo sa "Nisam zainteresovan".
Ja sam veoma stidljiv, ali nikad ne bi isao na tu varijantu.

Ako ti se neko stvarno svidja, skupi hrabrost i pridji!
Korisnikov avatar
By Skyen
ja pridjem kad zelim i kad imam kome - kazem sta zelim i kad imam kome.

znam da me je uvek nervirala situacija tipa, ej imam nekog za tebe, etc. tada bi mi proradila sujeta, jer ispada da sam ja nesposobna da nadjem nekog ko mi odgovara (mada hmmmmm, verovatno i jesam, samo sam tvrdoglava i sujetna pa necu da priznam :right:
ali nekad je ok da znas dal te neko simpatise, cisto da bustujes samopouzdanje pre nego sto kazes sta ti lezi na srcu. mada ako ti to vec lezi na srcu, onda je nebitno da li ce to dovesti do zeljenog efekta, lezi pa lezi i lezece dok lezi, lezeci, looool
By Bombina
ja nikako vec mi se nerviralo kad mogu izadjem
By Gost
Originally posted by GrMi_ZEka
nego, kada stvar vec krene i onda se informacije prenose preko prijatelja, fazon "a sta ona misli o meni", "da li joj se svidjam" ili klasik "svidjas se .... ali me zamolila da ti to ne kazem" (prooovidno do gadjenja :bljak: )
kad se s nekim upoznas, stvar treba da ide izmedju dvoje.
Hm. Pa intimu ljubomorno ?uvam od
drugih, ljudi su na to sa mnom ve? navikli.
A ne bih dozvolila da budem u vezi u kojoj ?e
komunikacija i?i na bilo koji na?in sem direktno meni
u lice.
Preporuke prijatelja, pa ne mogu da kažem da ih
je bilo. Ja volim sama da biram.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by GrMi_ZEka
Meni se npr. gadi i jako mi je odbojno kad mi neko prilazi na taj nacin - preko posrednika. Jbt, ne ujedam!

Kakav je vas stav o ovome?

Isti takav!!! Skroz je nebulozno! U pocetku (posto ja od skoro posecujem gay mesta) mi je bilo smesno svo to postarisanje, ali sam onda shvatila da je to jedna hronicna i neizleciva pojava... :lood: Ne razumem zasto....
Korisnikov avatar
By tramp
jednom davno pradavno prilazi tip mojoj prijateljici i kaze joj "svidjas se mom drugu," smuva se ona satrecim drugom tog druga ali nakon puno godina i u nekoj drugoj situaciji i ispostavi se da je taj tip tad prisao da joj kaze da mu se ona svidja ali se u trenutku prepao i umesto svidjas se meni svalio sve na druga koji pojma nije imao da se o njemu prica :smeh:
Korisnikov avatar
By Kittrie
hmmmmmm...interesting trampolina, hajli interesting :lol:

lm, info moze da se prenosi po upoznavanju , u fazonu e slatka si mu/joj, blah blah - ne kontam da se pravo muvanje moze prolongirati nesto iole dugo posle toga.

recimo, imamo 2 osobe: osoba B izrazi zajednickom prijatelju, ili prijateljima da joj se svidja osoba A, sto oni svesrdno i prenesu :trac: naravno, da ce posle toga osoba B ocekivati singnal, verbalnu ili dejstvujucu poruku od osobe A - sto znaci da je najeci deo odgovornosti i ostavljen na osobi A , jer je osoba B svoj 'deo' vec na neki nacin 'odradila' (posredno, ali nev'r'd'les odradjeno) , sto moze biti nepravedno , ali je sa druge strane najnormalnije i reci tako nesto svom prijatelju, zar ne?? e sad, osoba A bi potom (ako zeli) trebala krenuti u najdirekniju akciju, bas da bi se izbegle dalje komunikacije preko prijatelja '

sto se licnog iskstva tice, dogodilo mi se jednom da se smuvam sa potpunim strancem preko zajednickih poznanika, a prenosenje infoa je islo brzinom svetlosti (15 min po upoznavanju, u razmaku od 2 min. smo se obe obratile zajednickoj prijateljici sa izjavama: aaaaaaaaa, ona mi se svidzaaaaaaa, or samthin , ali sam ja to uradila posle nje, tako da sam znala da je obostrano :evilgrin: ). e sad, ja ta svidzanja na brzaka sad i ne kontam u nesto (ali pazite, ja sad nista ne kontam u nista, jos se skontavam sa tim necim :wtf: ) . mada sad kad se zabavim retrospektivom te noci, taj info nije znacio ama bas nista osim igo basta,ja sam svejedno bila nesto cudno raspolozena- niti je ubrzao to 'smuvavanje'. ja sam zakucala pa zakucala, ali nisam nista uradila...cak sam i onako cutke pratila njenu 'komunikaciju' (muvanje?? ) sa drugaricom :lol: Boze, bas sam ja neki moronluk od coveka... oooooo daaaaaaaaa :lood:
no dobro, nista previse cudno.
uostalom, ovih dana ljudi ne znaju ni da li se svidjaju sebi, ni ko se njima svidja, a kamoli jos ko su im prijatelji.
Korisnikov avatar
By Kittrie
mada , ne , ne kapiram takve stvari.
evo sad zamisljam kao upoznam se sa nekim preko prijatelja, i moj Boze, svidi mi se ta neka ona. doticnom prijatelju bih odma dobacila signal :facakojakazehocujepojesti: , ili bih rekla nesto hajli irotik i intelidzent u smislu 'al je cica mmmmmmmm' ... i dalje zaboravila na prijatelja i svoj fokus prebacila na nju, ez in pronto. pa da. mada, to se slaze sa ovim gornjim postom .... hmmmmm... ocigledno sam htela jos nesto reci.

uf.

ok, ovako. smatram da ljudi nesvesno mali.
nesavesno mali. nesrecno ludi. razlicito pogubljeni. malo rade, mnogo cekaju. srecno glupi? veoma manipulativni. ma , mi smo taka govna da od sopstvenog smrada ne mozemo mirno spavati nocu. i ne misite , slucajno, da ja ne volim ljude. bas ih volimmmmmmm :kakodane: ali prvo moraju biti LJUDI sa velkim LJ - sto znaci priznati sebi mnogo STVARI... i ici dalje, i dalje, i dalje...

onda stvarno postaje irelevantno nesto kao muvanje, svidjanje, tracarenje i tako dalje. ono sto je oko tebe i u tebi , esencija
postojanja ne treba biti prljana necistim putevima . ali previse smo slabi, zar ne??
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, fak. znaci, kontam da cu kasnije izbrisati ovaj post, jer sam se probudila kao pre pola sata sat, mislim da imam temberaturu i boli me grlo.

p.s. sa ovim receno, mislim da je jasno zasto zelim biti sama.... MIR, MIR, MIR, MIR... fak, moracu u neki manastir da odem (VODITE ME KOD MUZAAAAAAAAAAA DA GLEDAMO SNEGGGGGGG )
Korisnikov avatar
By m..
Ja retko priznam ortacima da mi se neko svidja. Svidela mi se onako jedna mala, ja se izlanula (vise u funkciji toga da saznam neki bazican info, da ne bude da je isledjujem svaki put kad je sretnem), kuku lele, eno mi ga inbox zatrpan njenim slikama, bubrege mi vade svaki put kad je negde vidimo, bukvalno me guraju na nju. A ja se nesto iskulirala umedjuvremenu, mala je fakat preslatka, ali ne mnogo vise od toga, mislim ona je inteligentna i sve, ali nekako mi se cini da je od onih osoba koje zahtevaju preterano cimanje s tvoje strane i vole da zajebavaju (mislim necu da lopta vecno bude na mojo strani terena). A to ne volim preterano. Uostalom, kapiram da joj je jasno sve, i da bi sama prisla da hoce nesto, ovako mozmo da se igramo sargarepe na stapu vekovma. Bezveze. I sad se sve svelo na te ortake kojima se izgleda dopada ideja da mi se neko svidja.
Korisnikov avatar
By Kittrie
ok, sad znas da sutis sledeci put kad se napalis na nekog :lol:
a sto ja skoro uvek kazem sve? stavrno moram poraditi na svojoj misterioznosti. nije ni cudo sto me svi ubedjujete da se vratim u plavuse :kosa:
By Bombina
Kitt,nemoj da procujem ja za to..........
Nemoj da bacas te tvoje slatke majice, rupe na rukavima su tako slatke
Necu ni da ti liznem, ako mi ne das da ti progutam.
:D
Korisnikov avatar
By Delete
Meni je to bezze, vise volim bez posrednika.
Korisnikov avatar
By Hys.
To preko prijatelja poslednji put sam videla/dozivela u osnovnoj skoli:skola:
Totaaalnoo bezveze.....a da ne govorimo o mogucnosti "gluvih telefona"
Korisnikov avatar
By reveal
Apsolutno mrzim da drugi rade nesto umesto mene kada je u pitanju muvanje itd. odbijaje me i ljudi koji to rade.
jednostavno, volim kada sama znam na cemu sam, kako stoje stvari sa obe strane.... i najbitnija stvar... ako uspem, znacu da sam ja uspela....
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne volim posrednike... Ja nikada nisam na taj nacin muvala nekoga, pa samim tim imam veliku dozu netrpeljivosti kada neko tako pokusa da me muva.
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Upoznavanje preko prijatelja mi ne smeta... been there, done that!, ali one fore, kad salje prijatelja da me ispita da li mi se dopao/la, i sta mislim o njoj/ njemu su mi uvek odbojne. Ok je ako ti je lakse da se tako upoznas s nekim, ali posle uzmi stvar u svoje ruke.... bar ja tako radim.
Korisnikov avatar
By EYA
svoje bitke bijem sama... s tim se borim svakog dana... eeeeee
mmm.. nista mi ne mozes na silu :D
Korisnikov avatar
By TKO
uh, ja imam samo loša iskustva sa posredovanjem i provodadžisanjem od strane prijatelja
sad sam starija i pametnija, iskusnija i direktnija :rima: :D
Korisnikov avatar
By zboO
prvi ko mi bude prishao sa rechenicom: "imam (ili znam) super osobu za tebe" ....BICE ubijen!!!

:vudu: :vudu:
Korisnikov avatar
By zozefin st
pa moj stav- strasno mi je odbojno, kod mene to ima kontraefekat, znaci osoba ce da padne u mojim ocima ako me muva preko nekoga, ili ako treca osoba pokusava da me smuva sa njom..........
bem ga nek pridje licno sa na makar koji nacin.......- to cu uvek vise ceniti
By dukkehjem
generalno ne volim... mozda moze da ispadne slatko... al sta ja znam, nekako mi glupo... i cak i da izgledam ko da cu da ujedem nekog (a nadam se da ne izgledam), ako mu (ili joj jer su mi devojke 10 puta vise prialzile :( ) se vec svidjam il stagod, nek skupi muda i pridje, u krajnjoj liniji, bar imam obicaj da ispostujem svakog i da ni prema kome ne budem grub, drzak ili nesto sl.
Korisnikov avatar
By Galateja
Jedini imperativ je da bude sa stilom.
:saksofon:
Korisnikov avatar
By elektron84
Originally posted by zozefin st

provodadzisanje mi je detinjasto.........
:D

Onda sam ja jedno veeeeeliko dete.
Ma ko jos ne voli da mu se pridje i kaze nesto tipa: e, mislim da se dopadas mom drugu ili nesto tako.

Fora je u tome da onaj koji "provodadzise" to uradi kako treba. Da ne bude providno i jeftino. Vise da to nabaci, onako, kao mogucu ideju.

Ma svima prija.

Volim da budem posrednik. Samo mi bude lose kad veza ne uspe. Onda se osecam kao propali Kupidon :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sto ste komplikovani?

Zato i niste smuvani ni sa kim, trazite dlaku u jajetu! Ih, bre, opustite se, kakve veze ima da li je preko prijatelja ili cega vec? :sanjaljubaf:

Jos jedan primer kako ljudi prosto moraju da od jednostavnih stvari naprave NE DAJ BOZE i POVRATICU itd.. :hand:
Korisnikov avatar
By elektron84
Tako je Zweki :D

Ajde, sad mi nabaci neku drugaricu :lol:
Korisnikov avatar
By elektron84
Meni ni pola-pola ni pomoc publike ni pomoc prijatelja nista ne vrede :sigh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne, meni se jos to nije desilo da se smuvam sa devojkom preko provodadzijke...

preko provodazijke jedino saznajem da li ja kod nje imam sanse, pravimo "kao opustenu zurku", drugarica je pozove i onda ja stupam na scenu :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!